fă-ți singur costumul de carnaval femeie domino

Realizarea personală a costumului de carnaval este posibilă cu imaginație și … altceva

Pirați, prințese, zâne – este atât de frumos când dansează împreună la o petrecere, nu? Dar regula este: dacă vrei să te bucuri de acest spectacol, trebuie să contribui la el. Asta înseamnă că ar trebui să te îmbraci și tu.

Dar nu toată lumea vrea să investească de fiecare dată un buget mare în el.

Nu trebuie să fie. Realizarea personală a costumului de carnaval este foarte ușoară. Ceea ce ai nevoie este mai presus de orice imaginație și … altceva.

Sfaturile pe care vi le-am pregătit mai jos sunt concepute tocmai în această direcție. De asemenea, puteți beneficia dacă copiii dvs. sunt invitați la o petrecere de ultim moment. De multe ori nu este timp să faci cumpărături. Este mult mai ușor să puneți ceva împreună în grabă.

Veveriță dulce

fă-ți singur costumul de carnaval veveriță

Faceți-vă singur costumul de carnaval cu hârtie

Începem cu idei de costume auto-realizate pentru carnaval cu hârtie. Acestea sunt pur și simplu cele mai ușoare și mai rapide. Sigur ai adus ceva din hârtie lucioasă din vacanță. Este posibil ca astfel de reviste să stea acum în casă. Alegeți cele mai colorate laturi și tăiați-le în benzi de 3 cm. Important este să obțineți o cantitate mai mare din ea. Apoi legați-le pe o parte. Dacă nu aveți lipici, o bandă pentru cap poate fi folosită de minune. De fapt, în foarte multe cazuri, aceasta este o idee mult mai bună.

Ați înțeles deja la ce accesoriu al costumului de carnaval pentru artizanat lucram în prezent? Pur și simplu ai păr grozav colorat pentru micuțul tău … sau creat pentru tine. Aceste accesorii se potrivesc cel mai bine cu părul copiilor.

Două bufnițe

fă-ți singur costum de carnaval bufnițe

Idei de machiaj potrivite

În multe cazuri puteți compensa costumul nu atât de frumos cu idei de machiaj grozave. De aceea avem și câteva idei pregătite pentru dvs. în acest sens. Puteți imita ochii asiatici. Sau poate vrei să-ți machiezi micuța prințesă ca o mare doamnă din Egiptul antic? Ai putea înfrumuseța costumul cu o folie de aluminiu grozavă și accesorii minunate. Ai putea folosi asta pentru a-ți crea singur o centură extravagantă pentru rochie. Dacă deja ne facem propriile costume pentru carnaval, atunci am dori să subliniem că poți crea și părul minunat pentru micuțul tău dintr-un astfel de film.

Leoaice sălbatice

fă-ți tu costum de carnaval leoaice

Costumele de carnaval pentru a te face pot fi super amuzante și pline de viață

Puteți să luați haine de zi cu zi și să le atașați numeroase butoane de culori vii diferite și alte bijuterii de diferite culori.

Pentru a face o persoană sălbatică perfectă cu ferigă de păr

Puteți face singur un costum de carnaval grozav, cu ferigă de păr. Aceasta se transformă într-o stâncă grozavă a unei persoane sălbatice. La rândul său, aceasta este o idee grozavă care poate fi realizată pentru băieți.

Pentru ca totul să fie și mai realist și mai original, ai putea aduce un os dintr-o bucată de carne.

Costume de mimă perfecte în alb și negru

fă-ți singur costum de carnaval mimă

Costumați-vă singur costumul de carnaval pirat

Pentru unii oameni, poate suna puțin fantezist, dar de fapt cel mai simplu mod de a face un costum de pirat pentru carnaval este singur. Mai presus de toate, ai nevoie de pantaloni negri și un tricou cu dungi albe și albastre. Apoi faceți un accesoriu pentru ochi și îl aveți.

 Ananas galben lamaie 

 fă-ți singur costumul de carnaval ananas

Meduze colorate

creați-vă propriul costum de carnaval meduze colorate

Fructe dulci în culori vii

costumul de carnaval face tu singur fructe

O mică bufniță vultur

fă-ți singur costumul de carnaval copil uhu

Mini și Mickey Mouse

fă-ți singur costumul de carnaval mickey mini mouse

Personaje de desene animate punctate

faceți-vă singur costum de carnaval

Pippi Longstocking într-un pachet dublu

fă-ți singur costumul de carnaval pippi longstocking

Costum de cerb DIY

fă-ți tu singur costum de carnaval căprioară

Oile în alb și negru

fă-ți singur tu costum de carnaval oi

Omuleț de zăpadă mic

fă-ți singur tu costum de carnaval om de zăpadă

Rochie de lebădă

fă-ți tu singur costum de carnaval lebădă