DIY -dekorationen av papper är i grunden väldigt enkel och kan lätt realiseras av de flesta. Dessutom är denna metod för att krydda ditt hus ganska billig. Möjligheterna är många och de ger mycket variation hemma utan problem.

Om du är intresserad av ämnet, har du förmodligen redan experimenterat mer eller mindre med ämnet. Detta hjälper dig ytterligare med valet, eftersom följande idéer är lite mer komplexa.

För nybörjare i DIY dekorera Naturligtvis gäller följande regel: Varje början är svår! Men det är också värt för dem att ta en titt på dessa fantastiska idéer. Först fungerar de som en inspiration för att fortsätta med denna hobby. Dessutom kunde alla snabbt komma från en nybörjare till en avancerad nivå. På grund av detta är det aldrig för tidigt att undersöka idéer som den här.

Gör vackra blommor av papper

diy deco deco idéer konstgjorda blommor pyssla dig själv bordsdekorationsblommor

DIY -dekoration – elegant väggdekoration av kartong

diy deco deco idéer geometrisk dekoration väggdesign borddekoration

Kalender på väggen

Den första idén är funktionell och vacker på samma gång. Tja, i början av året behöver vi alla något sådant här. Ta vackra färger till din vägg DIY dekoration. Det ska helst matcha inredningen. I slutändan kommer kalendern att tjäna dig hela året.

Original idé för kartongdekoration

DIY deco tinker geometrisk väggdekoration själv

Ljuskrona i kartong

Vad tycker du om denna idé om att göra ljuskronor i kartong? Om du tittar på våra exempel kommer du att se att detta inte bara är billigt, utan också extremt effektivt. Du kan använda enkel, robust kartong för att förverkliga detta projekt. Du kan enkelt krydda ljuskronan med matchande färger.

Kreativa ljuskronor i minimalistisk stil

DIY dekoration ljuskrona hängande lampor gör dig själv

Liten ansträngning – stor inverkan

DIY deco deco idéer hängande lampor hängande lampor gör ljuskronor själv

Låda för prylar

Den perfekta ordningen är i de små detaljerna. Inte bara kläderna, utan även de små tillbehören och prylarna ska vara i goda händer. Du kan göra nya och nya ramar och lådor av papper efter behov. Färg dem i stora nyanser och de kan också användas som en perfekt DIY -dekoration.

Gör ditt hem snyggt!

DIY dekoration dekoration idéer kartongfack pysslar själv

Gör hållbara kartonger av kartong själv

DIY dekoration dekoration idéer kartongfack gör dig själv

Dekorativa lampor

Vi vill också uppmärksamma några DIY -dekorationsidéer med lampor. De kan vara väldigt varierande. Beroende på papperstyp och mönster skapas mycket varierande lösningar. Det är verkligen lätt att ge komfort och värme i inredningen med sådana DIY -dekorationsidéer.

DIY -dekoration från ditt favoritlandskap

Vilket är ditt favoritlandskap? Finns det några bra bilder som kan skrivas ut i bra kvalitet? Ta i så fall en av följande idéer och implementera den med ditt favoritfoto!

Designa dina egna romantiska lyktor

diy deco deco idéer lyktor gör dina egna foton hus lås

Magiska slott och hus utstrålar värme

diy deco deco idéer romantiska lyktor gör gamla foton själv

DIY -dekoration med pappersblommor

Många människor älskar blommor, men av en eller annan anledning vill de inte ha växter i sitt hem. Dessa naturliga skönheter är synd i en vas. Du dör framför dina ögon. Krukväxterna kräver mer eller mindre mödosam vård, för vilken inte alla har tillräckligt med tid.

Skapa röda rosor av papper på nolltid – gå till www.thecasualcraftlete.com

DIY dekoration dekoration idéer konstgjorda blommor tinker med trådpapper

Enkelt och fantasifullt – instruktionerna

diy deco deco idéer röda rosor konstgjorda blommor gör dina egna pappersinstruktioner

Men du behöver inte helt avstå från växternas skönhet. Följande DIY -dekorationsidéer är helt och hållet gjorda av papper.

Det spelar ingen roll om du gillar blommorna eller någon av de andra Dekorationsidéer välj, du bjuder redan in våren i ditt hem. Vem vet – om vi alla gör det kommer han till oss lite snabbare!