Vara este acolo pentru a alerga desculț. Purtarea încălțămintei este exclusă în căldura aprinsă a soarelui. Flip flops sau sandale deschise, care pot fi combinate cu toate ținutele de vară, sunt ideale pentru vremea caldă. Deci, îngrijirea picioarelor devine o necesitate în aceste luni fierbinți. Tocurile crăpate sunt de neimaginat și se transformă adesea într-un coșmar. De aceea este important să vă răsfățați picioarele. Cu toate acestea, în zilele noastre suntem ocupați cu programele noastre ocupate, ceea ce nu ne permite să avem grijă de noi înșine. Alergarea în căldură și praf ne face picioarele uscate și obosite. Cu toate acestea, o mască de picioare de casă poate hidrata și menține picioarele sănătoase. Aflați mai jos cum puteți face propriul peeling al piciorului și cum aveți picioare frumoase și sănătoase!

Îngrijirea picioarelor frumoase și sănătoase vara

Îngrijirea picioarelor Faceți-vă propria vacanță de vară peelingul picioarelor

Există multe remedii casnice pe care le puteți folosi pentru a vindeca picioarele plictisitoare și a le revitaliza. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să folosiți o mască de picioare de casă sau un exfoliant pentru picioare. Exfolianții ajută la prevenirea uscăciunii și a crăpăturilor și îți mențin picioarele frumoase.

Arată-ți cu mândrie picioarele pe plajă!

trei femei întinse pe plajă

Scruburi naturale pentru picioare pe care le poți face cu ușurință acasă

O mască de picioare de casă este tot ceea ce aveți nevoie pentru picioare vara. Așadar, iată câteva scruburi simple pentru picioare pe care le puteți face și utiliza cu ușurință acasă.

Răsfățați-vă picioarele cu o mască de picioare de casă

Îngrijirea picioarelor peelingul de vară, faceți-l singur

  1.  Peelingul piciorului cu zahăr brun

Tot ce aveți nevoie este niște zahăr brun, bicarbonat de sodiu și ulei de măsline. Zaharul brun este o minune dulce care este ideala pentru un exfoliant corporal. Amestecați toate aceste ingrediente împreună pentru a pregăti un exfoliant pentru picioare. Aplicați-l pe picioare și frecați-l bine. Frecarea scrubului vă va ajuta să vă exfoliați pielea, iar uleiul vă va ajuta să blocați umezeala care vă menține picioarele moi și strălucitoare. După frecare, lăsați scrubul să rămână pe picioare pentru o vreme. Apoi puteți clăti picioarele cu apă călduță. Este o modalitate simplă, dar eficientă, de a vă îmbunătăți frumusețea picioarelor.

Curățarea piciorului cu zahăr brun – nu este pentru a mânca până la urmă!

Asigurați-vă că vă curățați piciorul de zahăr brun

  1. Peelingul piciorului cu cafea și ulei de cocos

Cafeaua este cu adevărat eficientă în tratarea bronzării pielii și adăugarea unei străluciri naturale picioarelor. Uleiul de cocos accelerează vindecarea și reglează producția de celule noi. Este cu adevărat benefic pentru pielea crăpată. Se amestecă ambele ingrediente după cum este necesar și se adaugă și zahăr brun. Frecați amestecul pe picioare, în special zonele aspre, înainte de a le clăti cu apă caldă. Îți va face picioarele netede și strălucitoare. Acest simplu peeling vă va oferi picioarelor suficientă umiditate înapoi.

De asemenea, cafeaua vă poate reîmprospăta pielea

Rețete pentru o mască de picior de casă Faceți-vă propriul peeling de picior cu cafea

Exfoliați pielea picioarelor și bucurați-vă de rezultat!

Faceți-vă propriile rețete pentru o mască de picioare de casă

  1. Peelingul picioarelor cu aloe vera și miere

Aloe Vera este un remediu pentru toate problemele tale. Este antibacterian și antiinflamator. Reglează vindecarea și vă hrănește picioarele. Mierea vă ajută, de asemenea, să vă mențineți pielea hidratată. Se amestecă 1 lingură de miere și gel de aloe vera într-un castron. De asemenea, puteți adăuga ulei de camfor și săruri de baie pentru rezultate mai bune. Uleiul de camfor ajută la tratarea celulelor moarte ale pielii și vindecă erupția. Acum aplicați pasta pe picioare. Frecați-le pe zonele afectate și clătiți-le cu apă călduță. Picioarele tale vor fi gata să ia căldura.

O mască de picioare antibacteriană și antiinflamatoare

Rețete pentru o mască de picioare de casă Faceți-vă propriul peeling de picioare cu aloe vera

  1. Peelingul piciorului cu lavandă și sare de mare

Uleiul de lavandă este un vindecător natural și are un efect antiseptic. Ajută la distrugerea bacteriilor și scapă de mirosul urât. De asemenea, vă ajută să vă hidratați picioarele. Sarea de mare, pe de altă parte, ajută la îndepărtarea pielii moarte și vă exfoliază pielea. Amestecă cele două ingrediente împreună și masează scrubul pe picioare timp de 15-20 de minute. Clătiți-l cu apă caldă și uscați-vă picioarele. Vă va relaxa picioarele și le va întineri.

Această mască miroase atât de frumos de lavandă

Faceți-l pe Kavendel să se dezlipească

Pentru dragostea picioarelor tale

Rețete pentru o mască de picior de casă Faceți-vă propriul peeling de picior cu lavandă

In cele din urma

Acestea sunt câteva modalități eficiente de a vă menține picioarele hidratate vara. Picioarele vor reține uleiurile și vor străluci. Cheia picioarelor sănătoase este să-i răsfățați. Spălarea picioarelor pentru o perioadă lungă de timp îi va menține tineri și moi. Ar trebui să aplicați întotdeauna o cremă hidratantă pe picioare pentru a evita uscăciunea și crăparea.

Exfoliați pielea picioarelor și aveți picioare frumoase vara!

Masca DIY pentru picioare face ca picioarele să se dezlipească singur

Bucurați-vă de diferență!

Faceți-vă propriile rețete de curățare a piciorului

Piele moale la picioare

Îngrijirea picioarelor vă face să vă curățați picioarele

De asemenea, puteți face o mască de picioare cu lut

Rețete pentru o mască de picioare de casă, o piele frumoasă pentru picioare faceți o piele frumoasă pentru mască pentru picioareRețete pentru o mască de picioare de casă