Djurmönster med hundar samtida målning byrå matbord

Tänk smått

Visste du att Djurmönster med hundar utgör en av de största inredningsutmaningarna för många människor? Här är några tips som gör det enklare än väntat.

 Djurmönster med hundar

Djurmönster med hundar samtida sovrum

Små rum som det här badrummet är en underbar plats att experimentera med bisarra tapeter. Du ska bara inte göra för mycket med prickiga bitar som verkar vara konkurrens mot varandra. Osbourne & Litet tapet fungerar mycket bra här eftersom dess svartvita skuggning inskriver sig sömlöst i resten av rumsmöblerna. Det enda som bryter denna design är de gula accenterna här och där.

Titta på saker med barns ögon

Djurmönster med hundar samtida måleri bildram bordslampa

Hunden är en av de lekkamrater ditt barn aldrig kommer att tröttna på. Låt de små festa med en blandning av konstverk och kuddar med hundtema. Silhuetterna får saker att verka enkla och illustrationerna ger ett bisarrt utseende.

Fokusera på Fido

Djurmönster med hundar samtida målning byrå matbord

Är hunden en central figur i ditt liv? Så varför inte göra det till centrum för det mest använda rummet? Konstnären Bill Sullivan skapade en tavla för en familj som bor på vinden. Industriella accenter, den begränsade användningen av färger och avsaknaden av en ram skapar en avslappnad och underordnad stämning.

Tänk på olika platser för positionering

Djurmönster med hundar samtida trappräcke vitt

En samling lantliga trähundar som detta kan se malplacerade ut på en plats som denna. Atmosfären är för modern och ren. Men kontexten, som låter dig gå ut ur en utgång, säkerställer ett framgångsrikt utseende.

Blanda och matcha sakerna

Djurmönster med hundar samtida soffbord runt moderna

I eklektiska rum kan dekorationsartiklarna säga mycket om vem du egentligen är. Detta gäller särskilt om du älskar hundar.

Vintage -lösningar

samtida hemmakontor djur mönster hundar

Den här stilen är fantastisk just nu, så spendera lite mer tid på de lokala loppisarna och leta efter vintageartiklar. Hur hittar du den förtjusande svarta statyn?

Hundskulptur i trädgården

samtida utomhusdesignfigurer trädgårdsmönster med hundar

Efter många promenader och cafémöten med hunden är det helt enkelt bedårande hur människor använder detta djur som en möjlighet att lära känna varandra. Ett konstverk som visar hundtemat, som det här av Dale Rogers, är ett bra sätt att markera platsen där din bästa vän bor i huset.

Oväntade beröringar

vardagsrumsidéer sätta upp hyllor djurmönster med hundar

Kommer du ihåg det oväntat höjdhopp som din hund en gång gjorde? Andra upplevelser kan vara lika spännande, som ballonger i form av hundar i det här rummet. För att sådana ovanliga element ska bli väl inskrivna i atmosfären, försök att matcha dem väl med rummets färgschema.

  hund mönster ränder idéer trendiga