dormitor din lemn masiv cadru dormitor sculptură în lemn chinezesc

Rama patului din lemn masiv – arta chinezească pierdută a sculpturii în lemn

Din păcate, arta tradițională chinezească a sculpturii în lemn nu a fost păstrată. Panourile din lemn au fost tăiate de mii de ani și aceste lucrări artistice și uimitoare au devenit o parte inseparabilă a mobilierului tradițional chinezesc de casă.

Cu toate acestea, unele elemente ale acestei frumoase direcții de artă chineză au fost readuse la viață în designul patului Q Lin.

Acestea au fost amestecate cu un design modern cu linii clare, sensibilitate europeană și stilul casual al Californiei

dormitor din lemn masiv cadru dormitor sculptură chineză

Acestea sunt situate de ambele părți ale lemnului și creează o abordare modernă a modelului de pardoseală chinezească. Pentru a realiza acest lucru, o echipă de designeri cu stiluri și gusturi diferite a fost angajată în proiect.

Detaliile au fost executate cu o precizie imaculată și au atins astfel nivelul procesului creativ fără compromisuri în ceea ce privește calitatea vechilor artiști.

Patul conține peste 3000 de găuri realizate manual

dormitor din lemn masiv cadru dormitor figuri chineze cercuri

Nucul sclipitor din Evul Mediu este foarte popular în California și a fost reutilizat în așa-numita „tendință cool” din California. Este încă foarte popular în designul catedralei daneze.

Acestui lemn îi datorăm sentimentul de bază cald, expresiv, pe baza căruia fiecare pat devine o piesă foarte individuală. Tabelul (cea mai dramatică parte a piesei de mobilier) este o piesă din lemn masiv de nuc, reflectă nuanțe cu caractere variate.

Acea Nucul lucios din Evul Mediu este foarte popular în California

pat din lemn masiv cadru dormitor chinezesc

 Acest lucru este foarte popular în rândul persoanelor cu predilecție spre artă și cultură. Vor să contribuie la conservarea patrimoniului cultural prin cele mai mici schimbări de acasă.

Faceți parte și din acest tip de iubitor de artă? Îți poți imagina un așa pat în casa ta??

   Patul este un exemplu de artă eclectică dormitor din lemn masiv cadru dormitor covor chinezesc