Hvis du er ute etter en tatovering som er hjerteinspirert, kan du lese videre.

Hjerter har alltid vært populære tatoveringer for både menn og kvinner å få. Det er sannsynligvis fordi de er et vanlig symbol på kjærlighet. Det representerer ikke bare kjærlighet, men tilbedelse og lidenskap for en du er glad i. Noen mennesker får tatoveringer av hjertet på grunn av sine elskere, mens andre bruker det som et symbol på kjærlighet til sine mødre eller døtre.

Det er mange betydninger bak tatoveringen av hjertet. Hver hjertetatovering har en annen betydning, ikke bare for personen som får tatoveringen, men også basert på selve designet. Tatoveringer har hatt hjerter i veldig lang tid. Noen ganger finner du dem blant sjømenn og nautiske design. Det er praktisk talt hundrevis av forskjellige hjertetatoveringer som du kan få i mange forskjellige stiler og former. Noen kommer i svart -hvitt, mens andre vil bli representert i full farge. Du kan få dem i mange størrelser, små og store. De kan plasseres hvor som helst på kroppen avhengig av størrelsen på tatoveringen. Når det gjelder små design, er mange plassert på ankelen eller håndleddet eller bak nakken. Det er også mange realistiske versjoner av hjertetatoveringen, men de krever vanligvis mer område.

Noen ganger vil hjertet følge navnet på en du er glad i eller en melding. Mange mennesker har knyttet tatoveringen til hjertet til mødrene sine, og det var ganske populært en stund. Du ser ikke for mange av disse designene i den moderne verden lenger. Men det stoppet ikke bare med mødre; mange mennesker vil legge til kjærestens navn eller til og med hundene sine. Det er vanligvis assosiert med noen som er i hjertet og ditt hjerte, for å si det sånn. Hjertetatoveringer lar deg være så kreativ som du vil være. Du kan lage ditt eget design og gjøre det så meningsfullt som mulig. Hjertetatoveringen kan bety mange forskjellige ting avhengig av hvilken stil du velger.

hjerte tatoveringer

Hva hjerte tatoveringer virkelig betyr:

The Broken Heart Tattoo: Disse tatoveringene representerer vanligvis et knust hjerte. Det kan være et ødelagt forhold eller tap av en du er glad i. Det knuste hjertet kan også representere din kjære som bor langt unna. Det er en konstant påminnelse om kjærligheten du har nær deg.

Black Heart Tattoos: Det er noen moderne tatoveringer som er svarte. Disse kan representere en trist eller sørgelig dag i livet ditt. Det kan representere tapet av en du er glad i eller slutten på et forhold. Disse tatoveringene er vanligvis festet til navn med hjertet eller til og med blomster eller englevinger. Svarte hjerter var veldig populære rundt tiden da tvillingtårnene falt. Uansett er tatoveringen med svart hjerte noe som vil hjelpe deg med å huske en tid som er tapt.

Winged Heart Tattoos: Hjertetatoveringer blir ofte sett utsmykket med vinger. De kan være fuglevinger eller englevinger, uansett hva du foretrekker. Å legge vinger til en tatovering av hjertet representerer frihet og en fri ånd. Mange mennesker liker tanken på å ha vinger festet til hjertet fordi det symboliserer ren glede og kjærlighet. Frie ånder elsker alltid det naturlige aspektet av det bevingede hjertet.

Tribal Heart Tattoos: Tatoveringer av stammehjerter er allment populære, selv om de ikke har noen egentlig symbolsk betydning. Det er en tatovering som folk elsker fordi det er et veldig godt utseende som du kan legge til en personlig melding til. En personlig melding er en som alltid går bra med en tatovering av hjertet. Det er praktisk talt tusenvis av stamhjertedesigner du kan velge mellom, som også vil smelte godt sammen med mange forskjellige design.

Celtic Heart Tattoos: Dette er vakre tatoveringer som gir et flott design. Keltiske hjerte tatoveringer er symbolsk for styrke og enhet. Keltiske hjerte tatoveringer er ikke bare vakre, men de kommer i mange forskjellige former og stiler. Det er fire forskjellige mønstre som en keltisk hjerte -tatovering kan komme i, for eksempel knuter, spiraler, kors eller trinnarbeid.

Sacred Heart Tattoos: Sacred Heart tatoveringer er også veldig populære design. De er en av de mest symbolske designene som finnes. De har en lang historie som går tusenvis av år tilbake. Historien går helt tilbake til 1600 -tallet i Frankrike. Hvis du leter etter et bemerkelsesverdig design, kan en hellig hjerte -tatovering være akkurat det du leter etter. Sacred Heart -tatoveringer er vanligvis parret med et annet design, for eksempel et gjennomboret sverd, torner, en krone eller til og med en engel. Det er vanligvis brennende symboler rundt tatoveringsdesignet. Denne typen design har blitt sett rundt i århundrer som et symbol for katolikker. Det har til og med vært et symbol dedikert til Jesus Kristus. Det er en del av troen på kristendommen.

Lås og hjerte tatoveringer: Disse tatoveringene har vanligvis et veldig positivt budskap bak seg. Mange bruker dette designet til å representere sin kjærlighet til hverandre. Disse tatoveringsdesignene symboliserer vanligvis at det bare er én person i livet ditt som kan låse opp hjertet ditt.

Realistiske hjerte tatoveringer: realistiske tatoveringer er veldig populære fordi de virkelig ser ut som dårlige design. Det er ikke veldig vanlig, så hvis du liker det, ville det være mer av et originalt design. De er fulle av farger og er så realistiske at det representerer det virkelige menneskelige hjertet. Noen ganger blir de realistiske menneskelige hjerter sett holdt i en menneskelig hånd.

Flammende hjerte tatovering: det er ikke noe mer lidenskapelig enn den flammende hjerte -tatoveringen. Det representerer lidenskapen og kjærligheten du deler med partneren din. Disse tatoveringsdesignene kan representere sterk lidenskap eller kjærlighet til partneren din. Flammene på hjertet symboliserer den brennende kjærligheten og ønsket du har til din kjære.

Dagger Heart Tattoo: Dagger tatoveringer har alltid vært populære design. Det er bruk av en positiv og en negativ mening bak designet. Disse tatoveringer av dolkhjerter representerer også mot og tapperhet. Den negative siden av tatoveringen er at den også kan representere en lang kamp, ​​sorg eller til og med sorg.

Sting Heart Tattoo: Disse tatoveringene representerer forskjellige betydninger for forskjellige mennesker. Det kan representere helbredelsen av et knust hjerte, selv om disse erfaringene kan være vanskelige. Det kan også representere tapet av en du er glad i eller bare det faktum at du har et knust hjerte.

Nedenfor er 73 tatoveringsdesigner for hjertet som får deg til å bli forelsket igjen:

  1. Doodling Art

Denne hjerte -tatoveringen er virkelig unik fordi den ser ut som noe som ble doodlet i en notisblokk.

hjerte tatovering design 1

2. Kjærlighet inni

Dette hjertet har ordet kjærlighet pakket inn i det. Det er et flott design og likevel så enkelt.

hjerte tatovering design 2

3. Tiny Hearts

Dette lille hjertet er lite nok til å passe godt på håndleddet. Hvis du vil ha en enkel design, legg på et lite hjerte.

hjerte tatovering design 3

4. Fred og kjærlighet

Denne hjertedesignen har fredssymbolet inni seg. Det er en søt design som vil passe hvor som helst.

hjerte tatovering design 4

5. Et stemplet hjerte

Dette stemplede hjertet er et unikt design som du ikke ser så ofte.

hjerte tatovering design 5

6. Det enkle hjertet

Dette lille konturhjerte vil garantert være en søt tatovering for deg. Det er enkelt og likevel et perfekt utsagn.

hjerte tatovering design 6

7. Doble hjerter

Dette er en flott design hvis du vil ha noe lite på håndleddet. Den doble designen utfyller hverandre virkelig.

hjerte tatovering design 7

8. Oversikten

Nok et eksempel på det lille konturhjerte. Tidligere ble det vist på håndleddet, men det ser like bra ut på brystet også.

hjerte tatovering design 8

9. Heart Designs

Dette designet er en virvel, og likevel danner det et hjerteform. Hvis du vil ha et unikt design, kan du prøve denne.

hjerte tatovering design 9

10. Skulderhjerte

Har du noen gang forlatt hjertet ditt på skulderen din? Dette er det samme skisserte hjertet som de andre bildene, men på et annet sted.

hjerte tatovering design 10

11. Det syede hjertet

Dette hjertet er ikke bare sydd, men det er også gjennomboret. Det er en enkel design uten mange detaljer.

hjerte tatovering design 11

12. Det kronede hjertet

Dette kronede hjertet er en enkel, men vakker design. Jeg elsker den lille kronen på toppen av hjertet; det er bedårende.

hjerte tatovering design 12

13. Kjærlighet

Det er et hjerte et sted i dette designet, men jeg elsker den elegante rytmen i ordet kjærlighet.

hjerte tatovering design 13

14. Fingertatoveringen

Et annet eksempel på omrissets hjerte, denne gangen, er det plassert på fingeren.

hjerte tatovering design 14

15. The Heart Dot

Hvis du leter etter noe enkelt, kan denne enkle tatoveringen med hjertet være det du leter etter.

hjerte tatovering design 15

16. The Heart Musical

Denne søte designen består av et notat og avsluttes med et hjerte.

hjerte tatovering design 16

17. Baksiden Design

Denne designen er flott for noen med en middels stor tatovering. Hjertet topper bare designet.

hjerte tatovering design 17

18. Eternity Heart

En flott design som kan plasseres hvor som helst. Evighetssymbolet er på innsiden av hjertet.

hjerte tatovering design 18

19. En sprinkling av hjerter

Et søtt design som består av flagrende hjerter.

hjerte tatovering design 19

20. Et rødt hjerte

Det minste hjertet i en lys rød farge. Den kan plasseres hvor som helst.

hjerte tatovering design 20

21. Hjerte fullt av mennesker

Dette hjertet er fullt av mennesker. Det er en flott forent tatovering som består av et hjerte.

hjerte tatovering design 21

22. Sammenflettet design

Nok et eksempel på evighetshjerte. Denne er mer en oversikt og kan plasseres på håndleddet.

hjerte tatovering design 22

23. Origami Heart

Denne detaljerte hjertedesignen er et kunstverk. Det er ikke en stor design og kan plasseres perfekt.

hjerte tatovering design 23

24. Det gråtende hjerte

Et stort hjertedesign har denne hjertegråtende alligator tårene. Det er så fargerikt at designet dukker opp.

hjerte tatovering design 24

25. En hjertemelding

Dette hjertet er fullt av håp og kjærlighet. Meldingen skaper hjertet som lager et flott design.

hjerte tatovering design 26

26. Kjærlighet og evighet

Dette er et annet eksempel på evighetshjerte. Evighetssymbolet skaper hjertet med ordet kjærlighet inne i det.

hjerte tatovering design 27

27. Å bli sydd

Dette knallrøde hjertet sys rett inn i huden din. Hjertet er også gjennomboret snakker om et knust hjerte.

hjerte tatovering design 28

28. Et flammende hjerte

En stor tatovering av et knallrødt hjerte som flammer på toppen. Det flammende hjertet snakker om lidenskap og intens kjærlighet.

hjerte tatovering design 30

29. For morens kjærlighet

Et knallrødt hjerte med mors navn på. Denne tatoveringen er enormt populær for mennesker med sterke relasjoner til sine mødre.

hjerte tatovering design 31

30. Kroner hjertet ditt

Dette avrundede hjertet er fullt og lyst. Den er prydet med en krone og noen blomster.

hjerte tatovering design 32

31. En hjertevirvel

Et originalt design som du garantert kommer til å like. Den kan plasseres omtrent hvor som helst.

hjerte tatovering design 33

32. Geometriske design

For en flott design som består av geometriske former. Hendene skaper hjertet akkurat der det skal være.

hjerte tatovering design 34

33. Kjærlighet på fingeren

Kjærlighet skrev på fingeren med et hjerte som O.

Mest populære hjerte tatoveringsdesigner for jenter

34. Skuddhjerter

Disse kule hjerter som har fått navnet Romeo og Julie, er ekte sjelevenner. Ett hjerte har til og med et skuddskader i det.

hjerte tatovering design 36

35. Connecting Hearts

Disse to hjerter er koblet sammen for å knytte to elskere sammen. En svart og hvit design som er perfekt for kjærlighet.

hjerte tatovering design 37

36. Mini Hearts

Dette hjertet er lite nok til å være plassert på siden av en finger.

hjerte tatovering design 38

37. Et hjerte Det er Kunst

Denne hjertedesignen ser ut som om den er malt på huden. Hvis du vil ha noe lyst, kan du prøve dette designet.

hjerte tatovering design 39

38. Valentine Tatoveringer

Hvis du elsker Valentinsdag, så se på denne tatoveringsdesignen. Det er pent og lyst for den romantiske i sinnet.

hjerte tatovering design 40

39. Love Doves

Denne konturen av duen er en søt design, og han holder et hjerte.

hjerte tatovering design 41

40. Stjerner og hjerter

Et hjerte som er fylt med stjerner. De lyse fargene gjør virkelig hjertet til et fantastisk design.

DIGITALKAMERA

41. En hjerteflamme

Nok et eksempel på en flamme som skyter ut av en hjerteformet flaske. Denne er til ære for mamma og pappa.

hjerte tatovering design 43

42. Hjerteinnledninger

Dette hjertet er skapt gjennom initialer til to elskere. Det er et originalt design hvis du vil ha noe unikt.

hjerte tatovering design 44

43. Dampende hjerter

Lyse rosa og lilla får virkelig denne tatoveringen til å poppe. Hvis du vil ha noe som skiller seg ut, kan du prøve dette designet.

hjerte tatovering design 45

44. Et hjerte i sømmer

Jeg elsker dette designet fordi det er virkelig originalt. En tråd følger gjennom hjertene en etter en og skaper et fantastisk design.

hjerte tatovering design 46

45. Et forankret hjerte

Kanskje det er kjærligheten til å seile som inspirerer denne tatoveringen i hjertet, eller kanskje den er inspirert av noen som har en kjærlighet som er forankret.

hjerte tatovering design 47

46. ​​Winged Hearts

Dette designet er det av det bevingede hjertet. Det er for den frie ånden som tror på lidenskap og kjærlighet.

hjerte tatovering design 48

47. Den elskede

Denne tatoveringen representerer tapet av en kjær. De ødelagte bitene representerer sorg mens navn og dato er der som en påminnelse.

hjerte tatovering design 49

48. Et hengende hjerte

Det er et grafisk symbol på et knust hjerte som kanskje ikke er for alle. Det representerer en kjæres død.

hjerte tatovering design 50

49. Et sluttet hjerte

Dette er en uvanlig design som representerer et sammenhengende forhold med et hjerte i midten.

hjerte tatovering design 51

50. Lås og nøkkel

En lås og nøkkel design som garantert vil fylle ditt eget hjerte med kjærlighet.

hjerte tatovering design 52

51. Et hjertedesign

En flott design som har et hjerte blant vinstokker.

hjerte tatovering design 53

52. En kjærlighetserklæring

Lilla ser flott ut med dette designet, og det representerer kjærligheten til seg selv eller kjærligheten til en annen.

hjerte tatovering design 54

53. To sider av et hjerte

Et lite hjerte som bare er komplett når dere to er sammen.

hjerte tatovering design 55

54. Et dypt hjerte

Dette hjertet ser flott ut på ankelen.

hjerte tatovering design 57

55. Et par hjerter

En enkel design for to elskere.

hjerte tatovering design 58

56. Til minne om

En flott måte å representere tapet av en kjær.

hjerte tatovering design 59

57. Rød evighet

Nok et eksempel på evighetshjerte med litt farge.

hjerte tatovering design 60

58. Håndtatoveringer

Disse hjertene går alle sammen i hånden.

hjerte tatovering design 61

59. Hjertet

Et skissert hjerte på fingeren under.

hjerte tatovering design 62

60. Et hjerte av bånd

Dette hjertet er skapt med bånd som en unik design.

hjerte tatovering design 63

61. Malingssprut

Disse hjertedesignene ser malt ut, og ett stykke blir kuttet ut og plassert på den andre armen.

hjerte tatovering design 64

62. Det svarte hjertet

Dette svarte hjertet representerer vanligvis et knust hjerte eller tapet av en du er glad i. Det er et vakkert design med en fargesprut.

hjerte tatovering design 65

63. Det dryppende hjertet

Noen få hjerter stilte opp med det siste hjertet som dryppet ned som sølt blekk. En enkel design som har et sterkt utsagn.

hjerte tatovering design 66

64. En hjertetråd

Dette lille hjertet er enkelt sydd sammen med en tråd.

hjerte tatovering design 67

65. Større hjerte

Denne hjertedesignen er et annet eksempel på det skisserte hjertet, men i en større størrelse. Det er plassert nær det faktiske hjertet som en enkel tatovering.

hjerte tatovering design 68

66. Et halvt hjerte

Dette halve hjertet er en søt og enkel design som kan plasseres hvor som helst.

hjerte tatovering design 69

67. Et hjerteslag

Dette hjerteslaget er plassert rett på håndleddet.

hjerte tatovering design 70

68. Inspirert av Love

Et hjerte skapt med ord, og det er inspirert av kjærlighet.

hjerte tatovering design 71

69. Sprut av kjærlighet

Dette hjertet ser ut som en akvarell. Et vakkert design som du kommer til å elske for alltid.

hjerte tatovering design 72

70. Livslinjen

Livslinjen som ender med et hjerte, det er et flott symbol på kjærlighet.

hjerte tatovering design 73

71. Alltid kjærlighet

Kjærlighet som skaper et hjerte gjennom språket. Det er en spesiell design som minner deg om din sanne kjærlighet.

hjerte tatovering design 74

72. Slående hjerte

Nok et eksempel på hjertelivslinjen.

hjerte tatovering design 75

73. Et hjerte med vinger

Et enkelt hjerte designet med vinger.

hjerte tatovering design 76