Vem kan vissla på fingrarna och vad är det för visselpipa??

De som kan ha det lätt, de som inte kan, dör för att lära sig och får det aldrig. Hur bra är det att lära sig vissla och varför vill vi ta reda på det med den här artikeln.

Att lära sig vissla kan uppnås med mycket övning

Whistling är en social färdighet som är lika gammal som människan. Med en visselpipa skulle människan kunna ge tydliga signaler högt och snabbt eller ge kommandon. Icke-verbal kommunikation kan och kan lyckas väl genom visselpipa. Särskilda och känslomässiga tillstånd uttrycks tillräckligt genom visslingen. Då och då finns det tillfällen som kräver en hög visselpipa.

ringenes herre lär sig vissla illustration 6

Vinkeln mellan fingrarna bestämmer tonens djup

Oavsett om du bara vill vissla på en festival, på arenan eller bara vill lära dig en ny färdighet, kan det inte skada att lära sig vissla. Men tvärtom. Även på 2000 -talet, när livet blir starkare och mer färgstarkt, kan en skicklig visselpipa ta dig vidare.

Att ringa en taxi i New York vore otänkbart utan att kunna vissla.

ringenes herre lär sig vissla illustration2

ringenes herre lär sig vissla illustration5

Äntligen kan du vissla din favoritmelodi

Det är bättre att vissla en melodi än att nynna den. Som bekant bestäms början och slutet av ett spel med en visselpipa. Visselpipan kommer till sin rätt som en varningssignal eller ett uttryck för eufori.

ringenes herre lär sig vissla illustration9

Whistling som en social skicklighet

Vill du kunna vissla riktigt högt så att dina vänner kan höra dig även när de är långt borta? Sträck sedan ut pek- och långfingrar och placera dem bredvid varandra. Rulla tungan bakåt tills den rör vid munnen. Tryck sedan lätt ut de utsträckta fingrarna mot tungan och blåsa ut lite luft. Fortsätt försöka med det här tills du får ett högt ljud.

ringenes herre lär sig vissla illustration10

Prova och prova 

Kom ihåg att en framgångsrik visselpipa kan vara en enorm känsla av prestation för dig. Se fram emot de små sakerna, för exakt summan av dem förklarar dig som en lycklig person!

Uttryck dina starka känslor genom att vissla ringenes herre lär sig vissla

lära sig vissla

45 ° vinkel och en böjd tunga 

ringenes herre lär sig vissla illustration

Med videon går du in på detaljerna i visselpipan

Hög vissling ger tydliga signaler 

Några fler tips för en lyckad visselpipa

Här kan du vissla ditt budskap

ringenes herre lär sig vissla illustration4