Doriți să construiți un pat ridicat din europaleti în vara viitoare? Avem instrucțiuni pas cu pas pentru a vă putea construi singur un pat ridicat simplu din paleți în cel mai scurt timp. După cum probabil știți deja, un pat ridicat are o serie de avantaje față de un petic de legume normal. În această postare vă vom arăta cât de ușor este să construiți singur patul ridicat și avantajele mobilierului pentru paleți. Nu sunteți familiarizați cu diferitele straturi de sol dintr-un pat ridicat? Aici ajungeți la instrucțiunile noastre DIY pentru a vă construi – Pat ridicat din paleti euro

Pat ridicat din paleți – ce avantaje oferă?

Vara este aproape de colț și planul tău de a crea un pat ridicat în acest an a fost amânat din nou și din nou, astfel încât să ai nevoie de o soluție rapidă de ultim moment pentru proiectul tău? Nici o problemă. Patul nostru ridicat din paleți poate fi instalat foarte repede și este foarte ușor de mutat. Dar care sunt avantajele unui pat ridicat din paleti euro comparativ cu un petic de legume obișnuit?

Construiește-ți singur un pat ridicat din europaleti (2)

De fapt, răspunsul este clar. Oricine a suferit vreodată probleme de spate sau a fost însărcinată știe cât de multă muncă de grădinărit seara poate face viața mai dificilă după muncă. Cu patul făcut din paleți, nu trebuie să vă îndoiți genunchii și vă puteți concentra asupra plantelor într-o postură sănătoasă.

Euro paleții sunt ideali pentru construirea personală a unui pat ridicat. Nu pot muli, sunt extrem de robusti, pot fi tăiați pentru a se potrivi și nu au fost supuși nici unui tratament chimic, cel puțin nu paletilor care au fost fabricați din 2010 și sunt marcați cu ștampila HT.

În plus, lemnul deschis al mobilierului pentru paleți arată natural în grădina dvs. Și acum vine! În plus față de suprafața reală a patului dvs. ridicat, aveți și alte 24 de compartimente în care puteți cultiva ierburi de grădină, legume și plante.

Construiți-vă propriile materiale și instrucțiuni pentru patul ridicat

Și așa funcționează! Tot ce aveți nevoie pentru a vă construi patul ridicat din paleți sunt patru europaleti, -am ales noi europaleti pentru a ne asigura că nu intră toxinele în alimentele noastre plantate. Un cadru de stivuire, PAL, lână de buruieni, pistol discontinuu, șuruburi, burghiu fără fir, diferite tipuri de sol și plantele la alegere. Acest pat ridicat nu a fost construit la sol – am folosit în schimb un cadru de stivuire, care servește și ca piesă de legătură pentru toți europaletii. Aveți grijă la comandarea cadrului de atașament, deoarece cadrele sunt disponibile în diferite dimensiuni.

Am folosit dimensiunile paleților standard (120 x 80). În aceleași dimensiuni, am obținut un PAL mare care servește ca bază a cadrului de stivuire pentru patul ridicat și a fost fixat de jur împrejur cu șuruburi. Dacă doriți să umpleți patul ridicat până la podea, puteți pur și simplu să lăsați podeaua afară și să folosiți cadrul de stivuire ca piesă de legătură pentru toți europaletii.

Construiește-ți singur un pat ridicat din europaleti (4)

Dacă podeaua este blocată, puteți face găuri în podea cu un burghiu fără fir, astfel încât apa să se poată scurge mai târziu. Așezați doi paleți la un nivel unul cu celălalt la un unghi de 90 ° și atașați cadrul de stivuire la fel cu paletii euro. Faceți același lucru cu al treilea palet de pe cealaltă parte. Am atașat din nou o grindă sub cadrul superior pentru a susține placa de bază pentru a-i oferi suport suplimentar. Dacă totul este la locul său, puteți atașa deja al patrulea palet. Desigur, compartimentele laterale au și plăci de bază înguste, pe care le-ați văzut la dimensiune cu un ferăstrău și apoi reatașați-le cu șuruburi.

Construiește-ți singur un pat ridicat din europaleti (3)

Apoi, atașați lână de buruieni cu o capsator. Și apoi vă puteți umple patul ridicat cu straturile adecvate. Am folosit un total de patru straturi pentru patul realizat din europaleti. Pentru primul strat aveți nevoie de crengi, crenguțe și butași de arbusti, al doilea strat a fost pământul mamă, al treilea strat compost și sol de ghiveci amestecat și pentru stratul superior și, astfel, ultimul, am folosit sol cu ​​pat ridicat. Puteți crea aceleași straturi după același principiu, în funcție de ceea ce doriți să puneți în compartimentele laterale. Odată ce ați terminat acest lucru, vă puteți planta patul ridicat în funcție de gustul dvs. complet!

Sunteți interesat de alte proiecte de mobilier pentru paleți? Atunci aruncă o privire aici https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Construiți-vă propriul pat ridicat din europaleti (5)

Construiește-ți singur un pat ridicat din europaleti (1)