Hemidéer rör växter utomhus uteplats

Nyckfulla, enkla DIY -projekt

Närhelst vi handlar för prydnadsföremål till vårt hem inser vi att vi har sett många av dem i våra vänners hem. Idag kommer vi att erbjuda dig några idéer om hur du kan försköna ditt hem med hjälp av olika unika föremål.

Om du har rester från avloppsrör, använd dem som en växtbehållare. Detta är en riktigt billig och extraordinär gör-det-själv heminredning.

DIY levande idéer sammanställda för dig

DIY hemidéer rör växtbehållare blommor rostbeständiga

Trasiga tallrikar

DIY heminredning rör växter utomhus metall stol solstolDu kan använda dörrhandtag för en original golvbeläggning. Det är lite dyrare att köpa fler av dessa, men var säker – golvet kommer att se bra ut och dina gäster kommer att älska det.

En billigare idé för golv kan vara ett sätt att bli av med hushållssopor, om vi får uttrycka det så. Alla trasiga plattor skulle kunna användas för ett nytt golv. Du ska arbeta runt alla sidor så att du inte skadar dina fötter. De livfulla färgerna och mönstren från de trasiga tallrikarna kommer att ge ett fantastiskt utseende. Varje gång du bryter en tallrik kan du lägga till den på DIY -golv.

Gammal, oanvändbar metallstol

DIY hem idéer rör växter klassisk stol metall höga ben

En gammal metallstol fungerar nu som ett gult växtställ

rör anläggning stå metall gul intressant Den gamla metallstolen med de avtagbara kåporna kan väckas nytt om du sätter lite fantasi i projektet. Använd blomkrukor, måla stolen i din favoritfärg och använd lack som är vattentät och rostbeständig.

Väggdekoration med exotiska växtarter

DIY hemidéer rör växter bildram

Om du gillar floran, gör en fotoram av växter. Köp en eller flera aluminiumramar och fäst plantorna på dem. De ska vara bromelia, som Tillandsia, annars faller de av. Du kan välja ramstorlek och växtfärger själv, men glöm inte att hänga dem i ett ljust rum.

Torkade höstlöv på väggen

DIY heminredning duk lämnar träd höst

Att dekorera väggarna kan vara riktigt roligt och kreativt eftersom det finns för många alternativ och alternativ för det. Använd de fallna höstlöven på din gård. Låt dem torka under böcker och klistra dem på dukar.

Bilder i CD -ärmar istället för ramar

DIY hemidéer cd -fall bilder foton pussel

En annan levande idé är att omvandla de gamla CD -fodralen till ramar. Använd olika bilder som du kan lägga in i omslagen och fäst dem sedan på väggen. Det bästa av allt är att du kan välja olika foton eller bara en stor bild, beskära den och ordna den som ett pussel.

Samling av bilder på väggen

DIY heminredning canvas ram trä yta

Intressant mönstrade väggplattor

DIY hemidéer tallrik intressant väggdekoration

Litet sidobord visar oss attraktiva bitar och minnen

DIY levande idéer bredvid bordet trä vit gammal klassiker

Lådbord inrett med stil

DIY levande idéer skänk konsol bordslådor rött trä

Sänglampa som ser feminin ut

DIY levande idéer sänglampa blommönster glamoröst

Använd gamla metallskålar som lampskärmar

DIY heminredning skålar metall glödlampor skål

Huvudgavel i trä ger ett rustikt inslag i ditt sovrumDIY levande idéer återanvänds trägavel säng rustikt

Sänggavel av glas ser verkligen extraordinärt ut i det här sovrummet

DIY heminredning spegel huvudgavel sovrum

Det finns många DIY -idéer för ditt hem som är lätta att pyssla med och ger ett originellt, nytt utseende. Du kan vara 100% säker på att ingen kommer att ha samma dekoration som din!