Vrei să te bucuri de vară ca niciodată? Apoi, puteți oferi camerei dvs. un aspect potrivit pentru acest sezon. Acest lucru poate fi realizat atât prin adăugarea unor mici detalii, cât și prin efectuarea unei modificări majore. Sperăm că cele opt idei de mai jos vă vor ajuta.

O oprire a ușii cu noduri de frânghie ar fi potrivită pentru dvs.? În plus, o vază verde cu flori proaspete sau o măsuță pentru amenajarea ceștilor de cafea ar putea schimba complet atmosfera. Nu găsi asta?

Detalii simple care creează o mare schimbare

vara in dormitor accente verzi celadon verzi ornamente filigranate pe cuvertura de pat

Toate aceste idei vă oferă o experiență unică de simțire bună în propriile patru pereți!

Sfat: puteți pune câteva paturi suplimentare cu culori frumoase pe pat. Acestea ar trebui să se potrivească cu cuvertura de pat. Deci aspectul patului și al întregului dormitor arată complet și elegant.

De asemenea, vă puteți sprijini pe ele în timp ce citiți seara.

Este mai bine să faceți fără alte detalii de decor, dacă aceste idei le folosesc!

Bambusul și ratanul creează o atmosferă naturală

vara în dormitor noptieră din coș din ratan din bambus

Materialele naturale, cum ar fi bambusul, ratanul sau răchita, merg minunat cu mobilierul de vară. Micul tabel de mai jos este, de asemenea, foarte practic. Poate fi folosit pentru a depozita cărțile citite seara.

Sfat: Cu diferite tipuri de cuverturi de pat și cuverturi de pat, puteți adăuga nuanțe naturale suplimentare camerei. Restul designului ar trebui să fie clar și simplu. Pentru că tocmai asta este atmosfera de vară!

O schimbare aproape neobservabilă aduce vara în casă

vara în dormitor lenjerie de pat alb strălucitor flori mici

Oglinzile de inspirație nautică sau micile măsuțe de cafea vor aduce imediat mai multă dispoziție de vară în dormitor. O carte deschisă va relaxa atmosfera și te va motiva să citești.

Sfat: păturile din spumă palide, albastre, sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru vară. Vor arăta deosebit de frumoase în combinație cu rame de pat negre.

Vopseste podeaua

vara în dormitor frumoase ornamente florale în alb și albastru închis

Pardoselile sunt cam alterate? Apoi le puteți vopsi cu o culoare proaspătă de vară. Există multe variante diferite: puteți alege culoarea albă proaspătă sau diferite nuanțe de albastru.

Sfat: potriviți culorile modelelor cu nuanța principală. Acest lucru asigură distribuirea uniformă a nuanței pe care o alegeți.

De asemenea, puteți adăuga accente de culoare proaspătă cu perne și pături

vara in dormitor ornamente frumoase de flori in roz si portocaliu de la zara acasa

Remodelați suprafața unui dulap cu decorațiuni de vară

vara în dormitor comoda veche cu finisaje de coajă ocru în pahar

Doar punând câteva sticle vechi pe dulap și poate un pahar cu boluri, puteți obține deja o stare de vară. Puteți adăuga oricând mai multă varietate schimbând plantele în sticle săptămânal. Puteți folosi flori proaspete, crenguțe cu frunze, condimente sau ierburi.

Sfat: Căutați o ediție dedicată mării cu poze și coperte frumoase la piața de vechituri sau într-o librărie veche. Nu numai că aceste comori antice sunt minunate de citit, dar pot face și o schimbare revigorantă în dormitorul tău.

Vopsiți întreaga cameră într-o paletă de culori albă și albastră Proiectare de aterizare & Dezvoltare

vara în dormitor fotoliu vintage huse de plapumă cu dungi de culoare albastru deschis

Bărbații și femeile adoră deopotrivă această combinație de culori. Deci nu puteți greși. Este perfect pentru camere de divertisment și dormitoare comune. Vopsiți peretele în albastru și cuverturile de pat pot fi apoi albe cu dungi albastre.

Sfat: amestecați benzile! De îndată ce acestea au culori similare, combinația diferitelor tipuri de dungi și modele este îmbogățitoare.

Lenjerie de pat rustică din lemn și crem

vara în dormitor flori antice din lemn de culoare deschisă

Scufundați-vă în atmosfera unei țări minunate romantice! Puteți obține acest lucru prin lemnul dur și degradat și nuanțele crem. Un pic de frizz pe marginea pernei și plapuma va adăuga și mai multă dragoste.

 Sfat: Aici, designul de succes depinde numai de alegerea țesăturii. Atingeți și priviți cu atenție atunci când alegeți așternutul.

O mică cabină în pădure

vara în dormitor din fier forjat și lambriuri din lemn pe perete

Pereții vopsiți pal, cadrele de pat din metal și așternuturile rustice vor crea o atmosferă fabuloasă în casa ta. Datorită acestui fapt, vă veți întoarce acasă cu bucurie de fiecare dată.

Vrei să simți vara în casă toată ziua? Sau de ce nu tot anul? Poate o puteți face cu ajutorul sfaturilor noastre … Distrați-vă cu designul de vară și lăsați-l să meargă bine!

Inspirație mediteraneană

vara în dormitor scaun din ratan cu fler mediteranean