Pat de pin de piatră – aduceți natura în dormitor

Oricine doarme prost sau neliniștit ar trebui să se gândească să aducă natura în dormitor și să doarmă într-un pat de pin de piatră. Acest lucru asigură un somn plăcut și odihnitor și duce la trezire înconjurat de mirosul minunat.

Somn sănătos într-un pat de pin de piatră

În timpul somnului, ar trebui adunate noi forțe pentru a începe noua zi complet relaxată, puternică și în formă. Nopțile prea scurte sau neliniștite au un efect pe termen lung asupra sănătății și pot duce la diverse boli. Prin urmare, este important să fii atent la un somn sănătos. Dar acest lucru este posibil numai dacă condițiile externe sunt corecte. Un pat de pin de piatră este baza ideală. Pinul de piatră este un tip de lemn foarte nobil și valoros. Are un efect relaxant, astfel încât să se promoveze un somn bun. Odihna nocturnă este mult mai profundă pentru corp și minte. În plus, uleiul esențial pe care îl conține previne mucegaiul. La bauer-holz.at a Pat de pin de piatră de la cel mai mare producător de paturi din pin de piatră din Europa, pentru care numai producția de pin de piatră de cea mai bună calitate este utilizată. Inspiră cu un miros minunat, este fabricat din lemn masiv, este produs în mod durabil și promovează un somn sănătos.

Celelalte avantaje ale patului de pin de piatră

dormitor pat de pin piatra design interesant

Un pat de pin poate face multe pentru propria sănătate și bunăstare, deoarece pe lângă o dietă sănătoasă, aer proaspăt și exerciții fizice, somnul odihnitor este cel mai bun mod de a preveni bolile. Pinul de piatră conține uleiuri esențiale care calmează sistemul nervos vegetativ.

Acest lucru face posibil să adormi repede și să te trezești reîmprospătat a doua zi dimineață. Drept urmare, circulația este stabilă, iar bătăile inimii sunt mai calme. Un pat de pin de piatră nu conține părți metalice, ceea ce duce, de asemenea, la un somn agitat pentru mulți oameni. Acesta este un mare avantaj, deoarece s-a dovedit că obiectele metalice pot genera câmpuri de interferență electromagnetică. Patul de pin de piatră este potrivit și pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece acarienii, molii etc. sunt ținute departe de parfum. Patul este, de asemenea, o alegere bună pentru astmatici. Mirosul lemnului are un efect decongestionant asupra membranelor mucoase, astfel încât este mai ușor să respiri profund și calitatea vieții este îmbunătățită decisiv.

Avantajele patului de pin de piatră dintr-o privire:

– parfum minunat

– calitate îmbunătățită a somnului

– Datorită uleiului esențial din pinul de piatră, asigură mai multă relaxare și recuperare

– adormirea mai ușoară și perioade mai lungi de somn

– scade ritmul cardiac

– climatul plăcut al camerei

– protecția naturală împotriva moliei și insectelor

– efect pozitiv cu sensibilitate la intemperii

– stare generală mai bună

– potrivit și pentru persoanele alergice

Concluzie

Mulți oameni descriu dormitul într-un pat de pin de piatră ca un fel de vacanță de wellness. care suferă de insomnie, poate experimenta o îmbunătățire semnificativă a calității somnului și a bunăstării. Sistemul imunitar este deosebit de activ în timpul somnului. Prin urmare, totul ar trebui făcut pentru a se asigura că este sănătos și odihnitor. Patul de pin de piatră este o investiție optimă pentru toată lumea. Este cel mai bun mod de a aduce natura în dormitor și de a transforma camera într-o oază de relaxare. Efectul pozitiv al pinului de piatră asupra bunăstării a fost dovedit științific. Un pat de pin de piatră este, de asemenea, o achiziție pentru o viață întreagă.

Patul de pin de piatră nu conține părți metalice și, prin urmare, nu generează câmpuri de interferență electromagnetică

Paturile de pin elvețian dorm bine

Aducerea naturii în casa ta nu a fost niciodată atât de efort 

lemn de pat de pin somn sănătos

Un fel de vacanță wellness vă așteaptă în dormitor

mobilier dormitor cu pat de pin