"Dacă nu dormi bine, nici nu poți fi cu adevărat fericit!" 

Un somn bun este foarte important atât pentru corpul nostru, cât și pentru psihicul nostru. Pentru că li s-a întâmplat fiecăruia dintre noi să nu fi dormit bine și știm exact ce simțim în ziua următoare. În cea mai mare parte, alegerea așternuturilor joacă un rol decisiv. Astăzi am dori să abordăm câteva aspecte care ar trebui să vă ajute să alegeți așternutul potrivit.

așternut pentru un somn sănătos

Cele mai importante articole de asternut care fac un somn bun

În primul rând, salteaua, perna, lenjeria de pat și plapuma asigură un somn bun. Acestea nu trebuie alese doar vizual, ci trebuie să ne gândim și la nevoile și bolile personale: alergii, dureri de spate, etc. Substanțele sunt, de asemenea, un alt punct important. Acestea nu numai că vă ajută să aveți un somn sănătos, ci vă asigură și un sentiment real de confort în pat. la www.bettentrend.de am găsit o gamă largă de produse importante pentru lenjerie de pat. Aici puteți găsi cele mai bune pentru dvs. online.

Alegeți așternuturile și plapumele potrivite

Salteaua

Nu schimbi salteaua în fiecare an. Prin urmare, ar trebui să le alegeți cu atenție. În plus față de ergonomie și manoperă, ar trebui să fim atenți și la aspectele ecologice pe care le garantează materialele naturale și blânde. Vă puteți baza în siguranță pe saltelele care au primit certificatele Stiftung Warentest și Öko-Test.

Pernele

Perna este poate cel mai important lucru care contribuie la un somn bun. Rezistența și sprijinul pernei depind direct de materialul de umplere. Pe lângă faptul că este confortabil, ar trebui să protejeze în mod optim gâtul în timpul somnului. Prin urmare, este important să alegeți o pernă potrivită pentru poziția dvs. de dormit.

Alege lenjerie de pat frumoasă și dormi bine

Lenjerie de pat

Când vine vorba de lenjerie de pat, țesăturile sunt foarte importante. Nu toate sunt potrivite pentru fiecare anotimp. Castorul și flanela sunt z. B. favoritele absolute pentru iarnă, în timp ce Renforce, Linon și Seersucker asigură egalizarea temperaturii în sezonul cald. Există, de asemenea, articole multifuncționale, cum ar fi lenjeria de pat din satin și mătase. Vă recomandăm Jersey pentru persoanele alergice. Această țesătură este, de asemenea, destul de ușor de călcat.

Plapumele

Chiar cu plapumi sunt pături de vară și de iarnă. Acestea diferă prin grosime și material. În aceste cazuri sunt recomandate plapumele de puf, dacă nu sunteți alergic. Acestea sunt deosebit de ușoare și reglează foarte bine umiditatea din pat. Păturile cu patru anotimpuri sunt recomandate, deoarece constau din două părți și pot fi separate una de cealaltă în funcție de necesarul de căldură.

Așadar, faceți cea mai bună alegere de așternut și dormiți confortabil și sănătos!

  somn sănătos cu așternutul potrivit