Într-o viață de zi cu zi stresantă, oamenii moderni au întotdeauna multe de făcut, dar acest lucru aduce și o mulțime de emoții pozitive și negative. Seara vrei să te oprești complet și să te relaxezi cu adevărat, găsește-ți din nou echilibrul interior. Da, mai ușor de spus decât de făcut … Pentru că majoritatea oamenilor nu dorm suficient noaptea sau dorm prost. Studiile arată că adulții au nevoie de 7 până la 8 ore de somn pentru a începe noua zi cu bună dispoziție. Există și oameni care nu sunt de acord. Ei cred că timpul lor nu le permite să doarmă atât de mult. Majoritatea vor să doarmă mai puțin și să lucreze mai mult. Ceea ce nu știu, totuși, este că, fără un somn bun, își distrug încet, dar sigur sănătatea. Motto-ul unei vieți fericite este: dormi mai bine și bucură-te de somn suficient de noapte! Pentru ca aceasta să nu rămână doar o rezoluție bună, în acest articol vrem să oferim sfaturi încercate și testate despre cum să dormi mai bine noaptea.

Mai puțin somn nu înseamnă deloc mai mult timp!

Dormi mai bine, lucrează mult, ai sfaturi testate în timp

Acest subiect este extrem de important și un somn bun nu își va pierde niciodată importanța. Dar dimpotrivă! Ne întrebăm în permanență dacă ar fi posibil să dormi mai bine și să te trezești complet împrospătat. Vrem să fim de ajutor în acest sens și vă vom arăta imediat ce condiții duc la un somn bun.

Următoarele sfaturi bine încercate vă pot ajuta să dormiți bine noaptea și să vă odihniți mai bine în dimineața următoare. Sigur vrei să găsești o odihnă mai bună și noaptea, nu? Dacă ți-am stârnit curiozitatea, rămâi cu ea și citește mai departe!

 Dormi mai bine și începe noua zi bine odihnit – aceasta este dorința a milioane de oameni din întreaga lume

Dormi mai bine. Milioane de oameni din întreaga lume vor să înceapă ziua bine odihnită

  • Sfaturi pentru a dormi mai bine: transformă dormitorul în oaza ta de somn!

Întregul mediu din dormitorul tău contribuie la relaxare și la un somn mai bun. Faceți-vă confortabil și plăcut acolo. O cameră spațioasă pe care o ventilați regulat poate fi propria dvs. zonă de relaxare. Mai întâi ar trebui să opriți încălzirea. Puteți dormi mult mai bine la temperaturi mai reci decât la căldură. De asemenea, economisiți energie în acest fel și, în orice caz, reduceți costurile de încălzire. Cel mai bine ar fi să vă răcoriți puțin corpul înainte de a merge la culcare. Pentru aceasta este recomandat un duș călduț.

 Un somn bun devine din ce în ce mai important

Dormi mai bine odihnă bună somn de noapte

Îți plac plantele? Da, există plante de apartament veșnic verzi, care sunt minunate pentru dormitor. Acestea curăță aerul camerei, eliberează oxigen pe timp de noapte și nu au nevoie de multă lumină. Adică, puteți așeza astfel de plante de interior în colțurile întunecate ale dormitorului, nu neapărat lângă fereastră. De asemenea, aduc un aer natural în atmosferă și îl fac mai confortabil și mai familiar.

 Plantele de apartament veșnic verzi sau florile parfumate au un efect calmant asupra corpului și sufletului din dormitor

Plantele de interior florile parfumate dorm mai bine noaptea

Un pic de verde în dormitor este întotdeauna un avantaj, dar dispozitivele moderne nu au loc în dormitor. Acestea pot provoca doar probleme de somn și vă pot agrava somnul de noapte. Cu siguranță știți pericolul invizibil care vine de la dispozitivele electronice moderne. Dacă nu, faceți clic aici pentru a afla mai multe. Sfatul nostru este: opriți telefonul mobil, iPad-ul și laptopul și scoateți toate aceste dispozitive electronice din dormitor. Veți observa efectul bun foarte curând.

 Telefoanele mobile sunt tabu în dormitor dacă chiar vrei să dormi mai bine!

Dormi mai bine noaptea Oprește telefoanele mobile tabu în dormitor

Lenjeria de pat proaspătă și de înaltă calitate este o necesitate!

Dormi mai bine noaptea, lenjeria de pat proaspătă și de înaltă calitate este obligatorie în dormitor

  • Investiți în saltele și lenjerie de pat de înaltă calitate și aveți garantat că veți dormi mai bine!

Atmosfera confortabilă și liniștitoare din dormitor este la fel de importantă ca patul confortabil. Sfatul nostru pentru un somn mai bun este: investește într-o saltea de înaltă calitate și uită de problemele legate de insomnie! Cu toate acestea, înainte de a cumpăra o saltea nouă, trebuie să luați în considerare diverse criterii atunci când o alegeți. De exemplu, cum dormi exact. În funcție de tipul de somn (dormitor pentru stomac, dormitor pentru spate și dormitor lateral) trebuie să selectați salteaua potrivită și gradul său de fermitate. De asemenea, gândiți-vă de unde să cumpărați salteaua. Cumpărăturile din magazin sunt excelente dacă doriți să testați salteaua înainte de a o cumpăra. Cumpărăturile online sunt destinate persoanelor cărora nu le place să facă cumpărături. Cu toate acestea, acest lucru vă lasă cu mai puține opțiuni pentru fiecare marcă, iar noua dvs. saltea va ajunge în câteva zile. Majoritatea produselor au o garanție, astfel încât să vă puteți recupera banii dacă salteaua nu vă satisface nevoile.

În funcție de tipul de somn, puteți alege salteaua

Dormi mai bine Cumpără o saltea în funcție de tipul de somn

Sfat suplimentar: Știți că trebuie să vă înlocuiți salteaua la fiecare cinci până la zece ani? În orice caz, nu așteptați ca acesta să se uzeze complet, deoarece somnul dvs. de noapte bună depinde de el!

Confortul este cheia pentru un somn mai bun, așa că trebuie să obțineți și așternuturi premium. Mătasea, inul sau bumbacul egiptean sunt preferatele printre țesăturile potrivite pentru așternut, deoarece acestea sunt mai moi și mai rezistente decât alte textile de uz casnic. Și nu uita, pentru un somn bun ai nevoie și de pijamale confortabile! Dacă acesta absorb absorbția de umiditate, atunci puteți dormi cu adevărat mai bine chiar și în nopțile toride. Sau aveți nevoie de mai multe idei de dormitor bazate pe filosofia Feng Shui? Le puteți cerceta într-un alt articol de pe site-ul nostru!

Fiecare investiție în lenjerie de pat de înaltă calitate dă roade!

Dormi mai bine noaptea Lenjeria de pat de înaltă calitate dă roade

  • Igienă – sfaturi pentru un somn mai bun: contează corect îngrijirea corpului și a feței seara!

Înainte de culcare, poți face o baie sau doar duș și apoi hidratează-ți pielea peste noapte! În acest fel, întăriți funcțiile de protecție ale pielii și aveți o senzație plăcută în timpul somnului de noapte. Nu uita, pielea ta se regenerează în timp ce dormi! Noaptea este momentul perfect pentru a-i oferi tot ce are nevoie pentru a arăta din nou proaspăt și tânăr dimineața! În magazinele de produse cosmetice și online puteți găsi cu ușurință cremă de noapte de înaltă calitate cu acid hialuronic, care restabilește echilibrul de umiditate al pielii pe timp de noapte. Astfel luptați împotriva ridurilor faciale și pielii uscate și arătați mai bine dimineața.

 Cât de bună este crema ta de noapte?

Dormi mai bine cosmetice bune crema de noapte hidratează pielea

Și acum ultimul nostru sfat pentru a dormi mai bine noaptea: purtați o mască de ochi de lux! Acest lucru vă poate ajuta foarte mult. Orice lumină nu te mai poate deranja. În plus, pielea ta se va regenera mai bine și vei scăpa de cearcăne și pungi sub ochi! Cu siguranță asta își dorește fiecare femeie, nu-i așa??

Regula este: hidratează corect pielea corpului și a feței seara!

Dormi mai bine seara.Hidratează-ți corect corpul și pielea feței

Un vechi ceas cu alarmă în dormitor ar fi mult mai bun decât telefonul mobil!

Telefonul mobil în dormitor, dar fără ceas cu alarmă, dorm mai bine

Un somn bun este deosebit de important, deoarece ne afectează productivitatea în timpul zilei și emoțiile noastre

Dormi mai bine Bucură-te de un somn bun Purtă mască de ochi

 Purtați și o mască pentru ochi noaptea?

Dormi mai bine noaptea poartă mască pentru ochi

Parfumul de lavandă are un efect calmant și este perfect pentru dormitor

 Parfum de lavandă foarte liniștitor în dormitor pentru a dormi mai bine

 Transformă-ți dormitorul într-o adevărată zonă de relaxare!

Dormi mai bine dormitor zona de relaxare flori parfum proaspăt

Un somn bun este, de asemenea, deosebit de important pentru relațiile de partener!

 Fii fericit să dormi mai bine dimineața cu râs

 Din păcate, insomnia poate avea consecințe negative în viața ta de familie!

 Nu dormi bine insomnie consecințe negative viața de familie

Dacă urmați sfaturile prezentate mai sus, puteți dormi mult mai bine noaptea și vă puteți trezi alerta dimineața!

Dormi mai bine noaptea atmosfera confortabilă poartă o mască de ochi