Sticlele de apă sunt mult mai ușor de transportat atunci când sunt depozitate într-o pungă pe care o puteți arunca peste umăr. Am dori să coase astăzi doar o astfel de pungă de sticlă. Este simplu în construcție și poate fi cusut pentru a se potrivi oricărei mărimi a sticlei. Exteriorul este matlasat pentru a izola sticla și astfel apa din sticlă poate rămâne rece sau caldă mai mult timp. Deci vrei să coaseți o pungă practică pentru sticle? Doar citiți mai departe … Veți găsi instrucțiuni detaliate mai jos …

Cum să coaseți o pungă de sticlă?

Cum să coaseți o pungă de sticlă instrucțiuni pas cu pas

Cusutul unui buzunar pentru sticle: instrucțiuni pas cu pas

Pentru a coase un buzunar de sticlă, aveți nevoie de următoarele materiale: țesătură, precum și căptușeală, căptușeală, bandă cu bandă sau bias și inele D.

Primul pas

Înfășurați o bucată de hârtie în jurul sticlei. Pe hârtie, marcați înălțimea sticlei și punctul în care hârtia se va suprapune.

Aceasta va determina dimensiunea dreptunghiului pe care trebuie să îl decupați din material. Adăugați un centimetru pentru cota de cusătură și încă câțiva centimetri pentru lățimea suplimentară pentru căptușeală. Trageți în jurul fundului sticlei și adăugați și 2-3 cm de plinătate acolo.

Pungile pentru sticle de cusut fără un model ușor

Coaseți un buzunar pentru sticlă Tăiați vata de tapițerie

Al 2-lea pas

Tăiați un dreptunghi și un cerc din țesătura principală, vata de tapițerie și materialul de căptușeală.

Tăiați materialul, vata de tapițerie și materialul de căptușeală

Căptușeală de buzunar pentru căptușeală țesătură vată tapițerie tăiată la dimensiune

Pasul 3

Fixați țesătura principală, vata de tapițerie și țesătura de căptușeală. Folosește o mulțime de ace! Ar trebui să obțineți un fel de sandviș cu vata în mijloc. Când ați terminat cu dreptunghiurile pe care le tăiați, repetați procesul cu cercurile pe care le-ați tăiat din țesătură, țesătură de căptușeală și vată de tapițerie.

Fixați și coaseți toate bucățile de țesătură împreună

Instrucțiuni pentru punga de cusut pas cu pas

Al 4-lea pas

Îndepărtați „sandvișurile” pe lungime, de exemplu un picior lățime sau puțin mai lată. Acest lucru va rezolva cele trei straturi la locul lor și nu se vor deforma. Când ați terminat de cusut dreptunghiul, continuați cu cercurile, și anume partea inferioară a buzunarului sticlei.

Matlasează un picior lat

Buzunarul sticlei coase toate piesele împreună

Lucrare în curs

Instrucțiuni de coasere a pungii pentru sticle

Al 5-lea pas

Tăiați suficientă bandă sau bandă de polarizare, astfel încât să puteți traversa dreptunghiul matlasat pe lungime. Tăiați 2 bucăți de aproximativ 5 cm lungime și împăturiți fiecare bucată în mijloc. Fixați un inel D pe fiecare piesă.

Pasul 6

Așezați bucățile de bandă polarizată cu inelele D pe aproximativ un sfert din marginea superioară spre interior. Fixați banda de polarizare mai lungă deasupra. Coaseți banda de polarizare la locul său.

Adăugați inele D și coaseți la loc

Instrucțiuni de cusut pungă sticlă curea bandă

Așa ar trebui să arate și pentru tine

Instrucțiuni de cusut pungă pentru sticle sfaturi practice

Pasul 7

Îndoiți dreptunghiul matlasat în mijloc cu partea dreaptă spre interior și coaseți pe marginea țesăturii cu o cusătură de un centimetru.

Corpul sacului este acum cusut

Instrucțiuni pentru punga de cusut instrucțiuni vată tapițerie

Pasul 8

Fixați cercul în partea de jos a dreptunghiului, care este acum un cilindru. Este puțin dificil, dar rămâi cu el! Coaseți cercul și corpul sacului împreună.

Fixați fundul circular al pungii

Instrucțiuni de cusut pungă sticlă fund sticlă

Pasul 9

Tăiați cusăturile și întoarceți buzunarul sticlei cusute. Acum coaseți banda de polarizare deasupra marginii pentru a termina complet de cusut buzunarul sticlei.

Dacă doriți să faceți o căptușeală pentru punga pentru sticla de apă, repetați pașii 7 și 8, apoi puneți partea stângă împreună în secțiunea matlasată și adăugați cravata diagonală.

Mai sunt câțiva pași și punga pentru sticle va fi gata într-o clipă …

Instrucțiuni de cusut pungă pentru sticle fără model

Pasul 10

Pentru curea, tăiați o bandă de țesătură de 6-10 cm lată, atât de lungă, încât să treacă de la șolduri peste umăr și înapoi la șolduri. Îndoiți-l în jumătate pe lungime pentru a găsi centrul. Deschideți-l, apoi pliați marginile tăiate. Îndoiți-le din nou în jumătate, astfel încât marginile tăiate să fie incluse în interior. Fixați marginile tăiate spre interior pe ambele capete și apoi coaseți toată lungimea.

Tot ce mai rămâne de făcut este să coaseți și să fixați cureaua

Cusutul unui sac de sticle Instrucțiuni pentru coaserea panglicilor

Îndoiți-l în mijloc, călcați-l, șlefuiți-l și abia apoi cusati-l

Geantă de sticlă de cusut idei meșteșugărești proiecte de cusut Ghid de sfaturi practice pentru coaserea buzunarului la sticlă

complet!

Coaseți un buzunar de sticlă. Terminați de cusut curelele

Pasul 11

Infilați un capăt al panglicii printr-unul dintre inelele D. Îndoiți marginea și coaseți-o în loc. Repetați procesul cu celălalt capăt al benzii.

Fixați cureaua și voilá!

Cum să coaseți instrucțiunile pungii pentru sticle

Acum ați terminat de cusut punga pentru sticle și este gata de utilizare. Este atat de simplu! Puteți utiliza același principiu pentru a coase unul sau chiar mai multe buzunare pentru sticle. Joacă-te cu modelul țesăturii și fii creativ! Vă dorim mult succes!

Ați vrea să coaseți încă un buzunar pentru sticlă?

Cum se termină instrucțiunile de coasere a sacilor pentru sticle