Rasul este una dintre activitățile zilnice obligatorii pentru majoritatea bărbaților. În consecință, bărbații sunt mereu în căutarea celor mai inteligente soluții pentru a reduce timpul de ședere, dar, desigur, și pentru a îmbunătăți calitatea și confortul în acest timp. Indiferent dacă cumpărați primul aparat de ras electric sau înlocuiți un model învechit, gama largă de modele de pe piață vă poate confunda cu ușurință. Brici rotativ sau brici, ieftin sau scump, cu cablu sau baterie? Care este cel mai bun aparat de ras electric? Am dedicat articolul de astăzi acestei dileme și vă vom răspunde la toate întrebările de mai jos.

Cel mai bun aparat de ras electric înainte de a cumpăra cele mai populare modele de pe piață

Cel mai bun aparat de ras electric după tip

Cele două tipuri principale de aparate de ras electrice sunt aparatul de ras și cel de folie. Acestea sunt cele mai populare și cele mai frecvent întâlnite pe piață, dar diferă enorm între ele. Prin urmare, vom privi acum un pic mai atent funcțiile lor.

Aparat de ras rotativ

Acest tip de aparat de ras are unul până la cinci capete de bărbierit rotunde și plate, cu mai multe lame din oțel inoxidabil care se rotesc sub o plasă specială de siguranță.

Nu numai că menține cuțitele ascuțite mai mult timp, dar vă protejează și pielea de tăieturi. Capetele de bărbierit sunt, de asemenea, flexibile și urmează contururile feței. O mișcare circulară de bărbierit este recomandată aici pentru cele mai bune rezultate. Aparatele de ras electrice de acest tip sunt o alegere excelentă pentru bărbații cu păr mai gros de barbă, care preferă un bărbierit complet.

Aparat de ras

Acest tip de aparat de ras are lame de tăiere oscilante lateral care sunt ascunse sub o folie cu ochiuri fine. Părul de barbă este astfel hrănit și tăiat. Mișcările circulare nu sunt de nici un folos aici. În schimb, trageți un aparat de ras pe folie pe linii drepte. Aparatele de ras electrice de acest tip sunt potrivite în special pentru bărbații cu piele sensibilă și păr subțire cu barbă.

Cel mai bun aparat de ras electric - Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra aparat de ras cu multe lame

Alți factori importanți atunci când alegeți un aparat de ras electric

Tipul de aparat de ras nu este singurul factor de luat în considerare. Iată câteva alte lucruri de luat în considerare atunci când faceți alegerea finală.

Mărci

Există mai multe mărci mari pe piață, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru fabricarea aparatelor de ras și accesorii electrice de foarte bună calitate. Acestea sunt Philips, Remington, Panasonic și Braun. Aparate de ras Philips în test de comparație de obicei fac cel mai bine.

echipament

Aparatul de ras electric vine cu accesorii separate pe care trebuie să le cumpărați separat sau sunt incluse într-un kit? Evident, a doua opțiune este mai bună, deoarece vă va economisi mult timp și bani. Asigurați-vă, totuși, că kitul conține, de asemenea, o geantă de transport, accesorii de contur și o perie de curățat, care vă va face viața de zi cu zi mult mai ușoară.

Schimbarea lamelor de ras

Chiar și cele mai fiabile aparate de ras electrice trebuie să fie înlocuite la un moment dat, de preferință o dată pe an. Desigur, frecvența depinde de cât de des vă bărbieritiți și de cât de bine curățați dispozitivul. Verificați dacă modelul de ras pe care îl alegeți are lame de schimb în kit și, dacă nu, aflați unde să le găsiți în avans. Unul dintre multele lucruri minunate despre marile branduri este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disponibilitatea lamei de rezervă.

Cel mai bun aparat de ras electric - ce ar trebui să luați în considerare înainte de a cumpăra un aparat de ras de folie rezistent la apă, uscat sau umed

curatenie

Majoritatea erupțiilor și rănilor se datorează lamelor de ras murdare sau uzate. Unele sunt ușor de curățat manual, dar multe aparate de ras moderne au chiar funcții de autocurățare și auto-ascutire.

proiecta

Pentru a vă bărbieri confortabil și rapid, trebuie să aveți o buna prindere a aparatului de ras. Mânerul trebuie să aibă în consecință un design ergonomic cu elemente antiderapante. Există aparate de ras pe piață într-o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv stângaci. Cel mai bun mod de a le încerca este în magazin.

Afişa

Aparatele de ras electrice sunt din ce în ce mai avansate pe măsură ce tehnologiile avansează. Multe modele au deja afișaje care vă informează despre starea bateriei și curățarea.

Cel mai bun aparat de ras electric - ar trebui să luați în considerare acest lucru înainte de a cumpăra un test de bărbierit rotativ Philips

Alimentare electrică

Baterii: Aparatele de ras de acest tip funcționează după introducerea unuia, a două sau a mai multor baterii. Sunt o opțiune bună dacă călătoriți frecvent și aveți nevoie de un dispozitiv mobil mic. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți întotdeauna baterii de rezervă la îndemână.

cablu: Relativ incomod, cu excepția cazului în care vă radeți doar acasă și aveți o priză electrică impermeabilă. Cablul vă poate deranja în timp ce vă bărbați, dar cel puțin nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea bateriei.

Baterii reîncărcabile: După cum sugerează și numele, aceste aparate de ras au o baterie încorporată care poate fi reîncărcată din nou și din nou. După ras, pur și simplu așezați dispozitivul pe stația de încărcare. Acest lucru vă asigură că aveți întotdeauna o încărcare completă atunci când aveți nevoie.

Preț

Cu cât doriți mai multe funcții și cu cât este mai fiabilă marca, cu atât trebuie să plătiți mai mult pentru ele. Această regulă se aplică majorității aparatelor electrice. În funcție de bugetul dvs., puteți fie să cumpărați un aparat de ras electric ieftin pe care probabil va trebui să îl înlocuiți în curând, fie să investiți mai mult și să obțineți un aparat de ras bun care să vă servească mult timp.

După cum puteți vedea, există mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți un aparat de ras. Prin urmare, gândiți-vă cu atenție și alegeți un model potrivit care să răspundă pe deplin nevoilor și preferințelor dvs. personale.

Cel mai bun aparat de ras electric - ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra un aparat de ras pentru folie pentru pielea sensibilă