Știm cu toții acest lucru din propria noastră experiență: o zi de lucru de succes începe de fapt înainte ca dulapul din dormitor să fie organizat corespunzător. Întrebări de genul: „Ce să îmbrac astăzi?” Sau „Nu mai am nimic potrivit în dulapul meu” îți strică starea de spirit și ai putea începe noua zi într-o stare ușor negativă. Asta nu ar trebui să fie, deoarece rutinele de dimineață trebuie să respire bucurie în viață și entuziasm pentru muncă. Pentru a putea găsi ținuta potrivită pentru tine în fiecare dimineață în cel mai scurt timp, ai nevoie de o imagine de ansamblu bună a tuturor lucrurilor din dulapul dormitorului. S-ar putea să pară puțin nerealist sau prea idealist pentru dvs., dar se poate face. Doar urmați aceste sfaturi inteligente și veți crea mai multă ordine în garderoba dvs.! Acest lucru vă poate ajuta enorm să începeți cu succes fiecare nouă zi. Și atunci poți simți tu însăși diferența.

 Un dressing în care totul este ordonat

walk-in dressing cea mai bună comandă

Sfat 1: Totul trebuie scos mai întâi, apoi este sortat!

Pentru majoritatea oamenilor, această regulă funcționează foarte bine. Dacă există o mulțime de dezordine în dulapul dvs., asta vă ajută! Scoateți toate lucrurile din dulap și strângeți-le chiar deasupra bidenului. Apoi, trebuie să începeți să sortați.

Tot ce nu ți se potrivește sau este deja demodat trebuie să meargă! Da, știm, nimănui nu-i place să se despartă de propriile lor lucruri. Mulți oameni chiar consideră că este dureros atunci când aruncă obiectele preferate. Dar asta este o necesitate și trebuie să o accepți și tu. Articolele de îmbrăcăminte vechi, care nu mai pot fi folosite, fac spațiu pentru lucruri noi, la modă, în care vă puteți răsfăța. Sigur doriți să arătați elegant în noul sezon al modei, nu??

 Cuierele, sertarele, compartimentele și cutiile ajută enorm la crearea ordinii în garderobă.

Abia după ce ai sortat hainele vechi, ai acum mai mult spațiu și poți aduce o ordine mai bună în garderoba ta. Re-sortarea este la fel de consumatoare de timp ca și sortarea, dar treptat găsești o anumită bucurie în curățarea dulapului din dormitor. Unele reguli de aur se aplică aici. În primul rând, puteți externaliza totul în funcție de texturi, culori sau în funcție de sezon. Al doilea principiu pentru mai multă ordine în garderobă spune: pantaloni la pantaloni, cămăși la cămăși, pulovere la pulovere etc. Dar aveți nevoie de un dulap mai mare, astfel încât să aveți toate hainele pentru cele patru anotimpuri într-un singur loc. De obicei lucrurile sunt sortate în funcție de anotimp – avem nevoie de haine de toamnă și de iarnă acum, adică trebuie să stea sau să stea în dulap în fiecare zi și gata de înmânat. Dar în martie trebuie să ne sortăm din nou și să ne clasificăm hainele de primăvară și vară. Presupunând că aveți un dulap suplimentar unde puteți păstra ceea ce este inutilizabil timp de luni de zile.

Deci, aveți o imagine de ansamblu bună a lucrurilor din dulapul dormitorului

Prezentare generală a garderobei ordonate

Sfatul 2: Ce creează mai multă ordine în garderobă?

Acestea sunt ajutoare mici, dar valoroase, care creează mai multă ordine în garderobă. În primul rând, acestea sunt umerașele de haine încercate și testate. Puteți folosi umerașe din lemn masive și late și, dacă nu există suficient spațiu, puteți folosi umerașe înguste din plastic sau metal. Nu uitați că există și umerase speciale pentru pantaloni în magazinele specializate, pe care puteți atârna pantalonii foarte clar, în funcție de țesătură și culoare. Dacă într-adevăr aveți un talent pentru a vă păstra garderoba ordonată, atunci optați pentru cutii mai mici și mai mari. Acolo poți depozita o mulțime de articole mici – de la prosoape la curele! Dar sertarele sunt soluția perfectă pentru lenjeria ta intimă, acolo vei găsi întotdeauna suficient spațiu pentru chiloți și sutiene, bine pliate și ordonate, așteaptă să fie scoase. Nu trebuie să treci prin tot dulapul pentru lucruri mărunte, nu-i așa?

 Totul la locul lui! Deci, există ordine în garderobă!

Bună prezentare generală a garderobei

Sfatul 3: Curățenia și ordinea merg întotdeauna mână în mână, chiar și în dulap

Da, vrem să subliniem și asta – nu subestimați curățenia garderobei! Există diverse deodorante disponibile în magazinele specializate pe care le puteți folosi în dulap. Toată lumea va fi fericită atunci când un parfum proaspăt de lavandă va ieși la deschiderea ușii dulapului. De asemenea, aveți nevoie de o substanță eficientă împotriva moliei pentru a fi în siguranță, astfel încât animalele mici să nu aibă loc deloc în garderoba dvs. bine organizată.

 Parfumul de lavandă și protecția moliei sunt, de asemenea, necesare în dressing

dressing-dressing parfum lavanda parfumată

Urmați sfaturile noastre inteligente și economisiți-vă mult timp și nervi în fiecare zi! Organizați spațiu de depozitare suplimentar pentru pantofi, genți de mână, cravate și multe altele. Folosești de ex. B. Buzunare cu vid pentru haine de iarnă și le puteți depozita pentru a economisi spațiu. Creați doar cea mai bună comandă în universul dvs. vestimentar și vă veți simți încrezători și mulțumiți!

Inspirați-vă din seria noastră de fotografii pentru a utiliza corect spațiul disponibil în garderobă și pentru a face minuni pentru a menține lucrurile ordonate. Echipa noastră editorială ar dori să vă ureze acest lucru!

Organizați-vă hainele în funcție de textură, culoare sau anotimp!

Haine pe umerase

 Un suport de pantofi bine organizat arată astfel

Schuregal bine organizat

O șină de îmbrăcăminte este o soluție modernă pentru apartamentele mici

Depozitarea hainelor în apartamente mici

Sina de haine solutie moderna

 Un dressing este un vis al multor oameni

Comandă în dressing

 Păstrați cea mai bună imagine de ansamblu asupra hainelor dvs. și economisiți-vă nervii și timpul!

Comandă de prezentare generală a dulapului

 O ușă glisantă este soluția perfectă pentru a proteja toate hainele de praf

Coridor de garderobă cu ușă glisantă

Trebuie să clasificați separat cămășile și tricourile pentru bărbați

Tricouri pentru bărbați

 Folosiți mansarda ca spațiu suplimentar pentru îmbrăcăminte și călcat.

Camer de călcat la vestiar