moderna dekorativa föremål orange väggfärger

Accent dekoration formulerar starka visuella budskap

Inom inredning är det inte ovanligt att de små detaljerna gör stor skillnad. Så det finns många fall där de saker som kommer ihåg mest inte är väggens färg, den stora soffan mittemot väggen eller vägghyllesystemet.

Det handlar ofta om accentdekorationen!

Det beror på en välplacerad växt, på en speciell vinjett eller på ett samlingsobjekt som kan göra stor skillnad.

Idag vill vi dela med oss ​​bilder från några av våra favoritdesignbloggar. Var och en av dem illustrerar kraften i de dekorativa accenterna på ett bra sätt. Gör dig redo för stor inspiration och var inte rädd för att anpassa den till ditt eget inredningskoncept.

Starka vinjetter

Låt oss börja med presentationen av iögonfallande grupper. Här ser vi ett första rum som vi hittade på Design Sponge. Olika intressanta detaljer kommer till sin rätt här, inklusive fasetterade hängande lampor och en texturerad matta.

Ett av de mest intressanta föremålen är “bordslöparen”, som skapades från den strategiska placeringen av skålar.

Att gruppera dessa vinjetter kan skapa en underbar vinjett. Här har en vävd kruka kombinerats med en jadebuske. Dessutom har bilden varit konstnärligt utställd. Är inte denna trio bara fantastisk och super anmärkningsvärd?

Moderna prydnadsföremål

moderna dekorativa föremål nautiska havet

Inomhusväxthyllan från The Band Life är en fest för ögonen. Bloggaren Laura har kurat det perfekta rummet. Dekorationen visar målade blomkrukor i färska nyanser, frodiga växter och lektält.

Alla element köptes i en vintagebutik

moderna dekorativa föremål väggdekor hyllor

Oväntade beröringar

moderna dekorativa föremål ädelstenar möjligheter

Låt oss sedan visa dig några fler oväntade detaljer som generöst och subtilt kan stjäla showen. Här ser vi ett fantastiskt arrangemang av stenar och snäckskal, som visar en unik och jordnära karaktär.

Gör din egen geometriska krans gjord av Vintage Revivals. Håll det här uppdaterat året om. Du kan använda så många olika sätt för att skapa sådana här karaktärer! Tänk till exempel på cocktail sugrör. Konst möter festlighet här. Du kan uppleva en fantastisk kantig stil.

moderna dekorativa föremål hängande lampa glödlampa

Gillar du samlingarna? Vad sägs om användning av köksredskap?

Denna bloggare har valt ett figurativt tillvägagångssätt

moderna prydnadsföremål små djur leksaker

När det gäller att göra ett stort intryck med dekorativa detaljer bör du definitivt inte ignorera vardagliga föremål.

Du kan hänga en halsduk på väggen och skapa direkt ett starkt visuellt budskap

moderna dekorativa föremål väggdekal mintgrön

Oförglömliga växter

dekorativa föremål vit matsal klassiker

Jag tror att du redan har märkt att vi har en förkärlek för fantastiska växter på nya idéer. När det gäller att införliva iögonfallande dekorationer kan få saker vara lika tilltalande som den stora gröna. Olika varianter – från blomlådor till vackra blommor – kan se bra ut. Du bör aldrig underskatta effekten av färgade blommor i en vas. I detta helt vita Brooklyn-utrymme stjäl röda tulpaner showen.

Om du samlar många gröna accenter på ett ställe kan du uppnå atmosfären i en vinterträdgård

moderna dekorativa föremål krukväxter

Sprid plantorna runt i rummet så blir de en integrerad del av inredningen. Dessutom kommer de att ge en fräsch, livlig effekt.

Inte bara växterna, utan också behållarna där de är inrymda ger ett djärvt budskap. Ta en titt på detta fantastiska mässingsarbete!

Från växtliv och oväntade blommor till vinjetter, det finns många olika sätt att skapa fantastiska mitten av accentdekorationer

moderna dekorativa föremål mässingsbehållare

Inspirerade dagens artikel dig? Skulle du då använda några av dessa detaljer för dig själv?