Det perfekte skjegget har aldri vært enklere å vokse, stelle, trimme og vedlikeholde. Fordi sannheten er, med så mange forskjellige typer skjegg i spill i dag, kan alt kult ansiktshår se bra ut så lenge det fungerer med stilen din. Denne filosofien strekker seg til ethvert kort, langt, krusete, uprimet eller uskåret skjegg. Til syvende og sist er alt du trenger skikkelig skjeggpleie, som starter med sunne livsstilsvaner, en kvalitets skjeggolje og en kam.

Hvis du er klar til å vokse og opprettholde det perfekte skjegget, uten flisete ender eller grovt hår, er denne guiden noe for deg! Vi vil diskutere pleietipsene du trenger å vite for å få skjegget ditt til å se bra ut!

Perfekt skjegg

Hvordan vokse et fint skjegg

Nøkkelen til å vokse et fint skjegg er genetisk. Hvis faren og bestefaren din ikke kunne vokse ansiktshår, er det sannsynlig at du ikke vil gjøre det heller. Men hvis det er et fullt, fullt skjegg i familien din, så er det noen få ting du kan gjøre for å sikre rask vekst!

Hvordan vokse et fint skjegg

  1. Vær tålmodig – skjegg tar tid å vokse inn, så vær engasjert og ikke barber deg eller begynn å trimme for tidlig.
  2. Vask ansiktshår – hvis det blir klø i skjegget, må du vaske det et par ganger hver uke for å holde det rent og sunt. Unngå harde sjampoer som vil tørke den ut og føre til krusning. Gutter vil kanskje vurdere et skjeggpleiesett for alle sine essensielle pleieprodukter.
  3. Påfør skjeggolje – de beste skjeggoljene kan myke opp ansiktshårene dine og etterlate det skinnende og temmet. Et godt oljemerke kan også hjelpe mot skjeggkløe og kontrollere krusete hår.
  4. Gre ditt skjegg – Selv om dette kanskje ikke vokser skjegget ditt raskere, vil det sikkert få det til å se fint ut i prosessen. Børsting av skjegget daglig floker ut sta hår og trener dem til å style på en bestemt måte.
  5. Trim delte ender – spalte ender i skjegget kan hindre vekst, så sørg for å kutte dem av.
  6. Spis sunt – riktig kosthold er avgjørende for å vokse sunt hår på hodet og ansiktet. Mat som er rik på vitaminer og næringsstoffer for hårvekst inkluderer kylling, fisk, nøtter, egg, spinat, avokado, bananer, linser, bønner, etc..
  7. Trening – kardio og vektløfting øker blodsirkulasjonen og testosteronnivået, hjelper til med reproduksjon av celler og hårvekst.
  8. Søvn – veksthormoner øker mens kroppen hviler, og dermed akselererer prosessen.

Heldigvis handler det om å vokse og opprettholde det perfekte skjegget å ha en sunn livsstil, så hvis du trenger motivasjon for å komme i form eller spise godt, er det verdt motivasjonen å få et fullt skjegg.!

Perfekt skjegg

Hvis du leter etter fantastiske skjeggstiler for inspirasjon, vil du elske de nedenfor. Bare husk at det ikke er den perfekte skjegglengden, designen eller formen – hvis ansiktshårene dine ser bra ut på deg, er det alt som betyr noe.

Perfekte skjeggstiler for gutter

Frizzy Beard

Frizzy Beard

Kort helskjegg + falming + feid sidehår

Kort helskjegg + falming + feid sidehår

Langt, fullt hipsterskjegg

Langt, fullt hipsterskjegg

Slick Back + Shabby Beard

Slick Back + Shabby Beard

Silver Fox Beard

Silver Fox Beard

High Fade + Long Comb Over + Perfect Beard

High Fade + Long Comb Over + Perfect Beard

Razor Fade + pigget hår + kort tykt skjegg

Razor Fade + Short Spiky Hair + Short Thick Beard

Langt hår + Fulltrimmet skjegg

Langt hår + Fulltrimmet skjegg

Slicked Back Undercut + Handlebar Moustache + Beard

Slicked Back Undercut + Handlebar Moustache + Beard

Fade + Comb Over + Long Bushy Beard

Fade + Comb Over + Long Bushy Beard

Kortsider + Trimmet bart og skjegg

Kortsider + feid sidehår + trimmet bart og skjegg

Langt hår + skjegg + bart

Langt hår + langt skjegg + langt bart