Furnicile din grădină sunt un apartament cu remedii casnice

Sfaturi DIY de uz casnic

Când vine sezonul furnicilor (primăvara), aceste insecte furioase vă pot invada casa și nu pot pleca niciodată. Dar, datorită câtorva sfaturi și mijloace de uz casnic, cum ar fi banda adezivă, oțet, lămâi, var, apă, vă puteți proteja în mod eficient bucătăria, ușile, ferestrele și zona exterioară. Probabil că ați încercat mai multe soluții, dar cel puțin unul dintre aceste trucuri vă va ajuta acum.

Combate furnicile – bandă adezivă

Furnici gradina casă remedii casă bandă adezivă

Există o armată de furnici care mărșăluiește prin borcanul cu biscuiți de pe tejgheaua din bucătărie? Creați un șanț în jurul obiectului folosind bandă.

Turnator de grasimi

Furnicile distrug fereastra de remedii pentru grădină

 

Injectați acid boric în fiecare fisură și fisură. Folosiți un turnător de grăsime pentru a pulveriza acele colțuri greu accesibile. Amintiți-vă, acidul boric poate fi toxic dacă este ingerat de copii mici sau animale de companie.

lămâie verde

lupta grădină casă remedii acasă cretă

Desenați o linie în jurul intrării casei pentru a ține furnicile afară. Furnicile sunt respinse de carbonatul de var, care este de fapt compus din cojile compactate ale animalelor marine. Presărați cretă praf în jurul plantelor de grădină.

făină

Furnicile luptă cu sarea pentru remedii casnice

Presărați o linie de făină de-a lungul rafturilor camerei și oriunde ar fi furnicile în mod normal.

Ghivece pentru flori

Furnicile controlează ghiveciul de flori pentru remedii casnice

Dacă furnicile de foc vă afectează curtea sau grădina, un ghiveci de flori ar ajuta la rezolvarea acestei probleme. Stai cu capul în jos peste furnicar. Turnați apă fierbinte prin găuri pentru a vă arde casa.

Lămâi și oțet 

Furnicile luptă cu oțetul de remedii casnice de grădină

Presărați pragurile și pragurile cu suc de lămâie. Strângeți suc de lămâie în fiecare gaură sau fisură pe care o locuiesc furnicile.

Pene de lamaie

Furnicile luptă cu remedii casnice cu sucul de lămâie Aplicați oțet Furnicile luptă împotriva cremei de remedii casnice de grădină Închideți complet ușa din față

Furnicile luptă cu remedii casnice pentru grădină