Förklarad av vissa som efterträdaren till rosenkransen eller Rubiks kub, uppfattad av andra som nonsens, kan Fidget Spinner ses nästan överallt i detta land. Den snurrande lilla prylen kommer, som du redan kan gissa, från USA. Och även om den varken har den heliga innebörden av bönekedjan eller uppfyller intellektuella krav i Rubiks kub, anses den utan tvekan vara den hetaste trenden inom antistressleksaker absolut!

Fidget Spinner: Vad är det?

Konstruktionen av detta antistressverktyg är enkel och genial på samma gång. När du snurrar påminner de lugnande leksakerna om små fläktar som du kan bära i handen. Fidget betyder faktiskt “rastlöshet” på tyska och spin betyder något som “snurrar” eller “virvlar” – handgyro, det vill säga.

Anti-stress verktyg som också är mycket roligt

fidget spinner metall plast kullager etsy

I grund och botten består en fidget spinner av ett kullager och två, tre eller flera yttre vingar, som är försedda med vikter och eventuellt också har egna kullager. På så sätt kan du bekvämt hålla leksaken mellan tummen och pekfingret eller långfingret och rotera den med fingrarna på samma eller andra handen.

Avancerade användare utför också ytterligare rörelser med händerna eller till och med med hela kroppen under rotationen.

Många fidget spinner fans arrangerar till och med spännande tävlingar och fester

fidget spinner köpa antistress verktyg bygg själv

Gör en cool fidget spinner själv

Även om de små sakerna inte är riktigt dyra och går att köpa nästan överallt, är det ännu roligare att göra dem själv. Så du kan skapa din egen individuella design och inte bara koppla av medan du snurrar, utan också njuta av din skapelse med tillfredsställelse.

Fidget -spinnare kan tillverkas av en mängd olika material och föremål – plast, trä, kartong, flytande metall, mynt, flaskhattar – för att bara nämna några.

Gör en original Batman Fidget Spinner själv

batman fidget spinner gör dig själv

Kompakta metallspinnare – mycket små, men fina

diy vidget spinner idéer att göra själv

Den terapeutiska fördelen med spinnaren som tillverkaren lovat har ännu inte vetenskapligt bevisats, men en sak är helt säker – leksaken är jättekul för unga och gamla och köps och pysslas i stort antal.

Har du fortfarande inga av dessa? Tja, kanske är det dags att skaffa en eller göra en själv. Kolla in de fantastiska videoinstruktionerna nedan och låt din fantasi och kreativitet springa vilt!

Ha kul med hantverk och lycka till!

Ädel centrifugal fidget spinner

köp centri fidget spinner av rostfritt stål

ninja fidget spinner metall

köp färgglada fidget spinner online antistress

Många märken gillar redan att annonsera med fidget spinners

märke herbalife fidget spinner

Och kreativa sinnen fortsätter att uppfinna nyare design och modeller

fidget spinner idéer för att göra dig själv av metallplast

fidget spinner gör kullager av trä  fidget spinner mässing regnbågens färger  game of thrones drake fidget spinner metall

plast fidget spinner lila kullager

kullager trä diy fidget spinner idéer led fidget spinner online köp plast lego fidget spinner gör dina egna antistressleksaker

Köp färgglada fidget spinner online mässing fidget spinnare gör det själv anti-stress

fidget spinner antistress verktyg svartvitt lugnar ner

   Och ytterligare tre enkla sätt att göra din egen fidget spinner själv:

Gör glitter och glamour för att snurra själv:

Så här skapar du en cool Batman fidget spinner:

Flytande metall fidget spinner:

Anti-stress leksaker med mynt och varmt lim: