Construiți-vă propria bancă de lemn DIY vintage garden

Creați o zonă de recreere confortabilă în aer liber

Când a fost ultima oară când te-ai bucurat de natură în zona ta în aer liber? Aveți chiar și o zonă de relaxare în aer liber? Ar trebui să aveți cel puțin o bancă de lemn în grădină. Astăzi vrem să vă prezentăm un proiect DIY ușor, ieftin și original pe care îl puteți întreprinde și voi.

Spătar ergonomic, ușor, care poate fi asamblat rapid sau solid, spătar masiv care oferă un aspect clasic. Lista completă și detaliile vă vor arăta materialele necesare și instrucțiunile suplimentare.

Construiește-ți singur o bancă de lemn

Construiți-vă propria bancă din lemn pentru skateboard de grădină DIY

Bancă de grădină realizată dintr-un skateboard vechi

bancă din lemn-construiește-te-DIY-grădină-culori

Materiale reciclabile

construiește-ți singur o bancă din lemn grădină DIY veche

Scaun

Tot ce aveți nevoie pentru scaun sunt niște blocuri de lemn și o scândură robustă. Roagă-ți un prieten de-al tău să-i ajute să taie niște butuci de 12 inci cu o ferăstrău cu lanț. O bucată de lemn laminat servește perfect acestui scop. Banca dvs. de grădină ar arăta mai bine dacă ați întinde placa 15-20 cm pe verticală. Dacă vă dovediți a fi un tradiționalist, fixați placa pe butuci cu dibluri din lemn tare ciocănite în găuri. Știfturile zincate la cald sau șuruburile pentru lemn de 10 cm lungime arată mai moderne și alternative.

Placa lungă a scaunului este ideală pentru vizitatorii care își pot sculpta inițialele ca un memento.

Banca din lemn a lui Leopold

Bancă de grădină DIY Instrucțiuni de grădină DIY

 

Marii poeți oferă lumii mai mult decât cuvinte, oferă un mod nou de a o vedea și a o înțelege. Un astfel de model este Aldo Leopold, care discută și descrie locul nostru în natură. El susține utilizarea economică a resurselor naturale și relația etnică dintre oameni. Banca de grădină funcțională și stabilă reflectă aceste idealuri înalte.

Băncile de grădină Leopold

Construiți-vă propria bancă de lemn DIY grădină montabilă

Incorporat și decorat cu perne

Construiți-vă propria bancă de lemn grădină DIY vopsită în alb   Pur și simplu fără spătar Bancă de grădină DIY grajd DIY grajd Peretele de grădină din pietre naturale bancă de grădină din lemn bancă construiește-ți singur grădină DIY Bancă de grădină și leagăn în același timp Construiți-vă propria bancă de grădină din lemn natural leagăn de grădină DIY Proaspăt și confortabil – bancă din lemn realizată din paleți europeni Băncuță din lemn colorat DIY Pernă pentru paleți de grădină DIY Suprafață netedă Construiți-vă propria bancă de grădină grădină DIY fără spătar Design robust Construiți-vă propriile forme de grădină DIY din bancă de lemn Într-un cadru urban Construiți-vă propria bancă de lemn grădină DIY încorporată

Jardiniere – gândiți-vă ecologic 

   construiți-vă propria bancă de grădină plante de grădină DIY   Bancă de grădină ca bancă de pat – ambianță rustică proiectare perete bancă de grădină construiește-ți un apartament de grădină DIY Bancă mică de grădină ca obiect decorativ bancă din lemn grădină DIY uzată Lemn cald Construiți-vă propriile perne de grădină pentru bănci din lemn Perne moi și perne pe o bancă de lemn realizate din paleți europeni pe roți Bancă de grădină DIY Palete de grădină DIY Transformați o măsuță de cafea într-o bancă de grădină Bancă de grădină DIY Instrucțiuni de grădină DIY