Ideile creative de artizanat pentru lămpile DIY sunt întotdeauna foarte binevenite. Desigur, veți găsi, de asemenea, o mulțime de inspirație aici la noi. Mai ales odată cu începutul toamnei, tânjim din ce în ce mai mult după lumină și căldură și ne dorim minunatele zile de vară și serile plăcute și plăcute în grădină sau pe plajă. Nu-ți face griji! Vara următoare va veni cu siguranță … Până atunci, ne putem face confortabili și călduroși în propriile noastre pereți și să petrecem mai mult timp cu cei dragi – de exemplu, să bem ceai, să rezolvăm puzzle-uri sau să facem obiecte de artizanat..

Și meșteșugurile nu sunt doar foarte distractive pentru copii, ci și pentru noi, adulții. În plus, majoritatea ideilor meșteșugărești sunt relativ ieftine și, în cea mai mare parte, ecologice, deoarece creezi adesea ceva nou din vechi și în acest fel nu acționezi doar de dragul naturii, ci și ușor pe portofel.

Așadar, să aruncăm o privire astăzi asupra modului în care putem realiza o lampă DIY excelentă împreună din materiale foarte simple și ieftine. Deși lampa pare foarte simplă, pare foarte elegantă și elegantă atunci când se potrivește cu restul mobilierului. Puteți varia culorile și le puteți alege și combina în funcție de starea dvs. de spirit. Desigur, ar fi cel mai bine dacă acestea corespund culorilor din interiorul dvs. sau acționează ca accente de culoare răcoritoare.

Lampă DIY la modă, realizată din inele de perdea

lampă diy lumină suspendată în sufragerie

Tot ce ai nevoie:

  • Bec mare – de preferință din sticlă mată
  • Cablul lămpii
  • Inele de perdea din lemn
  • adeziv universal universal puternic
  • Culori după dorință
  • Bureți sau perii

Materiale și instrumente pentru lampa DIY

materiale pentru lampă DIY lipiți inele din lemn

Lampă DIY – pas cu pas:

Pasul 1: 

Mai întâi, colorați inelele de perdea în culorile dorite. Sfatul nostru: nu folosiți mai mult de 2-3 culori și lăsați 2-3 inele în culoarea lemnului natural. Mai ales dacă aveți alte articole de mobilier din lemn, cum ar fi mobilier și accesorii pentru casă, acestea vor fi în perfectă armonie cu lampa.

Folosiți buretele sau peria

inele din lemn vopsea de culoare lipici

Pasul 2:

Apoi stivați inelele de perdea una peste alta în ordinea dorită și când sunteți mulțumit de rezultat, lipiți-le împreună. Așa se creează decorarea colorată a soclului lămpii.

O combinație excelentă de culori de roz pastel, gri și lemn

lampă diy inele de lemn lipici

Pasul 3:

Acum, practic nu mai rămâne decât să trageți cablul lămpii prin inelele lipite și să introduceți becul în priză. complet!

Becurile mari și rotunde arată deosebit de eficiente și la modă

lampă DIY cu inele de lemn

Cum îți place lampa noastră DIY? Încearcă să o faci astăzi! Editorii vă doresc multă distracție și mult succes!

O astfel de lampă pandantivă auto-fabricată se potrivește în aproape orice interior fără probleme

Lampa suspendată din sticlă mată faceți-vă singur inele din lemn