De vackraste stunderna i livet fångas i foton och filmer. Det stämmer, för trots allt är dessa speciella händelser och upplevelser i de flesta fall oåterkalleliga minnen som du inte bara vill påminna dig själv om och om igen, utan också vill dela med vänner, bekanta och släktingar. För att fotona och filmerna ska vara korrekt iscensatta är det inte fel att använda några enkla men effektiva knep för att redigera och förbättra materialet.

Sätt foton och filmer i rampljuset

Fånga fantastiska stunder i foton och filmer

Att välja rätt foton är viktigt

Det vet alla. Bröllopet är i full gång och foton skjuts över foton. Om en professionell fotograf inte beställs och fotograferingen lämnas till en hobbyfotograf är det desto viktigare att ladda bilderna på datorn strax efter fotosafari och titta på dem i fred på storskärmen.

Det första urvalet av bilderna börjar här. En erfaren fotograf raderar fotona på kameran strax efter slutarutlösningen, hans tränade öga ser omedelbart vilket foto som är lämpligt för senare användning och vilket inte. Det här är svårt att se för lekmän och en sak måste du tänka på: när fotot har tagits bort på kameran går det inte att återställa. Det borttagna fotot är ett minne blott och det kan vara och bli ganska irriterande. Så det är bättre att dra alla foton som tagits på din dator och reda ut de foton som inte uppfyller kraven. Det kan till exempel vara foton som är ur fokus, som människor har stängt ögonen på eller om motivet helt enkelt inte tas snyggt. Andra störande aspekter, såsom ett störande element i bildens bakgrund, kan dock förbättras och optimeras med ett lämpligt fotoprogram. Så ha inte för bråttom att radera bilderna, och absolut inte på kameran.

Fånga fantastiska ögonblick Ta professionella bilder

Skapa en film av enkla foton

Är de valda fotona optimerade, till exempel ljusare, täckta med färgmättnad, kontrollerade med avseende på förekomst av ljus eller förekomst av skuggor. Optimerade i sin position och rätade ut, utskärningar har gjorts eller störande element retuscherats, sedan kan du börja och med detta bearbetade material kan du enkelt och lekfullt, till exempel med Bildspelskapare för Mac skapa ett underbart minne från semesterbilderna. Du behöver inte vara proffs för att göra detta. De enskilda stegen fram till den färdiga produkten förklaras troligt och så kan du sätta ihop din alldeles egna och framför allt unika film från olika element steg för steg.

Ta fantastiska ögonblick foton och filmer bröllopsfotografering

Videor kan också rymmas underbart

Inte bara foton hittar utrymme för bearbetning, videor kan också användas för att skapa underbara bildspel och små filmer som till och med kan länkas till varandra. Andra element som kan också läggas till. En mycket speciell produkt skapas av en samling dokument och element. I slutändan är produkten som helhet definitivt imponerande och ska inte undanhållas vänner, släktingar och bekanta. Sådana filmer är det bästa sättet att få de vackra upplevelserna och Fortsätt titta på minnen att kunna. De tappar varken sin glans eller kvalitet, snarare får de ett mycket speciellt värde ju äldre de blir.