Sfaturi practice și idei de bricolaj

Primăvara vine din nou, flora înflorește treptat și vă invită la o cină excelentă cu familia și prietenii în aer curat în atmosfera relaxantă a grădinii dvs. verzi. Când organizezi o petrecere la grătar sau doar te joci afară cu copiii, te uiți tot timpul la partea urâtă în aer liber a aparatului de aer condiționat, gândindu-te la cum să-l integrezi cel mai bine în spațiul tău în aer liber? Sau poate că sunteți atât de obișnuiți cu asta, încât doar o treceți cu vederea? Unitatea exterioară a unui aparat de aer condiționat split vă asigură confortul interior, dar designul său neatractiv nu se încadrează într-adevăr în designul creativ al grădinii, nu-i așa? Nu-ți face griji! Am colectat câteva idei inteligente pentru dvs. și ați dori să vă spun pe scurt în rândurile următoare cum această parte inestetică în aer liber poate fi acoperită rapid și într-un mod original!

  • Folosiți grile de lemn ca ecran de confidențialitate! Acest proces a devenit recent din ce în ce mai important pe măsură ce acest material se dovedește a fi ușor de utilizat, elegant și în același timp practic. Găurile mici asigură calea liberă a aerului fierbinte și astfel împiedică acumularea acestuia în spațiul îngust. Dacă fluxul liber de aer către dispozitiv este obstrucționat în vreun fel, acest lucru va supraîncălzi întregul sistem de climatizare și va cauza probleme tehnice grave.

Decorează cu capace moderne din lemn sau plante verzi pentru un efect uimitor!

Datorită designului său original, aerul condiționat poate fi ușor ascuns

o colibă ​​pentru aerul condiționat

Unitatea exterioară a sistemului split de aer condiționat impresionează prin aspectul său nou și modern

zăbrele de lemn ca ascunzătoare de aer condiționat

Greu de crezut, dar în spatele grilei de lemn sunt două unități de aer condiționat în aer liber

ascundeți aerul condiționat afară

Pur și simplu vopsiți cabina aparatului de aer condiționat divizat, astfel încât să se potrivească perfect fațadei exterioare

noi tendințe pentru casa ta

cum poate fi ascunsă partea exterioară a aparatului de aer condiționat divizat?

idei de viață pentru casa ta

idei vii și noi tendințe

  • Plantele înalte, florile sau o grădină verticală colorată ar fi posibilități suplimentare pentru o împrejmuire unică a unității exterioare de aer condiționat. Cu toate acestea, alegeți doar plante robuste și rezistente, astfel încât să nu se ofilească sub influența aerului cald. Nu uitați să lăsați suficient spațiu între centrale și instalația electrică! Aici descoperiți o altă idee interesantă pentru ecranarea optică a sistemului dvs. de aer condiționat cu plante!

Aer condiționat split – Există de fapt un dispozitiv aici?

ascunde pur și simplu aerul condiționat în spatele grădinii verticale

amenajare a teritoriului și aer condiționat

Transformați unitatea exterioară a aparatului dvs. de aer condiționat divizat într-un sistem de atracție absolut!

ascunde-aerul-condiționat-prin-plantare

  • Obțineți niște paleți vechi, apoi vopsiți-i o culoare potrivită și decorați cu lumini solare și plante agățate. Coșurile de gunoi pot fi la fel de ușor ascunse în spatele unui astfel de gard!

Puneți această idee inteligentă în acțiune imediat!

ascundeți paleți bricolaj aer condiționat

aerul condiționat divizat se ascunde creativ

  • Dacă nu aveți timp pentru proiecte de bricolaj, profitați de gama largă de partiții de grădină realizate cu măiestrie realizate din materiale ecologice. Acestea sunt disponibile într-o selecție variată și conving mai ales prin designul lor clasic și prețul corect!

Poate v-ați gândit de mai multe ori să adăugați un motiv floral în grădina dvs.? 

Oțelul corten tăiat cu laser inspiră cu ornamente interesante …

ecran de confidențialitate pentru aerul condiționat

… și poate ascunde perfect unitatea exterioară de aer condiționat

idei noi și creative pentru aparatul de aer condiționat split

Luați cea mai bună decizie și bucurați-vă pe deplin de rezultat!

aparatul de aer condiționat divizat se ascunde în grădină

aer condiționat divizat ascundeți inteligent

ascunde pur și simplu aerul condiționat

  • Acest mozaic minunat atrage atenția tuturor datorită efectului strălucitor creat aici! Vasele sparte, oglinzile sau pur și simplu ochelarii de diferite culori nu mai aparțin coșului de gunoi! În loc să le arunce, transformă rapid și fără efort materialul la prima vedere inutilizabil într-o ascunzătoare unică pentru unitatea exterioară de aer condiționat. Notă: mortarul ar fi trebuit să sigileze bine suprafața, astfel încât această operă de artă făcută de sine să nu se dezintegreze în părțile sale individuale.

ascundeți aerul condiționat separat cu masaik

  • Dacă îți place designul asiatic, atunci pur și simplu folosește un gard din bambus. Ați putea încerca chiar să creșteți și să vă cultivați propria plantă de bambus, dar acest lucru va necesita mult mai mult timp și răbdare.
  • Utilizați căsuțe pentru păsări pentru un efect dublu – pe de o parte, acestea sunt o atracție extraordinară, pe de altă parte, atrag porumbei, rândunelele sau vrăbiile în grădina dvs. Ciripitul păsărilor sună apoi zi și noapte în curtea ta!

Bambusul este ecologic și se potrivește perfect cu spațiile verzi din jur

protecție din bambus pentru aerul condiționat

aparat de aer conditionat split

Se aud deja păsările ciripind?

casă de păsări ca ascunzătoare pentru aerul condiționat

gard de pasăre în grădină