Cum poți face tu de fapt o minge anti-stres? Nimic nu este mai ușor de atât. Pentru a face o astfel de bilă de aluat, aveți nevoie de foarte puține materiale și instrumente. Probabil că le aveți deja pe cele mai multe acasă sau le puteți obține rapid și ieftin. Baloane colorate, foarfece, fir sau pâslă pentru păr, făină sau orez ca umplutură – potrivite și pentru obiecte de artizanat cu copii. Dacă aveți vârsta sub 5 ani, cu siguranță nu ar trebui să lăsați copiii nesupravegheați – din cauza riscului de înghițire sau de rănire. Dar și noi, adulții, ne distrăm foarte mult făcând obiecte de artizanat. Este foarte rapid. Aruncați o privire la ghidul simplu de mai jos, obțineți consumabilele de care aveți nevoie și începeți!

A face singur o minge de stres este foarte ușor

Faceți mingea anti stres colorată

Ce efect au bilele furiei?

Stresul cronic în relație, în familie sau la locul de muncă poate, după cum se știe, să ducă la slăbirea sistemului imunitar și, în mod logic, la tulburări de somn și alimentație, precum și la orice boli. Evitați acest lucru cu toate contramăsurile posibile și rămâneți sănătos!

O astfel de măsură pentru dvs. ar putea fi bilele de stres.

Principiul dăunător al situațiilor stresante este foarte simplu. Când sunt stresați, așa-numiții hormoni ai stresului sunt eliberați și astfel se acumulează excesul de energie. Pentru a reduce din nou acest lucru și pentru a rămâne în echilibru, ar trebui să faceți exerciții suplimentare și să ardeți calorii. De aceea se recomandă exerciții fizice regulate, dans și plimbări în aer curat. Din păcate, aceste măsuri nu trebuie aplicate întotdeauna imediat. Și așa a fost inventată mingea anti-stres, numită adesea minge de furie sau chiar agresiune.

Este o metodă foarte simplă, dar foarte eficientă, pentru a reduce stresul între ele. Deoarece bilele de frământare pot fi frământate energic sau aruncate pe perete sau pe podea. Acestea economisesc spațiu și pot fi transportate cu ușurință într-o geantă de mână sau jachetă. Puteți apoi chiar să îl lăsați lângă computer în birou și să îl utilizați după cum este necesar. Chiar dacă te uiți la o minge anti-stres este relaxant și calmant. Incearca-l tu insuti!

Faceți-vă o minge amuzantă de stres din balon și fire

fire colorate anti stras face-te făină de balon

Faceți-vă propria bilă anti-stres: instrucțiuni pas cu pas

Lucrul grozav despre bilele de furie sau stres este că pot fi proiectate individual cu fețe. Poți să râzi, să plângi sau să fii trist, cu părul colorat din fire sau pâslă și cu ochii mari 3D – în funcție de imaginația și creativitatea ta. În exemplul nostru de astăzi, se folosesc baloane colorate și făina ca material de umplere. De asemenea, puteți folosi orez, soia, mămăligă sau nisip după cum doriți. Și poate chiar veți inventa o altă posibilă umplere pentru bilele dvs. de stres. Unii preferă bicarbonatul de sodiu și mărgelele mici de plastic, de exemplu. Simțiți-vă liber să experimentați cu el.

Materiale necesare:

  • baloane colorate
  • o foarfeca
  • sticlă sau pâlnie de plastic goală
  • Făină (sau orez, nisip, mămăligă, mărgele de plastic)
  • stilou rezistent la pete
  • Fire sau pâslă
  • Lipici

Sfat suplimentar: Dacă folosiți orez pentru umplutură, utilizați doar orez în formă rotundă și nu pe cele cu margini ascuțite. Deoarece aceste cereale vă pot sparge cu ușurință mingea de stres în timp ce frământați.

Dacă este posibil, alege baloanele în culorile tale preferate

faceți-vă singur foarfece cu baloane de orez

Primul pas:

Mai întâi luați sticla de plastic goală și umpleți-o cu cât mai mult din umplutură, după cum este necesar. De obicei, veți avea nevoie de aproximativ 2/3 dintr-o ceașcă pentru o minge de stres de dimensiuni medii, care este confortabilă de ținut. Puteți chiar să amestecați părți egale orez și făină și să le folosiți ca umplutură cu bilă pentru mai multă reținere. Pentru umplere ușoară, utilizați pâlnia sau faceți rapid o pungă de hârtie și decupați o mică deschidere în partea de sus.

Faceți bile utile de stres cu baloane și făină

baloanele colorate cu sifon de făină fac mingea anti stres

Al doilea pas:

Acum este rândul balonului. Suflați-l și atașați-l la deschiderea sticlei, astfel încât să o umpleți cu făină când întoarceți sticla.

Margelele mici colorate de la magazinul de artizanat sunt, de asemenea, perfecte ca umplutură

faceți-vă mingea anti-stres mărgele colorate cu baloane

Pasul 3:

Dacă întreaga umplutură este deja în balon, scoateți-o cu grijă din deschiderea sticlei, astfel încât aerul să nu iasă prea repede. În caz contrar, făina din jurul tău va fi și ea suflată. Deci, acum este timpul să lăsăm aerul din balon foarte încet și cu răbdare. Pentru a face acest lucru, ar avea sens să apăsați gâtul balonului cu degetul mare și arătătorul și astfel să reglați mai precis fluxul de aer.

Pasul 4:

Când nu mai există aer în balon, înnodă-i gâtul și taie excesul cu foarfeca.

Deci mingea ta anti-stres este gata!

fă-ți singur mingea anti-stres balon roz

Pasul 5:

Nu în ultimul rând, decorul propriu-zis al mingii tale de stres rămâne. Poate că aceasta primește o coafură elegantă din pâslă sau fire și autocolante amuzante pentru ochi sau poate preferați să o pictați frumos?

Vă dorim multă distracție cu artizanatul dvs. și mult noroc fără niciun stres!

Creativitatea ta nu cunoaște limite

faceți-vă mingea anti-stres autocolante pentru ochi cu balon albastru

Idei originale de decor pentru bilele anti stres DIY

Asigurați-vă mingea de porc anti-stres

Faceți grimase amuzante cu coafuri neobișnuite din fire

faceți mingea anti-stres cu fire și balon

Sau decorați-l foarte simplu și minimalist cu stiloul

faceți balon anti-stras singur

Așa se fac porci și pui drăguți

baloanele anti stres mingea îți fac propria idee

Faceți-vă propria bilă anti-stres din două baloane în culori diferite

bilă anti stres în două culori, faceți-vă orez cu balon

Copiilor le place mai ales să facă singuri bile anti-stres

faceți manual manual cu copiii mingea anti-stres

Pentru că, în afară de rolul lor principal, bilele de furie sunt și jucării perfecte

fire baloane făină anti stres mingea creați-vă pentru copii