Mobilierul pentru paleți a fost absolut la modă în ultimii ani. Și în acest an, numărul proiectelor creative și atractive realizate din paleți a crescut semnificativ. Cu alte cuvinte, puteți construi și proiecta singur orice în aceste zile dacă aveți inspirația potrivită și suficiente idei. Din acest motiv, vă oferim un scurt ghid. Urmați pașii și veți avea în curând un raft de vin frumos din paleți.

Raftul pentru vin din paleți este un adevărat punct de atracție în cameră

Raft de vin fabricat din paleți

În primul rând, alegeți o paletă potrivită care să arate bine. Pentru proiect, de obicei aveți nevoie doar de un euro palet și, din acest motiv, puteți solicita pur și simplu logistica din zona dvs. unde mai este unul. Este deosebit de important ca paletul să nu fie defect, deoarece este vorba despre decorarea pereților și sunt luate în considerare și toate micile ciudățenii și alte detalii.

Dacă folosiți europalete second-hand pentru proiect, ar trebui să le curățați foarte bine înainte de prelucrare.

Designul construcției este în mâinile tale

suport pentru vin palet din lemn

După ce ați obținut paletele, apare întrebarea cât de mare ar trebui să fie raftul pentru vin. Ideile noastre vă vor oferi mai multă claritate în acest sens, deoarece există multe variante care au dimensiuni diferite. Preferatul nostru dintre desenele prezentate aici are spațiu pentru aproximativ 10 sticle de vin și 10 pahare de vin. Pentru aceasta trebuie să tăiați întregul palet prin mijloc, deoarece aveți nevoie doar de jumătate pentru proiect. Numai după tăiere este important să planificați lemnul astfel încât să arate frumos și ca nou. Pentru sticlele de vin aveți nevoie de găuri care să asigure o stabilitate optimă pentru sticle și pahare. Pentru aceasta aveți nevoie de un ferăstrău cu dimensiuni potrivite. Lăsați aproximativ 2 cm (5 cm) între găuri. Înainte de a începe să tăiați, ar trebui să vă luați echipamentul personal de protecție, cum ar fi ochelarii de protecție și mănușile de lucru.

Alegeți culoarea raftului de vin în funcție de gustul dvs.

raft de vin frumos din paleti

Multe rafturi de vin au un spațiu suplimentar pentru paharele de vin. Cu alte cuvinte, este proiectat un loc special unde se potrivesc picioarele paharelor de vin. Raftul de vin apare ca o piesă decorativă creativă în cameră. Un mare avantaj al acestei construcții este că este practic și se potrivește perfect în interior și în exterior. Aceasta înseamnă că puteți muta cu ușurință raftul dintr-o cameră în alta. De asemenea, vara puteți utiliza proiectul individual DIY pentru bucătăria dvs. în aer liber.

Puteți construi două rafturi atractive pentru vin dintr-un singur palet

rafturi de vin în diferite culori

Când vine vorba de decorarea individualizată în cameră, se spune că proiectele DIY realizate din paleți sunt cea mai bună alternativă. Din acest motiv, am selectat numeroase idei pentru un raft de vin adecvat din paleți, care se numără printre cele mai actuale proiecte de paleți. În galeria de imagini următoare vă prezentăm o selecție de rafturi de vin cu diferite dimensiuni și culori. Distrați-vă navigând.

Decor perfect pentru spațiul interior și exterior

raft de vin în maro

   suport pentru vin practic raft de vin în aer liber rack pentru vin paleti euro iluminat cu led  rafturi pentru vin fabricate din paleți decor de rafturi pentru vin lemn Raft de vin fabricat din podea pentru paleți  Raft pentru vin din paleți din lemn suport de vin pe perete

construiește-ți propriul raft de vin

construiește-ți propriul raft de vin suport de vin creativ din paleti raft de vin proiect creativ suport de vin mic din paleti euro idei pentru rafturi de vin fabricate din paleți