În acest articol vă vom oferi o perspectivă asupra proiectului Saris Garage și vă vom arăta cum puteți renova și mobila camera micuțului cu propriile mâini și la ce lucruri ar trebui să acordați atenție. Vă însoțim prin proiecte DIY mai mici, care îmbunătățesc și mai mult amenajarea camerei copiilor. De asemenea, oferim sfaturi valoroase cu privire la aspectele de sănătate și educaționale ale mobilierului de cameră. De asemenea, avem o recomandare practică de produs pentru cutii și rafturi din lemn adecvate.

Vă recomandăm să aveți câteva instrumente și consumabile la îndemână pentru a începe decorarea imediat. Proiectul nostru își propune să ofere hrană pentru gândire și să încurajeze oamenii să urmeze exemplul. Un ciocan, o spatulă și unghii, precum și un nivel de spirit, creion și pixuri textile ar trebui să fie întotdeauna la îndemână. Vom folosi acest lucru la final, merită să rămânem cu el. În plus, în funcție de nevoile dvs. personale, veți avea nevoie de culoarea tapetului și de acoperirea podelei, precum și de un pulverizator de vopsea pentru a standardiza coordonarea culorilor mobilierului..

design garaj camera saris pentru copii (2)

Proiectare, mobilare, decorare – aspecte de sănătate și educaționale

Interesul superior al copilului este pe primul loc. Prin urmare, acordați atenție sigiliilor de calitate existente (cum ar fi Blue Angel) atunci când decideți imagini de fundal, culori și acoperiri de podea potrivite. Acest lucru garantează că nu conțin substanțe nocive care ar putea fi periculoase pentru copilul dumneavoastră.

Vă recomandăm izolarea fonică a podelei, astfel încât zgomotul copiilor care se sparg să nu răsune în toată casa. Atașați acest lucru între substrat și pardoseala.

garaj saris de design pentru copii (3)

Pentru a utiliza în mod eficient spațiul disponibil, stocați jucăriile copiilor dvs. în cutii și rafturi din lemn de la Kallax. Aici puteți găsi cutiile din lemn și Kallax potrivite: Magazin de cutii din lemn. Aceste cutii din lemn sunt fabricate din lemn masiv durabil, ceea ce corespunde obiectivului nostru de a acorda atenție durabilității. Acestea pot fi perfect integrate în rafturi, ceea ce creează și opțiuni suplimentare de așezare pentru copiii dvs. și prietenii lor. Prin urmare, vă recomandăm în mod expres să cumpărați cutiile Kallax.

Bacsis: Planorele din pâslă sub cutiile de lemn Kallax asigură faptul că rămân intacte mult mai mult timp. De asemenea, puteți mări în continuare prezentarea generală în cutiile de lemn Kallax împărțindu-le în continuare cu cutiile de sortare. Acest lucru este potrivit în special pentru lucrurile mici care ar trebui grupate tematic. În loc de cutiile Kallax, puteți folosi și alte rafturi și cutii de fructe adecvate ca cutii de raft. Aici puteți găsi diverse cutii cu fructe: Magazin de cutii cu fructe

design garaj camera saris pentru copii (4)

Tapetul camerei copiilor ar trebui să fie bine ales. Poate aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea copilului dumneavoastră. Un tapet cu mic sau mare 1 × 1 trezește entuziasmul timpuriu pentru numere și pune bazele unei afinități pe tot parcursul vieții pentru numere la copil. O hartă a lumii care acoperă pereții cu diferite motive promovează deschiderea către culturile străine. În plus, deschide lumea plantelor și animalelor pentru copilul tău.

garaj saris de design pentru copii (7)

DIY: abajur și etichetă

Nimic nu este la fel de important ca iluminarea potrivită. Dar lămpile, în special pentru camerele copiilor, sunt adesea scumpe. Prin urmare, avem un sfat bun pentru dvs.: Aveți nevoie de un abajur, creion și stilou textil și o sursă de lumină – o lanternă sau un smartphone. Există numeroase motive de imprimat pe Internet. Le puteți urmări cu stiloul textil sau puteți desena direct cu mâna liberă. Vă recomandăm să practicați acest lucru în prealabil, deoarece manipularea stiloului textil este la început cam dificilă.

design garaj camera saris pentru copii (5)

Următorul nostru sfat este perfect potrivit pentru a arăta „aceasta este camera‘ … ’” chiar pe ușă. Vă vom arăta cât de simple litere din lemn pot fi transformate în etichete de nume atrăgătoare vizual. Pentru aceasta folosim tehnica șervețelului. Mai întâi aplicați adeziv pe suprafața literelor și așezați un șervețel peste el. În cele din urmă, neteziți totul cu o perie.

garaj saris de design pentru copii (6)

design garaj camera saris pentru copii (1)