Bad Feng Shui Sfaturi dormitor pat birou acasă

Dormitorul rău Feng Shui distruge viața amoroasă

În calitate de consultant Feng Shui am fost în mai mult de 500 de dormitoare, dintre care doar câteva le-aș descrie drept camere bune Feng Shui, în cea mai mare parte a fluxului vibrant al iubirii și al energiei sexuale erau cu adevărat necesare. Dormitorul tinde să fie una dintre cele mai trecute cu vederea din casă, atunci când este într-adevăr cea mai importantă cameră Feng Shui.

Mai jos este un ghid rapid de feng shui și sperăm să nu-l urmați niciodată.

Cea mai importantă întrebare: chiar vrei să folosești Feng Shui pentru a-ți distruge viața amoroasă?

Mulți răspund spontan la această întrebare și spun doar: „Cum?”:

Birou dezordonat – fără comandă

birou din lemn dormitor feng shui rău

Dormitor Bad Feng Shui – primul sfat : Creați un birou acasă în dormitor. Aveți grijă deosebită să lăsați acolo toate suprafețele hârtiei, folderelor, desenelor lipicioase. Dacă aveți vreun computer vechi care a încetat să funcționeze, este ideal să îl aveți în dormitor / biroul de acasă, în cazul în care computerul dvs. de lucru nu funcționează corect și îl puteți utiliza imediat pe cel vechi spart, este ideal.

Feng shui murdar și murdar în dormitor

sfaturi proaste de dormitor feng shui curăță

Dormitor Bad Feng Shui – al doilea sfat: Aduceți echipamentul de exerciții. Echipamentul sportiv din dormitorul tău îți va întări cu siguranță viața amoroasă.

Dormitorul Bad Feng Shui – al treilea sfat : Nu uitați să vă uitați la televizor. Un televizor mare trebuie să fie foarte aproape de patul tău. Urmăriți știrile chiar înainte de a vă culca cel puțin 30 de minute în fiecare noapte.

Așezați patul în colțul camerei

bad feng shui dormitor sfaturi pat teddy

Dormitor Bad Feng Shui – al patrulea sfat: Puneți fotografii cu TOȚI prietenii și membrii familiei, ideal din mai multe generații, pentru a vă supraveghea viața amoroasă.

Dormitor Bad Feng Shui – al cincilea sfat: Puneți toate amintirile de la foști sub pat. Fixați-le cu adevărat strâns, astfel încât să nu existe spațiu liber dedesubt și apoi fixați încă ceva.

Dormitor inestetic și murdar – rău Feng Shui

dormitor rău feng shui sfaturi dormit dezordine

Dormitor Bad Feng Shui – al șaselea sfat : Pictează dormitorul întunecat sau cu stropi de culoare, fii creativ cu costumul și accesoriile tale de Halloween.

Feng shui dormitor rău – al șaptelea sfat: Aduceți toate plantele dvs. pe moarte, mari și mici, în ghivece tăiate sau ghivece anterioare cu iaurt. Poziționați plantele astfel încât să fie primul lucru pe care îl vedeți dimineața și ultimul – înainte de a vă culca.

Fără ordine și organizare pe biroul din dormitor

birou de sfaturi dormitor feng shui rău

Dormitor Bad Feng Shui – al optulea sfat : Uitați de noptiere și strângeți patul direct într-unul din colțuri. Pune cu grație o pernă veselă Winnie Pah pe pat. Puneți perna astfel încât să fie orientată spre ușă și să vă întâmpine de fiecare dată când intrați.

Design de dormitor cu aspect urât și inconfortabil

sfaturi proaste dormitor feng shui colț de pat

Dormitor Bad Feng Shui – al nouălea sfat : Nu deschideți ferestrele și nu lăsați să inundă lumina zilei! Păstrați energia cât mai veche posibil. În cele din urmă, cine spune că energia ta personală este conectată la energia din jur? Absolut nicidecum.

Unele mandarine sunt ORICE care îți vor îmbunătăți viața amoroasă. Acum, dacă găsești locul potrivit pentru a le afișa, sufletul tău pereche va fi alături de tine în cel mai scurt timp. În serios! Oh, chiar așa?

      Haotic și confuz  sfaturi proaste pentru dormitor feng shui fara comanda

Strălucitor și confortabil, dar dezordonat și dezordonat

sfaturi proaste de dormitor feng shui murdare