De când Charlie Hall a inventat patul de apă în 1968, s-a vorbit despre o adevărată revoluție în pat și confortul somnului. Pentru că nimic nu se poate compara cu ideea ingenioasă de a te întinde pe apă în propriul dormitor și a te balansa într-un mod relaxat. După apogeul lor din anii 80 ai secolului precedent, paturile de apă au fost în fundal pentru o vreme, pe măsură ce au fost dezvoltate materiale inovatoare mai noi și tehnologii de somn. Patul de apă își revine cu siguranță de ceva timp. Datorită celor mai recente cunoștințe și soluții sofisticate, acesta impresionează și oferă un nivel ridicat de confort și o ergonomie perfectă. În cele ce urmează veți afla mai multe despre ceea ce este important într-un pat cu apă, ce avantaje are și cum să îl îngrijiți corespunzător.

Cumpărați pat de apă de înaltă calitate

Cele mai importante avantaje dintr-o privire

Nu degeaba paturile de apă sunt considerate a fi unele dintre cele mai confortabile din jur. Datorită proprietăților naturale ale apei, puteți adormi pe ea și puteți începe ziua cu energie nouă și o dispoziție bună în dimineața următoare. Desigur, accentul este pus pe bună calitate, deoarece nu ar trebui să se facă compromisuri cu aceasta. O primă clasă Pat de apă complet din fericire este foarte ușor de comandat online. Producătorii de înaltă calitate, de exemplu pe Silvanowasserüben.de, oferă un configurator de pat de apă ușor de utilizat, o garanție lungă și 100 de zile de somn de încercare, astfel încât clientul să rămână complet mulțumit.

Și de ce ar trebui să alegi de fapt o saltea cu apă? Iată răspunsurile clare:

  • confort optim de culcare

Una bună, ajustată corespunzător Saltea cu apă îmbrățișează corpul și se asigură că persoana întinsă menține forma naturală de S a coloanei vertebrale. În acest fel, spatele este susținut în mod optim în toate pozițiile de dormit, în special pe șolduri și în zona gâtului și a umerilor. Mușchii și articulațiile se relaxează și se previne tensiunea suplimentară. Paturile cu apă cu intrare moale din partea moale sunt și mai confortabile. Acolo aveți avantajul suplimentar că marginile sunt plăcut moi și că nu se pot întâmpla umflături atunci când stați culcat sau în picioare.

pat de apă confort optim de culcare

  • o calitate mai bună a somnului

Un alt avantaj clar al patului de apă este capacitatea de a seta temperatura apei, după cum este necesar, folosind un încălzitor integrat. În acest fel, toată lumea poate alege climatul ideal pentru pat, ceea ce duce la o bunăstare mai mare și te ajută să adormi repede. În plus, o temperatură confortabilă în pat asigură o relaxare musculară optimă și astfel perioade mai lungi de somn profund. Acestea sunt cele mai importante lucruri pentru un somn sănătos care regenerează corpul, mintea și sufletul și le face să meargă din nou.

  • fără lăsări

Comparativ cu alte materiale de umplere, practic nu există oboseală materială cu apă. Proprietățile sale naturale contribuie la faptul că o saltea cu apă oferă același confort culcat chiar și după o perioadă lungă de timp și rămâne fără nicio răcire.

cumpărați saltea de apă cu pat de apă

  • personalizare

Nivelul calmant, numit și stabilizare, determină cât durează postoscilația miezului apei după culcare. Acestea pot fi selectate individual, în funcție de dorințele dvs., foarte diferit pentru ambele jumătăți ale patului, datorită unui sistem duo. Deoarece în funcție de structura corpului, greutatea, dimensiunea și, de asemenea, poziția de dormit preferată, un nivel de calmare diferit se dovedește a fi cel mai bun pentru fiecare dormitor. Procentele mai mari de calmare sunt potrivite pentru un sprijin mai bun al spatelui – maxim 120%, un nivel moderat de 70-80%. Oscilația apei nu durează mai mult de 3 secunde. Pentru comparație: la nivelul F0 calmarea apei este zero și timpul post-oscilație poate dura până la 15 sau mai multe secunde. Cu toate acestea, doar pasionații de valuri reale, fără probleme cu spatele și mușchii, își pot permite acest lucru.

paturi de apă moderne și saltele somn sănătos

Important! În plus față de nivelul de calmare, ar trebui să setați corect cantitatea de umplere. Din nou, aceleași criterii joacă un rol decisiv – greutatea corporală și structura, precum și poziția populară de dormit. Dacă cantitatea de umplere din salteaua de apă este optimă, coloana vertebrală este susținută în mod optim, iar mușchii și articulațiile sunt ușurate în timpul somnului.

avantaje moderne pentru cumpărarea patului cu apă

  • bun pentru persoanele care suferă de alergii

Datorită suprafeței de vinil de înaltă calitate a saltelei de apă, acarienii nu se pot cuibări într-un pat de apă. Persoanele alergice nu sunt deranjate de tuse uscată și alte simptome neplăcute în timpul somnului și se pot bucura de odihnă la maximum.

Întrețineți în mod corespunzător patul de apă

Deși paturile de apă și saltelele sunt destul de durabile, ele au nevoie de îngrijire adecvată. Pentru că în acest fel pot, de asemenea, să performeze la maxim. O dată pe an, ar trebui să puneți un saltea de pat special în saltea, astfel încât algele, ciupercile și germenii să nu aibă nicio șansă. De asemenea, ar trebui să curățați în mod regulat suprafața saltelei cu un detergent bun pentru vinil, astfel încât să fie într-o stare igienică optimă. Dacă este necesar, puteți ventila salteaua de apă cu un extractor de aer realizat în acest scop, astfel încât bulele de aer să nu afecteze calitatea somnului. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga parfumuri diferite în apa din saltea în timp ce dormiți și vă relaxați, permițându-vă astfel simțurilor și mai mult.

Găsiți patul de apă potrivit pentru dvs. și bucurați-vă de senzația plăcută de culcare și confortul optim de somn pe care elementul natural îl poate oferi. Acordați-vă suficient timp pentru a vă lua decizia. Vă puteți baza pe producători și furnizori bine dovediți, precum și pe calitate superioară fără compromisuri. Noroc și vise bune!

beneficii ale patului de apă