gör karnevalskostym själv domino kvinna

Att göra karnevalskostym själv är möjligt med fantasi och … något annat

Pirater, prinsessor, älvor – det är så trevligt när de alla dansar tillsammans på en fest, eller hur? Men regeln är: om du vill njuta av den här showen måste du bidra till den. Det betyder att du också ska klä ut dig.

Men inte alla vill satsa en stor budget på det varje gång.

Det behöver inte vara det. Att göra karnevalskostymen själv är väldigt enkelt. Det du behöver är framför allt fantasi och … något annat.

De tips som vi har förberett för dig nedan är utformade just i denna riktning. Du kan också dra nytta av om dina barn är inbjudna till en fest i sista minuten. Ofta finns det ingen tid att handla. Det är mycket lättare att få ihop något bråttom.

Söt ekorre

gör karnevalskostym själv ekorre

Gör karnevalskostym själv med papper

Vi börjar med idéer för självgjorda kostymer för karneval med papper. Dessa är helt enkelt de enklaste och snabbaste. Visst tog du med dig något i glansigt papper från din semester. Det är möjligt att sådana tidningar nu ligger i ditt hem. Välj de mest färgstarka sidorna och skär dem i 3 cm remsor. Det viktiga är att du får en större mängd av det. Bind sedan ihop dessa på ena sidan. Om du inte har lim kan ett pannband användas underbart. Faktum är att det i många fall är en mycket bättre idé.

Har du redan förstått vilket tillbehör till karnevalskostymen för hantverk vi arbetade med just nu? Du har bara fantastiskt färgat hår för din lilla … eller skapat för dig själv. Dessa tillbehör passar bäst med barnhår.

Två små ugglor

gör karnevalskostym själv ugglor

Matchande idéer för smink

I många fall kan du kompensera för den inte så vackra kostymen med fantastiska sminkidéer. Det är därför vi också har några idéer redo för dig i detta avseende. Du kan imitera asiatiska ögon. Eller kanske du vill sminka din lilla prinsessa som en stor dam från antika Egypten? Du kan pryda kostymen med en fantastisk aluminiumfolie och underbara tillbehör. Du kan använda detta för att göra ett extravagant bälte till din klänning själv. Om vi ​​redan gör våra egna kostymer för karneval, så vill vi påpeka att du också kan skapa bra hår för din lilla från sådan film.

Vilda lejoninnor

gör karnevalskostym själv lejoninnor

Karnevalskostymerna att göra själv kan vara superroliga och livfulla

Du kan ta vardagskläder och fästa många olika färgglada knappar och andra smycken i olika färger till dem.

Att göra en perfekt vild person med hårbregna

Du kan göra en fantastisk karnevalskostym själv, med hårbregna. Detta förvandlas till en stor sten från en vild person. Det är i sin tur en bra idé som kan förverkligas för pojkar.

För att göra allt ännu mer realistiskt och originellt kan du ta upp ett ben från en köttbit.

Perfekta mimikostymer i svartvitt

gör karnevalskostym själv mime

Tinker piratkarnevalskostym själv

För vissa människor kan det låta lite snyggt, men faktiskt är det enklaste sättet att göra en piratdräkt till karnevalen själv. Mest av allt behöver du mörka byxor och en T-shirt med vita och blå ränder. Gör sedan ett tillbehör för ögat och du har det.

 Citrongul ananas 

 gör karnevalskostym själv ananas

Färgglada maneter

gör din egen karnevalskostym färgglada maneter

Söta frukter i ljusa färger

karnevalskostym själv gör frukt

En liten örnuggla

gör karnevalskostym själv barn uhu

Mini och Musse Pigg

gör karnevalskostym själv mickey mini mouse

Prickiga seriefigurer

gör karnevalskostym själv par

Pippi Långstrump i dubbelförpackning

gör karnevalskostym själv pippi långstrump

DIY hjortdräkt

gör karnevalskostym själv rådjur

Får i svartvitt

gör karnevalskostym själv får

Liten snögubbe

gör karnevalskostym själv snögubbe

Swan klänning

gör karnevalskostym själv svan