Meșteșugul este doar pentru copii? Mă glumești? Vorbești serios când spui asta! Cu ideile de artizanat de astăzi pentru adulți, puteți vedea că vârsta nu joacă un rol în creativitate și creativitate. Dar dimpotrivă. Mai târziu, în viață, trebuie chiar să implementați mai multe proiecte de bricolaj pentru a vă relaxa, a reduce stresul de zi cu zi sau pur și simplu pentru a vă lăsa imaginația sălbatică. După iarna lungă și dificilă, caracterizată de izolare socială și nesiguranță, ai nevoie de ea cu atât mai mult. Din fericire este din nou ușoară și caldă și în curând putem întâmpina vara. Aruncați o privire la ideile de artizanat de vară din galeria noastră de imagini și lăsați-le să vă inspire. Cele mai multe dintre ele pot fi copiate foarte repede și ușor. Pentru mulți dintre ei, fie aveți nevoie doar de materiale naturale, cum ar fi lemnul de derivă, scoici sau pietre, obiecte uzate sau materiale simple și ieftine pentru artizanat, cum ar fi hârtia, iuta, tencuiala sau frânghia.

Distrează-te copiind și noroc! 

idei de jucărie pentru adulți cu butoane

Idei de ambarcațiuni de reciclare și reciclare pentru adulți

Dacă creezi ceva nou în timp ce faci obiecte de artizanat și economisești resurse în același timp, te simți de două ori mai fericit. Pe de o parte, creați ceva cu propriile mâini și, pe de altă parte, protejați mediul.

În casele noastre, precum și în mansarde și subsoluri, există adesea o mulțime de materiale și obiecte de artizanat pe care le-am uitat de mult. Abia așteaptă să fie descoperiți. Să le oferim o a doua șansă și să le transformăm în vaze încântătoare, boluri, rame pentru tablouri, perdele, abajururi etc. Butoanele, de exemplu, sunt elemente de artizanat excelente. La fel ca blocurile de construcție mici, sunt potrivite pentru aproape orice. Cu puțin adeziv și tehnica potrivită, pot fi create cele mai minunate creații. Puteți să-l utilizați pentru a decora elegant rame sau oglinzi, să realizați tăvi rotunde sau alungite cu ajutorul baloanelor sau să creați opere de artă întregi pe pânze.

Faceți un castron și un felinar din nasturi

idei de artizanat pentru adulți castroane din nasturi

Decorează oglinda cu nasturi

idei de meșteșuguri pentru adulți rame cu butoane

Decorați vazele cu cutii de ouă într-un mod original

idei de meșteșuguri pentru adulți vaze din carton de ouă

Creați decor de vară cu becuri vechi

Idei de artizanat pentru adulți cu becuri vechi

Faceți un abajur din ananas din plastic

idei meșteșuguri cu lampă de ananas pentru adulți

Pantalonii de blugi vechi nu mai au ziua de mult

idei de artizanat pentru adulți blugi vechi hârtie

Coș suspendat DIY din ipsos – instrucțiuni

Argila, tencuiala din Paris, porțelanul rece și betonul creativ sunt unele dintre cele mai populare materiale pentru mulți pasionați de meserii. Multe tehnici de artizanat pot fi puse în aplicare cu acest lucru, iar rezultatele sunt în cele mai multe cazuri uimitor de frumoase. O mulțime de decorațiuni și accesorii creative DIY pot fi făcute nu numai pentru casă, ci și pentru grădină. Încercați-o singur, de exemplu cu acest coș de agățat grozav din tencuială din Paris.

Suculentele arată perfect într-un astfel de coș suspendat

Coșuri de agățat de flori din tencuială de Paris pentru adulți

Ai nevoie:

 • Beton sau ipsos creativ
 • Apă conform instrucțiunilor producătorului de materiale
 • Învelitoare din dantelă din plastic sau fir
 • Recipiente din plastic de diferite dimensiuni
 • Ulei de gatit
 • Pungile de plastic sau pungile mici pentru plante
 • Pahare de hârtie pentru a păstra interiorul gol
 • Top coat pentru ipsos sau beton creativ
 • Cleme
 • Cordonul sisal

Materiale simple și accesibile pentru următorul dvs. proiect DIY 

Idei meșteșugărești pentru adulți coșuri suspendate în ipsos

Și este atât de ușor:

 • Puneți tencuiala de Paris sau amestecul de beton într-o găleată și adăugați cantitatea potrivită de apă. Amestecați masa cu o lingură sau cu un mixer de vopsea pe burghiu.
 • Așezați o pungă de plantat într-un recipient de plastic. Joacă-te cu diferite forme și dimensiuni. Apoi căptușiți pungile de plantare negre cu șireturile din dantelă.

Folosiți un burete pentru a aplica uleiul 

Idei meșteșugărești pentru adulți instrucțiuni coșuri suspendate tencuială

 • Înveliți totul cu generozitate cu ulei – acest lucru va facilita îndepărtarea plasticului.
 • Turnați ușor amestecul în el și apăsați paharul de hârtie în centru. Puneți o greutate ca o piatră în interior pentru ao ține în poziție. Folosiți șnururi pentru a menține vârful în poziție.

Asigurați-vă că acoperiți suprafața de lucru cu hârtie sau nailon 

coșuri suspendate din ipsos

 • Lăsați amestecul să se usuce timp de aproximativ 24 de ore, apoi îndepărtați cu atenție straturile de plastic. Pentru o durabilitate suplimentară, introduceți în cuptor peste noapte la 60 ° C, lăsați să se usuce și să se întărească și terminați cu stratul superior.
 • Umpleți vase mici cu sol proaspăt și plante. Puteți folosi ghivece mici sau tăiați tăvi pentru răsaduri ca ghiveci în jardinieră. Apoi înșirați-le cu niște șiruri.

Coșul tău agățat din ipsos creativ este gata!

idei originale de artizanat pentru adulți coșuri suspendate în ipsos

Creează idei pentru adulți cu materiale naturale

Nu numai copiilor le place să facă obiecte de artizanat cu materiale naturale. Noi, adulții, ni se pare foarte plăcut și aproape meditativ. Textura aspră sau moale, rece sau umedă a pietrelor, penelor, discurilor din lemn sau ramurilor ne fascinează de fiecare dată când le folosim pentru a implementa diferite proiecte DIY. Acest lucru creează decorațiuni de grădină originale, clopote nostalgice de vânt și captatoare de vise în stil boho, suporturi și telefoane frumoase sau de ce nu abajururi și o mulțime de obiecte imaginative care impresionează prin originalitatea lor.

Folosiți natura ca o comoară pentru artizanat

idei de meșteșuguri de decorare pentru bricolaj pentru adulți din lemn de drift

Midiile sunt materiale populare de artizanat cu aromă maritimă

decorați saliva de perete cu scoici, idei de artizanat pentru adulți

Pietricelele rotunde sunt deosebit de versatile și arată întotdeauna minunat

idei de artizanat cu inima gabion pentru adulți

Încercați aceste idei de artizanat pentru adulți care v-au plăcut cel mai mult. Aruncați o privire liniștită pe toate și gândiți-vă la care dintre ele s-ar putea să aveți deja pregătite materialele necesare.

Vă dorim o vară grozavă, creativă și mult soare și joie de vivre! 

Idei DIY pentru decorațiuni de grădină pentru adulți

Pepenele verde nu este doar delicios, ci este foarte popular și ca motiv decorativ 

idei de meșteșuguri pentru adulți ghiveci de flori cu pepene verde

De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă decora covorașul 

idei de meșteșuguri pentru șervețele pentru adulți

Vazele atmosferice, candelabrele și decorațiunile pentru pereți sunt create din sticle goale de sticlă 

idei de artizanat pentru adulți cu pahare și sticle

Și știți deja tehnica macrame?? 

idei de artizanat pentru adulți macrame

idei de meșteșuguri pentru adulți idei de decor pentru casă idei de meșteșuguri pentru adulți quilling idei de decorare idei meșteșugărești pentru idei de decor pentru grădină pentru adulți idei meșteșuguri pentru adulți borcane ghirlandă idei de artizanat pentru adulți idei de decorare a mărgelei de sticlă idei de artizanat pentru decorarea casei pentru adulți idei meșteșugărești pentru adulți cusând găina Idei de artizanat pentru inimile adulților din ipsos idei meșteșugărești pentru adulți lampă de ananas clipește din plastic Idei DIY pentru lămpi cu balon pentru adulți idei de artizanat pentru adulți cu cutie de ouă idei de artizanat pentru adulți cu capace de sticlă idei de jucărie pentru adulți cu rășină turnată idei de meșteșuguri pentru adulți fructiera făcută din frânghie ideile meșteșugărești pentru adulți fac ca tu să găsești castronul de quilling Idei meșteșugărești pentru adulți care smulg idei de decor idei meșteșugărești pentru adulți castron din frânghie idei de artizanat pentru adulți eșarfe genți de cumpărături idei de jucărie pentru adulți decorarea grădinii de vară idei de meșteșuguri pentru adulți petrecere de vară în grădină de vară idei de bricolaj pentru adulți vase de bricolaj de vară idei de ambarcațiuni pentru captori de soare pentru adulți ideile de artizanat pentru adulți decorează oglinzile idei de meșteșuguri pentru adulți căpșuni ușă idei meșteșuguri pentru adulți vază cadou foto Ideile meșteșugărești pentru adulți decorează oglinzile de perete cu frânghie și stele de mare idei de artizanat pentru sticle de vin pentru adulți creați idei meșteșugărești pentru adulți faceți idei de decorare dvs. idei de artizanat pentru adulți Idei de decorare DIY pentru adulți care fac ananas idei de ambarcațiuni panglică pentru adulți idei de decorare a grădinii idei de meșteșuguri pentru adulți cu pietre ambalaje cadou idei de ambarcațiuni pentru adulți vara idei originale de meșteșuguri pentru adulți idei de meșteșuguri de vară pentru adulți acasă Faceți-vă singuri captori de soare idei de artizanat pentru adulți Idei de artizanat pentru decorarea oglinzilor pentru adulți Pictarea pietrelor, decorarea grădinii, idei de meșteșuguri pentru adulți