Ένα φρέσκο ​​ξεθωριασμένο κούρεμα μπορεί να κάνει τη διαφορά για ένα χτένισμα. Ως ο πιο δημοφιλής τρόπος για να κόψετε τα μαλλιά ενός άντρα στα πλάγια, το ξεθώριασμα έρχεται σε πολλά στυλ και τύπους. Και το είδος των ανδρών που ξεθωριάζουν μπορεί να επηρεάσει δραστικά το πόσο δροσερό θα είναι το κόψιμό σας.

Για παράδειγμα, οι άντρες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σύντομες και μακριές ξεθωριάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τι μέγεθος κουρέματος ή φρουρά θα χρησιμοποιήσει ο κουρέας σας. Μια μοντέρνα τάση ήταν η φαλακρή εξασθένηση, όπου ο κουρέας σας ξεκινά με πιο μακριά μαλλιά και λιώνει προς τα κάτω στο δέρμα σας για ξυρισμένο βλέμμα. Ομοίως, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε ένα ξυράφι για το μικρότερο μήκος.

Το επόμενο βήμα για τους άνδρες είναι να αποφασίσουν από πού θα ξεκινήσουν το ξεθώριασμα – ψηλά, μεσαία ή χαμηλά. Τα κουρέματα με υψηλό ξεθώριασμα προσφέρουν έντονη αντίθεση με μεσαία και μακριά μαλλιά από πάνω. Αντίθετα, ένα κούρεμα μεσαίου ή χαμηλού ξεθωριάσματος είναι πιο ευέλικτο και μπορεί να είναι ωραίο τόσο για επαγγελματικά όσο και για casual χτενίσματα. Για ένα μοναδικό στυλ, μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από τον κουρέα σας ένα line up, σκληρό μέρος ή σχέδιο μαλλιών, όπως γραμμές.

Έξω από τις ξεθωριασμένες πλευρές σας, υπάρχουν αρκετά διαφορετικά μοντέρνα αντρικά χτενίσματα για συνδυασμό με ένα ξεθώριασμα. Για κοντά μαλλιά στην κορυφή, τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν μια περικοπή πληρώματος, ένα πλευρικό μέρος, περιθώριο ή γαλλική καλλιέργεια. Για μεσαία έως μεγαλύτερα μήκη μαλλιών, μπορείτε να διακοσμήσετε την εμφάνισή σας με μια λεία πλάτη, χτένα πάνω, faux γεράκι, quiff ή pompadour. Οι τελευταίες τάσεις κούρεμα ήταν πιο φυσικές και με υφή!

Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα

Αν ψάχνετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα, θα λατρέψετε τη λίστα με τις ξεθωριάσεις για να διαλέξετε. Απλά ελέγξτε αυτά τα κομψά στυλ κούρεμα πριν από την επόμενη επίσκεψή σας στο κουρείο για ιδέες για φοβερά κοψίματα!

Low Fade Κούρεμα

Low Fade

Το χαμηλό ξεθώριασμα ξεκινά ακριβώς πάνω από το αυτί και είναι μια εξαιρετική επιλογή κούρεμα για τα παιδιά που παίρνουν το πρώτο τους ξεθώριασμα. Σε συνδυασμό με τα παχιά, υφή μεσαίου μήκους μαλλιά από πάνω, αυτή η εμφάνιση είναι μία από τις καλύτερες τάσεις της χρονιάς!

Κούρεμα Mid Fade

Mid Fade

Το mid fade είναι μια δημοφιλής περικοπή που προσφέρει μια μοντέρνα, αλλά επαγγελματική εμφάνιση. Ξεκινώντας από τη μέση των πλευρών σας, μπορεί να φορεθεί με μια ποικιλία χτενισμάτων όπως το πινέλο επάνω, το ψεύτικο γεράκι ή τα μαλλιά με σπαστά.

Κούρεμα υψηλής εξασθένησης

High Fade

Το υψηλό ξεθώριασμα είναι το τέλειο κούρεμα για χτενίσματα υψηλής αντίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της κηλίδας στην πλάτη, του πομπαντούρ και του κουτ. Αυτό το υψηλό ξεθωριασμένο undercut ξεκινά από το ύψος των κροτάφων σας και συντομεύεται προς τα κάτω. Το μούσι προσθέτει μια καυτή, αρρενωπή πινελιά στην τελική εμφάνιση.

Skin Fade

Skin Fade

Διατηρώντας τα μαλλιά σας πιο κοντά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με ένα ξεθωριασμένο δέρμα, διευκολύνει τη διατήρηση της εμφάνισής σας. Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι ευέλικτο και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα τόσο με κοντά όσο και με μακριά χτενίσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα βρείτε μια καλλιέργεια με υφή με ουρά και γεμάτη γενειάδα.

Κούρεμα στο κουτάκι

Box Fade

Μια μοντέρνα επιλογή για ένα μαύρο ανδρικό κούρεμα, το κουτάκι ξεθωριάζει καλά με σχέδιο ή ξυρισμένη γραμμή.

Φαλακρό ξεθώριασμα

Φαλακρό ξεθώριασμα

Αυτό το φαλακρό ξεθώριασμα, όπως το ξεθώριασμα του δέρματος, έχει γίνει ένα κομψό χτένισμα «κοντές πλευρές και πλάτη» που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ από πάνω. Για να μην αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο παράδειγμα διαθέτει επίσης μια χαλαρή χτένα και ξεθωριάζει η γενειάδα, όπου τα πλευρικά καύση επίσης ξεθωριάζουν στα μαλλιά του άντρα..

Μακριά μαλλιά + ξεθώριασμα

Μακριά μαλλιά + ξεθώριασμα

Τα μακριά μαλλιά και το ξεθώριασμα αντιπροσωπεύουν την ουσία των φαινομένων «κοντές πλευρές, μακριά κορυφή» που σαρώνουν τα ανδρικά κουρεία. Αυτό το μακρύ faux γεράκι και σχήμα ταιριάζουν απρόσκοπτα με αυτό το υψηλό ξεθώριασμα.

Κοντά μαλλιά + ξεθώριασμα

Κοντά μαλλιά + ξεθώριασμα

Από την άλλη πλευρά, μια άλλη κοινή επιλογή κοπής και στυλ είναι ο συνδυασμός κοντά μαλλιά και ξεθώριασμα. Ένα σύντομο κούρεμα γύρω από το κεφάλι σας μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας εύκολα στο χτένισμα και τη συντήρηση.

Drop Fade

Drop Fade

Το drop fade παίρνει το όνομά του από το γεγονός ότι το ξεθώριασμα καμπυλώνει γύρω από το αυτί και πέφτει προς τη λαιμόκοψη. Αυτή η εικόνα απεικονίζει μια χτενισμένη πλάτη με μια χαμηλή πτώση δέρματος να ξεθωριάζει.

Burst Fade

Burst Fade

Τον τελευταίο καιρό, το ξεθώριασμα έχει εκτοξευτεί ως τάση. Συνήθως σε συνδυασμό με ένα mohawk ή fohawk, αυτός ο τύπος κοπής ξεθωριάζει στα μαλλιά σας από πάνω.

Shadow Fade

Shadow Fade

Η σκιά ξεθωριάζει συνδυάζει υπέροχα τις πλευρές σας. Όπως κάθε άλλο είδος ξεθωριάσματος, έρχεται σε υψηλά, χαμηλά ή μεσαία στυλ.

Comb Over Fade

Comb Over Fade

Η χτένα πάνω από το ξεθώριασμα είναι ένα κλασικό κούρεμα που μπορεί να είναι λείο ή να έχει υφή με ένα μέρος!

Undercut Fade

Undercut Fade

Το undercut fade είναι μια δροσερή παραλλαγή και φαίνεται καλύτερα με μια λεία πλάτη.

Taper Fade

Taper Fade

Το taper fade είναι ο πιο κλασικός τρόπος για να κόψετε τα μαλλιά σας στα πλαϊνά. Μεγαλύτερο από το μοντέρνο ξεθώριασμα, αυτή η εμφάνιση ήταν τάση φέτος καθώς τα χτενίσματα μακραίνουν!

Mohawk Fade

Mohawk Fade

Fohawk (γνωστός και ως Faux Hawk) Fade

Fohawk (γνωστός και ως Faux Hawk) Fade

Temp Fade / Temple Fade

Temp Fade

Ξεθωριάζει με Μέρος

Ξεθωριάζει με Μέρος

Ξεθωριάζει με το σχέδιο μαλλιών

Fade + Hair Design

Κούρεμα High Top Fade

High Top Fade

Blowout Fade

Blowout Fade

Pompadour Fade

Pompadour Fade

Fade + Curly Hair + Long Full Beard

Fade + Curly Hair + Long Full Beard

High Skin Fade + Long Textured Fringe

High Skin Fade + Long Textured Fringe

Razor Fade + Pompadour

Razor Fade + Pompadour

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Faux Hawk Fade + Shape Up

Faux Hawk + High Fade + Shape Up

Low Taper Fade + Short Wavy Hair

Low Taper Fade + Short Wavy Hair

Χαμηλό φαλακρό ξεθώριασμα + πινέλο + γενειάδα

Χαμηλό φαλακρό ξεθώριασμα + πινέλο + γενειάδα

Ξεθωριασμένες πλευρές + Μακριά υφή Quiff

Ξεθωριασμένες πλευρές + Μακριά υφή Quiff