Acarienii din diversitatea speciilor de pat

Acarienii sunt arahnide foarte mici și nu putem observa prezența lor acasă. Praful de casă este habitatul lor natural. Locuiesc în jucării, covoare, cearșafuri și saltele. Jucăriile de pluș din creșă găzduiesc probabil un milion de acarieni, indiferent de cât de des le speli.

De la sine, acarienii nu sunt periculoși. Imaginea de mai sus o arată de 350 de ori mai mare. Nu vă vor mușca și nu vă vor răni – se hrănesc cu celule moarte ale pielii – epidermă. Problema rezidă în substanțele pe care acarienii le eliberează atunci când se hrănesc. Respirați-le cu aerul, deci sunt o condiție prealabilă pentru alergii și astm

Combaterea acarienilor în pat

Acarieni în pat saltea de latex spumă

Salteaua ta este cel mai mare incubator. Dacă aveți de gând să cumpărați unul nou, nu uitați că există o mulțime de celule moarte în partea de jos. Habitatul ideal pentru acarieni. Salteaua din spumă nu este de asemenea recomandată. Cel mai bine este să alegeți o saltea din latex. Nu au cavități în care se pot dezvolta praf și murdărie și nu oferă condiții de viață plăcute acarienilor. De asemenea, nu așezați această saltea direct pe podea. Este esențial să folosiți un cadru sau un cadru de pat, astfel încât să puteți curăța sub pat mai ușor și fără efort. Dar acesta este doar primul pas în combaterea acestuia.

Saltea infestată cu acarieni

Acarienii în dormitorul saltelei

 Cel mai bun mod de a curăța salteaua și mobilierul tapițat este cu un aspirator cu filtru de apă. Substanța de pe suprafața apei arată ca făină grasă – aceștia sunt de fapt acarienii.

Mulți oameni cred că frica de acarieni este excesivă. Dar dacă aveți dubii, folosiți un aspirator cu filtru de apă.

Salteaua și prevenirea potrivite – asta este tot ceea ce protejează împotriva prafului și alergiilor din casă.

Dormitor decent, curat 

Puneți acarieni în dormitorul patului

Folosiți sare

Acarienii din pat stropesc saltea

Acarieni în pat saltea de sare

Cerc de viață cu acarienii

  acarienii din pat reiau cercul

Saltea densa potrivita pentru dezvoltarea acarienilor    Acarienii în pat așternuturi saltele curate

Salteaua cu aspirator curat  Saltea pentru acarieni în acarieni