Designer lampskärmar målade med en gammal metod som kallas marmoreringsteknik

I dagens inlägg vill vi presentera dig för två kreativa sinnen. Liliana och Svilen designar konstnärliga och unika bordslampor tillsammans och du kommer att presentera deras verk själv nedan.

Håll dig kvar där och ta reda på hur unika designerlampor skapas … Lampskärmar målas med en gammal teknik och lampfot är gjorda av lera.

Varje bordslampa är unik

Designer lampskärmar marmorering teknik lampa baser lera unik golvlampa

Vi är två kreativa sinnen som har ett gemensamt projekt – att designa fantastiska och speciella lampor

Jag Liliana, jag målar och designar lampskärmar och textilier, designar kuddar och mattor. Du kan göra allt under www.home-akzente.com och på Facebook kl hem accenter beundra.

Svilens företag “Angelloart” producerar unika lampor och tillbehör. Du kan ta reda på allt om detta under www.angelloart.com

Tillsammans samarbetar vi och ger våra idéer vingar

I – Liliana, måla tygerna med oljefärg med en gammal metod, “marmoreringstekniken”. Tygerna som används är alla gjorda av bomull.

Svilen gör lampornas fötter. Dessa är alla gjorda av lera som ugnar vid ca 1000 ° C och sedan målas med olika färger och lacker för att matcha.

Lamporna är 100% designade och tillverkade av oss, så allt är handgjort. Lampskärmarna kan också beställas separat och användas som hängande lampa.

Marmorerade lampskärmar – färgglad design

Designer lampskärmar marmorering teknik lampa baser lera designer bordslampor

Lampskärmarna är också perfekta för att hänga lampor

Designer lampskärmar Marbling teknik hängande lampor

Varje lampa är unik, handmålad, varför vi inte kan erbjuda 2 lampor av samma typ, men de kan tillverkas nästan identiskt. På så sätt kan alla våra kunder vara helt säkra på att de var och en köper en unik produkt.

Lamporna är lämpliga för varje bostadsutrymme, men också t.ex. för en hotellobby, för hotellrum, barer av alla slag, etc..

Lamporna är tillverkade helt för hand

Designer lampskärmar marmorering teknik lampa baser lera

Tänds för kreativitet!

Designer lampskärmar marmoreringsteknik lampa baser lera unik sänglampa

Som bord eller hängande lampa är lampskärmen en anmärkningsvärd hemaccent

Designer lampskärmar marbling teknik bomull oljefärg hängande lampa