Doriți să creați stele de hârtie frumoase pentru decorațiunile festive de Crăciun acasă sau la serviciu? Ei bine, ai ajuns la locul potrivit. Pentru că astăzi avem instrucțiuni foarte simple pregătite pentru dvs. în text și imagini. Pentru acest proiect ieftin de ambarcațiuni DIY, aveți nevoie de instrumente și materiale foarte simple pe care cel mai probabil le aveți deja acasă. Cu ajutorul instrucțiunilor ușoare puteți crea o mulțime de stele de hârtie ca decorațiuni originale pentru Crăciun, Revelion sau de ce nu pentru petrecerea de vară. În funcție de gustul dvs., puteți proiecta stelele în diferite culori și dimensiuni și chiar puteți adăuga lanțuri ușoare sau orice alte elemente și le puteți monta și mai spectaculos.

Una sau poate chiar mai multe stele de hârtie sunt cadoul ideal în ultimul moment pe care destinatarul îl poate atârna pe brad sau peste masa festivă. Așadar, nu numai că oferiți unul dintre cele mai importante simboluri de Crăciun, ci și propriul dvs. timp și atenție investite cu drag pe care cadourile DIY le poartă în general cu ele.

Stelele de hârtie Tinker și creează un decor minunat de Crăciun

decoratiuni de perete stele de hartie tineri pentru Craciun

Realizarea de stele a fost ușoară

A face poinsettias este cu siguranță foarte distractiv pentru tineri și bătrâni și, în majoritatea cazurilor, este foarte ușor, deși poate părea puțin mai complicat la început. Este exact cazul acestor stele 3D din hârtie. Citiți toți pașii din instrucțiuni, aruncați o privire asupra imaginilor și a videoclipului de mai jos și cu siguranță îl veți vedea singur.

În funcție de ocazie, de stilul decorativ sau de propriul gust, puteți alege diferite culori și modele pentru hârtie. Cu stelele de hârtie finite, puteți vedea ambele fețe ale hârtiei la sfârșit, deci ar trebui să vă gândiți ce culori și modele doriți să combinați în avans.

Materiale și instrumente:

  • 7 bucăți de hârtie pătrate / A4 de dimensiuni egale
  • foarfece
  • Capsator sau lipici de hârtie
  • Panglică agățată
  • Cârlige de îmbrăcăminte – dacă se dorește pentru lipire

Materiale și instrumente simple și ieftine

stele de hârtie tinere materiale foarfece lipici de hârtie riglă

Și așa se face:

Să începem cu punctele stelare reale ale stelei de hârtie și anume: din fiecare pătrat de hârtie se face un punct stelar. Si cum? Foarte usor. Puteți vedea totul în detaliu pas cu pas în videoclipul de mai jos.

Pasul 1:

Toate pătratele de hârtie sunt pliate în felul următor: Cu partea colorată orientată spre interior, aduceți cele două colțuri opuse, astfel încât să se formeze un triunghi. Repetați același lucru din nou cu celelalte două colțuri opuse. Apăsați toate marginile hârtiei frumos și ferm cu mâna.

Mai întâi, faceți pătrate de hârtie din coli A4

stele de hârtie bricolaj pentru hârtie de Crăciun plierea de idei de artizanat DIY

Deci, veți obține un triunghi și mai mic din hârtie

stelele de hârtie sunt o idee de artizanat pentru decorarea Crăciunului

Pasul 2:

Acum sunt folosite foarfeca. Faceți trei sau mai multe incizii echidistante una de cealaltă, la cel mult 1 cm de marginea hârtiei. Cu cât aceste incizii sunt mai lungi, cu atât steaua de hârtie va arăta mai aerisită și mai voluminoasă. Și dacă doriți o stea care să arate mai delicată și mai delicată, puteți face mai multe incizii în hârtie.

Faceți stelele de hârtie mai fine sau mai grosiere, în funcție de gustul dvs.

stelele de hârtie fac triunghiuri din hârtie

Pasul 3:

Începeți să lipiți. Desfaceți fiecare pătrat de hârtie și lipiți sau capsați benzile rezultate împreună la vârfurile lor. Acest lucru creează un fel de inel din benzile de hârtie. Puteți utiliza șnururi de îmbrăcăminte ca ajutor la fixare. Lipiți benzile de hârtie împreună alternativ, una după alta, pe față și pe spate. Începeți de la centru și ieșiți.

Așa ar trebui să arate toate cele șapte pătrate de hârtie după tăiere

stele de hârtie tineri pătrate idei meșteșuguri DIY pentru Crăciun

Puteți utiliza, de asemenea, un pistol mic de lipit la cald

Realizarea de stele de hârtie a fost ușoară cu lipici

Și astfel veți obține șapte puncte de stea frumoase

stele de hârtie tinker pentru Crăciun idei de cadouri de ultim moment

Pasul 4:

După ce toate cele șapte sfaturi de stele au fost pliate, puteți începe să le lipiți împreună. Toate acestea sunt lipite sau capsate unele de altele, și anume acolo unde benzile exterioare erau anterior lipite împreună. Dacă o lăsați așa, veți avea un fel de ghirlandă de hârtie care este excelentă ca decor de Crăciun. Dacă doriți să mergeți la steaua de hârtie, treceți la pasul 5.

Lipiți punctele individuale ale stelei împreună

făcând instrucțiuni de stele de hârtie

Pasul 5:

Adunați vârfurile inferioare ale punctelor stelelor și capsați-le ferm. Acum nu mai rămâne decât să închideți steaua de hârtie. De fapt, lipiți sau capsați ultimele două puncte de stea împreună. Dacă doriți, puteți folosi un perforator pentru a atașa panglica la stea pentru agățare. Și gata!

Iată cum să puneți steaua de hârtie la sfârșit

Vedete de hârtie Tinker ca decorațiuni de Crăciun acasă

Vedetele din hârtie fac singuri sfaturi de stea din hârtie

Stelele de hârtie Tinker Adeziv stele puncte împreună

Tinker și închide stelele de hârtie

În diferite dimensiuni, combinate cu lumini de zână atmosferice, stelele de hârtie pe care le-ați realizat sunt potrivite ca decor minunat de perete pentru Crăciun sau Revelion. Pur și simplu fantastic! Incearca-l tu insuti!

Distrează-te făcând obiecte de artizanat și petreceri!

A face stele de hârtie este distractiv

Stelele de hârtie Tinker și combină-le cu lumini de zână

Și urmați din nou întregul proces de artizanat în videoclipul de mai jos: