bucatarie perete din spate bucatarie insula bar scaun ghiveci de flori

Splashback-urile din bucătărie au numeroase opțiuni

Se poate spune că opțiunile de a face tu o bucătărie splashback devin din ce în ce mai populare. Prin aceasta înțelegem diferite materiale, dimensiuni, culori și, de asemenea, suma costului. Dar în cele din urmă aveți marea responsabilitate de a alege varianta care vi se potrivește cel mai bine.

Dar, dacă cunoașteți câteva reguli pentru placare, vă puteți salva mult stres în timpul procesului. Citiți acest articol pentru a afla la ce să vă așteptați.

Creați-vă proiectul de bricolaj din bucătărie

mobilier bucatarie dulap deschis ceainic ceai

Proiectul: Montați peretele din spate al bucătăriei.

De ce: Peretele din spate poate servi ca o suprafață de accent în bucătărie. Poate fi văzut și ca o combinație de culori și materiale diferite.

Detalii: Dificultatea și costul proiectului sunt legate de complexitatea proiectării. Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este ce tip de backplane doriți. După cum v-am mai spus, opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite. Gândiți-vă la suprafețe de sticlă vopsite, la modele de plăci ceramice sau la picturi individuale, specifice clienților.

Uită-te la o mulțime de imagini, cercetează diferite materiale, întâlnește mai mulți designeri și vizitează showroom-uri pentru a găsi cea mai bună soluție posibilă pentru tine.

Selectați motivele corespunzătoare

bucătării figuri frumoase

Design de zi cu zi

bucătărie suprafață de lucru sticle condimente

Designul casei de vacanță

bucatarie suprafata de lucru tacamuri cu fructe

Peretele din spate al bucătăriei din argint

peretele din spate al bucătăriei argintii

Curata liniile

chiuvete de blat de bucătărie

Măsurați încetul cu încetul, recomandă designerul Mariette Barsoum. Deci, veți determina corect ce dimensiune a plăcii și tipul de material puteți utiliza cel mai bine. Încercați în continuare să vă imaginați cum vor arăta împreună toate materialele. Designerii sunt de obicei capabili să-și imagineze rezultatul final foarte repede și să vi-l prezinte.

Tipul suprafeței de lucru este un factor determinant foarte important. De exemplu, un splashback de bucătărie aglomerat este foarte probabil să se ciocnească cu un blat de granit aglomerat. Gândiți-vă în avans cum se va potrivi materialul selectat cu celelalte elemente ale camerei.

Următorul pas este să aflați ce cantitate de plăci și alte materiale veți avea nevoie. Conform estimării lui Barsoum, ar trebui să cumpărați cu 10% mai mult din suprafața generală de metru pătrat. De asemenea, Barsoum vă recomandă să vă asigurați că totul ajunge în același timp.

Caramizi mici

extractor de bucătărie extractor de pereți fructe

Cadrul figurii

perete spate bucătărie tacâmuri deschise

Bucătărie caldă, cu perete din spate decorat

mural de perete din spate bucătărie

Pe cine ar trebui să angajezi?

Odată ce vă simțiți încrezător în tehnicile de țiglă, puteți transforma peretele din spate într-un proiect DIY. Cu cât materialul este mai scump, cu atât este mai important să angajați un profesionist care să asambleze. Cel mai bine este să alegeți pe cineva specializat în așezarea plăcilor.

Cel mai bun moment pentru proiect:

Ar trebui să realizați acest proiect în timpul sau după remodelarea bucătăriei. Nu merită în prealabil, deoarece reconstrucția va duce cu siguranță la daune.

Cât timp va dura:

Proiectul poate dura oriunde de la câteva zile la câteva săptămâni. Din nou, totul depinde de material. Dacă aveți plăci comandate în stoc, proiectul va avea loc cu siguranță rapid.

Pentru plăcile lucrate manual, poate dura până la câteva săptămâni.

Ia-ți timp și nu te stresa prea mult, pentru că poți folosi bucătăria în timpul renovării. Nu depuneți eforturi mari pentru a instala splashback-ul bucătăriei. A lucra încet înseamnă că veți obține o calitate mai bună. Distrează-te cu următoarea renovare a bucătăriei!