Ce ar putea fi mai plăcut decât să te aline în pat în zilele reci și întunecate de iarnă și să te uiți la serialele preferate în buclă sau să te visezi într-o lume complet diferită, cu o carte bună?! Vă arătăm accesorii confortabile pentru a vă transforma dormitorul într-o peșteră confortabilă.

Pentru mulți oameni, dormitorul este un loc de retragere, în special în zilele reci și umede pe care ați dori să le petreceți în pat. Nici nu ai nevoie de multe pentru a te face foarte confortabil. Câteva accesorii sunt suficiente și puteți uita vremea de afară și vă puteți bucura de propria pauză personală.

Cuplu întins pe pat confortabil în cabină de lemn. Purtând pijamale de Crăciun. Împreună urmărim filmul pe tableta digitală. Se bucură în căldura casei lor de Crăciun. Camera este decorată cu lumini festive. Alpii austrieci. Seara sau noaptea cu lumini frumoase galbene care fulgerează scenele.

Culorile calde creează o atmosferă plăcută

Aduceți soarele în dormitor cu culori luminoase. Familia formelor calde include, de exemplu, roșu, portocaliu și galben. Dar culorile pastelate pot adăuga și prospețime dormitorului tău. Pentru a scălda camera într-o lumină diferită, nu trebuie să apucați o rolă de vopsea și să periați imediat.

Cu accesorii casnice precum perdele, lenjerie de pat și perne reproiectați complet o cameră fără prea mult efort.

Patul ca un centru confortabil

În majoritatea dormitoarelor, patul este centrul camerei. Pentru a vă face confortabil aici, lenjeria de pat castor este alegerea potrivită iarna. Asigurați-vă cu adevărat confortabil cu perne suplimentare în diferite dimensiuni și o pătură mare din lână sau un cuvertură de pat încălzitoare.

imaginea 2

Dacă vă place să citiți în pat, o lampă de lectură este ideală, astfel încât să aveți lumină selectivă în cameră și să nu trebuiască întotdeauna să aprindeți lumina plafonului. De asemenea, ar trebui să creați mai multe surse de lumină indirecte. Acestea scaldă camera într-o lumină plăcută și moale.

Perdele, draperii sau jaluzele oferă dormitorului tău o ambianță confortabilă.

Imaginea 1: © bonprix.de

Imaginea 2: © istock.com/svetikd