Poate că nu ne pasă prea mult de asta, dar de fapt cumpărăturile fac parte din stilul nostru de viață. Fie că ne simțim confortabili și eleganți în același timp, are o influență puternică asupra motivației noastre pentru un consum bine considerat. La rândul său, acest lucru este decisiv dacă mâncăm sănătos și dacă avem răbdarea să alegem întotdeauna cele mai potrivite produse pentru noi. Puteți face o geantă de cumpărături DIY super grozavă din țesături și materiale vechi!

Așa arată coșul de cumpărături DIY finit!

Ideea DIY cu un stil industrial, sofisticat

Puteți adapta următoarele instrucțiuni în mai multe moduri. Aceasta înseamnă că poate fi adaptat la diferite stiluri. Cu toate acestea, dacă doriți să imitați aceeași țesătură și exact acest design unul la unu, atunci rezultatul final pare industrial, pe de o parte, și foarte elegant, pe de altă parte..

În plus, un astfel de coș de cumpărături este foarte util pentru diferite tipuri de îmbrăcăminte. Și asta ar face un cadou grozav, nu crezi? Deci, să începem cu ghidul.

Puteți utiliza aceste modele pentru a vă tăia coșul de cumpărături

bricolaj pentru a tăia

Materialele de care aveți nevoie

În general, aveți nevoie de două bucăți mai mari de țesătură și unul mai mic, care să servească drept al doilea strat pentru fundul sacului de țesătură pentru realizare.

Să începem cu aceste materiale de care veți avea nevoie pentru acest proiect DIY. Aici puteți vedea dintr-o privire:

  • Aproximativ 50 cm de pâslă,
  • O inserție groasă pentru podea,
  • Adeziv spray pentru țesături,
  • Agrafă de birou,
  • Instrument pentru trecerea prin piele.

În acest moment, am dori să subliniem din nou că insertul ar trebui să fie cât mai gros posibil. Cealaltă notă importantă a noastră se referă la benzile de piele: cele mai potrivite sunt cele care sunt prelucrate cu vopsea vegetală.

Materialele necesare pentru aceste instrucțiuni DIY nu sunt foarte multe

clești și țesături de bricolaj

Instrucțiuni pas cu pas

Decupați pâsla și, de asemenea, inserția. Puteți utiliza modelele ilustrate în instrucțiunile noastre. Dimensiunile recomandate pentru dreptunghiuri sunt de aproximativ 30 x 45 cm. Din fiecare colț decupați pătrate cu laturile de 8 cm.

Apoi ar trebui să atașați inserția la pâslă. Desigur, acest lucru trebuie făcut din interior. În acest moment, utilizați adezivul spray pentru țesături pentru a uni ambele straturi. Dar ar trebui să coaseți marginile exterioare împreună, lăsând 3 până la 5 cm spațiu liber.

Puteți folosi șnururile pentru a vă ajuta cu acest proces. Acestea pot ține marginile sacului împreună. Acest lucru vă va ușura să le coaseți împreună. La sfârșit, tăiați materialul rămas de pe marginile sacului de material DIY finit.

Iată rezultatul intermediar după plierea pungii

bricolaj proces de lucru idee

Atașați mânerele

Următorul pas este să atașați mânerele din piele. Pentru a face acest lucru, trebuie să perforați pâsla cu un dispozitiv pentru piele. Asigurați-vă că zâmbetele sunt în mijloc și că mânerele trebuie să fie suficient de lungi, astfel încât geanta din stofă să fie confortabilă de transportat. Ar trebui să fixați mânerele din piele cu ajutorul șuruburilor. După aceea, ați terminat deja și puteți folosi geanta de cumpărături DIY. Este destul de robust și poate fi potrivit pentru diferite mărfuri.

Agățăturile pentru haine sunt destul de utile pentru apăsarea acestui coș de cumpărături

mari umerașe bricolaj

Pentru mânere preferați să folosiți piese de piele de înaltă calitate

bricolaj cu mânere

Pentru a pregăti coșul de cumpărături drept cadou, puteți folosi următoarele idei pentru produse

materiale pentru bricolaj

DIY erau pline diferite lucruri în interiorul diy două perspective diy