Ljus dekoration för jul och nyår spegel vit inredning

 Glittra lampor och en spegel på golvet

Det är bara några dagar kvar till slutet av året och du har knappt tid för dekoration, men vill skapa det? Du vill inte att spendera en massa pengar att göra detta? Det fungerar också!

Hoppa över de många dyra föremålen och välj istället många andra kreativa kombinationer med naturliga element som fortfarande kan användas i år.

Har du redan en stor spegel hemma? Vik lamporna runt detta för en underbar effekt. Kanske kommer du att gilla idén så mycket att du kommer att få det här året.

   Staty och hemlagat halsband

Ljus dekoration för jul och nyår

Ljus dekoration för jul och nyår keramisk svart hund

Har du en sådan karaktär precis bakom din dörr? Dekorera halsen med ett enkelt band och ett gratulationskort.

  Godis- och glasburkar

Ljus dekoration för jul och nyår traditionellt lockglas

 Fyll apotekflaskor och ställningar med godis och kakor. Det här blir en underbar bild.

 Omslagspapper, snöre och grönt

Ljus dekoration för jul- och nyårspresenter kransgran

Dessa saker kan användas för att göra underbara dekorationer för nyår och nyår. Egentligen är detta den bästa dekorationen du någonsin kan tänka dig. Ta några små presenter, slå in dem och häng dem vid ingången. Lägg lite grönt emellan.

Strumpor och handgjorda bokstäver

Ljus dekoration för jul- och nyårspyntdekoration

Du kan använda den för att skapa en mycket personlig dekoration som hänger över eldstaden. För att göra detta behöver du strumpor och några träbokstäver. Du kan kombinera olika typer av strumpor.

 Bollprydnad och skål

Ljus dekoration för jul- och nyårsoffor med bordslampor

Enkla prydnader gjorda av glasbollar i regnbågens alla färger kan köpas för några cent per låda. Har du kontrolleras för att se om du redan har några??

   Böcker med ett vackert band

Ljus dekoration för jul- och nyårsbokgåvor

Ta en titt runt ditt hem och hitta böcker och band som passar bra med din resten av färgpaletten. Du behöver en eller två av dessa som har gjorts med satin och sammet.

 Enkla kvistar och demijohns

Lätt dekoration till jul- och nyårskommode

Ta några enkla kvistar från träden utanför och lägg dem i fina demijohns. Detta kommer att se särskilt snyggt ut i ett fönster, som du kan se på bilden.

 Handgjorda bokstäver, guldfärg och spett

Ljus dekoration för mirakelbokstäver för jul och nyår

Ja, materialet som används i detta projekt är verkligen väldigt dyrt. Men, som du kan se på bilden, är resultaten ganska värda. Du kan skapa underbara små bokstäver själv och sedan måla dem i guld. Med lite lim kan du fästa dessa på spisen. Lägg ljusen i ljusstakar och burkar för konserverade produkter fulla av salt.

 Ljusa upp din festliga bar eller buffé genom att placera några blinkande lampor runt ett skåp med flaskor

Ljus dekoration för köksglas för jul och nyårLjus dekoration för jul och nyår – Flaskorna och deras innehåll kommer att reflektera ljusen och effekten är helt enkelt underbar. Har du inte ett skåp med flaskor? Då kan glimten också placeras runt ett tårtställ.

  Gröna och skrotade lister

Ljus dekoration för trappräcke för jul och nyår

Lövverk, som är bundna på räckena, ger en klassisk, festlig touch. Var dock försiktig med smyckena eftersom de kan bli för mycket för din budget.

 Kransar, grönt foder, trästjärnor

Ljus dekoration för jul- och nyårskran

Du kan göra en underbar dekoration med enkla föremål som du hittade på din vinterpromenad. För att skapa utseendet på bilden behöver du bara saker som du kan hitta i parken.

På toppen finns också plats för din underbara julstjärna i trä!

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år!