Frigidere americane pentru bucătăria dvs. modernă

Te interesează frigiderele americane? Aceasta ar fi o variantă bună și modernă pentru designul interior. Am dori să analizăm câteva idei interesante cu dvs..

Cu toate acestea, înainte de a trece la imagini, am dori să aruncăm o privire mai atentă asupra termenului „frigidere americane” și a altor termeni înrudiți.

Ce este de fapt o bucătărie americană? Bucătăria americană este de obicei asociată cu planul deschis. Este corect? Da, dar nu chiar!

Doriți să vă amenajați bucătăria în stil american??

Bucătărie americană în plan deschis, cu lumină de frigider

„Bucătăria americană” s-a impus în Germania ca termen de argou pentru conceptul de bucătărie deschisă. Dar adevărata bucătărie americană este mult mai mult decât atât.

O bucătărie americană adecvată poate fi conectată la un alt spațiu funcțional. Dar aceasta nu este o necesitate.

Există, de asemenea, o diviziune foarte clară între planurile de etaj deschise. Bucătăriile americane sunt practic întotdeauna echipate cu o insulă de bucătărie. Acesta are toate echipamentele necesare pentru gătit.

Bucătăria americană se caracterizează printr-un plan deschis

Frigiderele americane fac bucătărie în stil american

Mobilierul și aparatele de bucătărie scumpe

Mobilierul de bucătărie scump și mare este tipic bucătăriei americane adevărate. De aici și modelele speciale de frigidere americane. Sunt extrem de mari și au în mare parte două uși. Funcția de gheață accidentală este, de asemenea, o necesitate.

Frigiderul side-by-side este foarte tipic pentru gospodăria americană

frigider frigider american frigider

Mobilier de bucătărie elegant, cu accente roșii

frigidere americane rosu husky retro frigider rosu

Bucătăria americană în stilul anilor 50

frigidere americane retro bucatarie montat aparate de bucatarie

În ultimii ani, modelele retro s-au stabilit în designul bucătăriei. Sunt cunoscuți pentru aspectul lor original și colorat. Acest lucru poate fi obținut de obicei în două moduri tipice. Puteți îmbogăți designul neutru al bucătăriei cu o culoare îndrăzneață. Alternativ, este posibil să completați o bucătărie luminoasă cu un frigider retro, într-o culoare frumoasă, cum ar fi alb crem.

Frigidere retro în diferite nuanțe

Frigidere Gorenje Retro Ivory American

Adăugați un strop de culoare în bucătărie cu un frigider roșu

Frigidere americane Servis roșu

Versiunile retro se referă la diferite epoci. În cea mai mare parte sunt anii 50 ai secolului trecut. Să privim împreună câteva astfel de exemple?

Frigiderul cult SMEG în alb

Frigidere retro americane SMEG frigider alb

Formă

Forma este primul semn distinctiv al frigiderelor americane în stil retro. Varianta foarte clasică are o singură ușă. Din motive ecologice, acest concept este interpretat puțin diferit în frigiderele retro americane moderne. Aveți o ușă dublă, deoarece această variantă este mai economică în ceea ce privește consumul de energie.

Designul pare încă foarte uniform.

Așa-numita formă a mesei, care diferă ușor de celelalte modele, este populară.

Frigider retro american

Frigider retro Swan Frigidere americane Bucătărie luminoasă

Frigider american side-by-side

Bucătărie cu frigider american frigider

Culori retro

Culorile retro interpretează nuanțele tipice modelelor originale într-un mod modern. Unele dintre ele par autentice, dar sunt întotdeauna puțin mai originale și mai eficiente decât modelele de urmat.

Culorile tipice pentru frigiderele americane în stil retro sunt maro portocaliu, galben deschis, crem stil, albastru ocean, roz etc..

Frigider Gorenje retro în verde proaspăt 

Frigidere Gorenje Retro Frigider American Verde

Dă expresie propriului tău cult pentru epocile trecute

Inclinația către epocile trecute este un cult. Dacă simțiți nevoia să exprimați acest lucru, atunci frigiderele retro americane sunt o opțiune bună. Unii designeri s-au inspirat pentru desenele lor din unele obiecte concrete de cult din acea vreme. De exemplu, SMEG oferă un frigider în stil cină în culoarea cultă Albastru Cadillac.

Frigider retro și alte aparate de bucătărie în albastru deschis

Frigidere americane Retro Frigider Big Chill Blue Light

Bucătărie spațioasă în stil american

Bucătăria americană a creat idei practice

Frigidere americane 

Frigidere americane frigider unul lângă altulfrigider negru frigider american frigider frigider alăturat idei de bucătărie americană

frigider unul lângă altul cu frigidere mari americanefrigider alăturat frigidere americane dulapuri de bucătărie albFrigidere americane Retro frigider SMEG alb frigider alăturat frigider american luminos, bucătărie luminoasă frigider cot la cot Frigidere americane dulapuri de bucătărie ușoare lemn