mosaik i trädgården lila blå blommönster stenplattor

Mosaik i trädgården

Vad sägs om en färgglad Mosaik i trädgården? På detta sätt kan du introducera mer dynamik och friskhet till utomhusområdet med liten ansträngning och med restmaterial. Om du nyligen har renoverat eller byggt hem, släng inte överblivna material för snabbt.

Titta på allt och fundera över vilka bitar som fortfarande är användbara. Små stenar, stora stenplattor, keramik, marmor eller granit – allt kan fortfarande vara av stort värde när du designar ditt Mosaik i trädgården att ha.

Ju mer olika former och färger, desto bättre. Du kan sedan ordna resterna i grupper med liknande struktur och utseende. Det bästa du kan göra är att rita modellen som du vill ha som mosaik på. Lägg sedan på allt utan att limma eller fästa. Vi rekommenderar att kombinera olika material för att uppnå en strukturell och färgkontrast. När allt är på plats kan du använda bygglim för att ansluta elementen till varandra. Fogarna fylls bäst med färgad murbruk.

 Detta skapar ett vackert träd

mosaik i trädgårdsträdmotivet grönblått

Keramiska plattor är perfekta för en Mosaik i trädgården. Du kan klippa ut mindre delar från plattorna med hjälp av en tång och bygga in dem i önskade motiv. Täck mosaiken med klart lack för att ge den mer glans.

Du kan dekorera nästan allt i trädgården med en vacker mosaik – alléerna, trädgårdsbordet eller bänken. Dekorativa simbassänger, ramar och väggdekorationer är också mycket enkla att skapa. Våga dekorera dina utomhusområden på ett kreativt, originellt sätt.

Konstigt trädgårdsbord

mosaik trädgård färgglada bord

Southern joie de vivre

mosaik i trädgården dekoration liten pool

En fantasifull fåtölj a la Gaudí

mosaik i trädgården fantasifulla abstrakt mulch

Unik kakelkonst

mosaik i trädgården utsmyckade ståbord

Abstrakt i coola färger

mosaik i trädgården celadon gröna grå stenar

Mästerlig spiral gjord av stenar

mosaik i trädgården spiralstenar

Filigran stenblommor i lila

mosaik i trädgården stenplattor lila stenar

Magnifik stegkonst

mosaik i trädgården trappor abstrakt

Gräns ​​med karaktär

mosaik i trädgården färgade stenar kant

Väggdekoration att beundra

mosaik i trädgården väggdekoration solfiskfåglar

Böjda mönster och färska blommor

mosaik i trädgårdens vågliknande mönster