cool röd färg för köket glänsande napoli röd och vit

Cool röd färg för köket med panache

Rött är en signalfärg. Hon har en stark personlighet och potential för attraktion. De har också visat sig kunna väcka hunger. Det är därför deras nyanser används i utformningen av eleganta restauranger. Många människor är väldigt förtjusta i att använda rött i sina hemdesigner.

Men å andra sidan har denna färg en stark och utmanande karaktär. Därför är det ganska olämpligt för sovrummet eller arbetsrummet. Men idag pratar vi om användningen av röd färg i köket. I det här fallet bidrar detta mycket till matlagning med hängivenhet.

Köket ser väldigt värdigt ut i amarantrött

cool röd färg för köket blank amarantröd

Populariteten för röda kök ökar för varje dag. Det är därför de verkligen förtjänar mycket uppmärksamhet. Först och främst för det känslan av rikedom och individualism in i det praktiska köksutrymmet.

Det finns massor av tyger och nyanser att välja mellan. Alla dessa kan användas. Utbudet inkluderar både de smala och glänsande samt de matta ytorna. Tänk på den oslagbara kombinationen av rött och rostfritt stål för ditt hem. Du kan också välja de stora mosaikplattorna. Dessa sätter sig som dominerande accenter på underhållsfria väggar och vinner våra hjärtan.

Ultramodern design i orange rött

cool röd färg för köket ultramodern i orange rött

Slät, rymlig bänkskiva och fina prydnadsskåp

cool röd färg för köket ultra blanka bänk

Har du en blandning av färger i åtanke för ditt hem? Ta sedan in den röda färgen. Du bör använda fem till tio procent rött. Skapa kompakta och intensiva röda element. Dessa kommer omedelbart att bli en attraktion i ditt kök. Detta kan till exempel användas när du utformar köksön.

Silver köksö och vinröda möbler

cool röd färg för köksöns ö i silvervitt tak

De röda barstolarna är underbart inskrivna i en vit svit. I detta fall blir deras effekt mindre intensiv, men mer subtil. Den röda designen kommer säkert att bidra till en bättre och mer avslappnad atmosfär under middagen med vänner.

Trött på dina tråkiga köksskåp? Ta sedan djärvt penseln och måla den röd! Du kan krydda det själv med en vacker färg! Du kommer att göra ett starkt uttalande utan att falla in i en minimalistisk stil. Om du inte gillar det här kan du uppnå en individualiserad och lite retro touch.

Färgglada rätter och filigranmönster på fönsterrullen  

cool färg för köket mörkrött trä fyrkantiga golvprydnader

Rustik atmosfär – färgglad och mysig

cool färg för köket traditionellt mörkröda skåp marmoryta

Runda barstolar i skinn – retrostil

cool röd färg för köksläderbarstolarna grå marmorbänk

Man ska dock inte gå för långt med den röda färgen. Det är bäst att kombinera de röda köksmöblerna i mer naturliga nyanser som vit, grädde, beige och andra jordnära nyanser. En lämplig variant skulle vara en anslutning med trä.

Den krämfärgade sittgruppen passar perfekt till de mörkröda möblerna

cool röd färg för köket gräddfärgade sittgrupper i marmorgolvplattor

Peg Berens Inredning / Fotograf Dale Hanson

Rött och svart är ultramoderna och rött och grått är ganska sällsynta och mycket effektiva kombinationer. Skulle du föredra att blanda två färger? Rött går underbart med grönt, men båda i uppmätta mängder. Bakgrunden måste vara neutral.

Svart och vit mosaik och en vinröd nyans

cool röd färg för köket vin rött och vitt med en mosaik kakel spegel

Djupröd skugga och mycket ljus

cool röd färg för köket mycket elegant och modernt

Nyligen har de glänsande röda aluminiumskåpen blivit mycket populära. De är också supermoderna. De är skyldiga denna effekt till det snygga och industriella utseendet. Minimalistiska och lätta att underhålla, dessa är tidlösa och kan vara ett livslångt val.

Vill du uppnå en strålande, ungdomlig och lätt technostämning? Du kan göra det med den röda färgen. Detta ger alltid lite royalism och elegans.

Det ger också köket otvetydiga distinkta nyanser. Tunna mosaikplattor i rött är underhållsfria och lätta att sköta. De ger lite orientalisk inspirerad glamour till varje kök.

Spännande baratmosfär tack vare snygga blodröda stolar

cool röd färg för köket med snygga barstolar

Fina bladprydnader på väggen och eldröda köksmöbler

cool röd färg för köket eldröda möbler bladprydnader

Söt liten lägenhet kök – riktigt magiskt

cool röd färg för köket söt inredning liten lägenhet

När det gäller psykologiska effekter visar det verklig kraft. Den röda färgen är också mycket underhållande. Låt oss komma ihåg chilipeppar och Coca Cola! Kombinerat med rätt tyger kan du uppnå allt med den röda färgen. Du kan få både en industriell och en retro design. Om du ändå älskar rött, bör du definitivt använda detta i köket. Det ger fantastiska ytor och främjar underhållning och aptit.

Efter renoveringen ser allt elegant och elegant ut

cool röd färg för köket renoverat i mörka nyanser