trädgård design idéer design trädgården växter blommor trädgård stigar

 Försköna trädgården – vackra trädgårdsdesignidéer som inspirerar

Feng Shui – är detta en sanning eller en fantasi? Enligt vår observation är de flesta mycket nöjda när Feng Shui nämns. Ordningen som denna undervisning för med sig är praktiskt taget ur alla perspektiv och du känner dig trygg i atmosfären.

Trädgården och dess design är inget undantag.

Vattnet i trädgården har en lugnande effekt

försköna trädgårdsvattenväxter trädgårdsstigar

Den perfekta formen

Låt oss börja med hur du kan använda Feng Shui för att ändra formen på trädgård försköna burk. Det skulle vara idealiskt om formen var rektangulär eller fyrkantig. Dessutom får du inte tillåta stora ojämlikheter. Det hela har två huvudaspekter. Först behöver du fysisk styrka för att göra ytan jämn och jämn. Dessutom krävs några andra färdigheter för att uppnå en rak form. Ett mycket vanligt tillvägagångssätt är att markera en rektangel med träd.

Var försiktig med din trädgårds form

trädgårdsdesignidéer rymlig trädgård färsk

Driv bort de onda andarna

Kineserna tror att det bara finns en rak väg för onda andar att springa fritt. Det är därför de försöker skapa trösklar med hjälp av gröna rutor och andra metoder.

Den ormliknande banvägen är mycket typisk i Kina av samma anledning

försköna trädgårdens trädgårdsvägar växter hus fasad tegel

Visdomens zon

Du kan också försköna och förbättra din trädgård genom att etablera det som kallas visdomszonen. Detta ska vara till vänster om ingången i hörnet. Detta är den mest fredliga och kontemplativa platsen du kan hitta. Samtidigt måste du göra mycket för att dölja dig från ögonen på människor som passerar.

För du måste stanna ensam och reflektera medan du tittar på naturen

trädgård försköna utemöbler växter träd

Möblerna som är att föredra vid denna tidpunkt ska vara så bekväma som möjligt. Du måste också bidra till avkoppling. Tänk också på de ljusa färgerna. Rött, gult och orange skapar harmoni och gott humör.

Mer qi -energi

Du kan också använda Feng Shui -medel när du förskönar din trädgård i år, så att du kan integrera mer Qi -energi hemma. Detta fungerar bäst med en utomhusvattenkälla. Den ska vara naturlig eller konstgjord. Ett sådant arrangemang i trädgården kan framför allt främja positiv utveckling i ditt liv. För att det ska fungera bra bör du dock se till att det är rent och klart.

Av estetiska och praktiska skäl är trädgården rätt plats att bygga och underhålla en vattenkälla

trädgård design idéer Feng Shui vatten

Det centrala området

Inte bara mitten av trädgården, men en torg som har placerats där är hälso- och vitalitetszonen på innergården. Många energiflöden samlas där. Allt samlas på ett ställe som husets ägare kan dra från. Ju färre trassel det finns mellan denna plats och huset, desto lättare kommer flödet av energi att flöda till ägaren. Inredningen med massor av vackra blommor och gräs i detta område är mycket rationellt. Man bör också främja energiflödet genom att enkelt leda vägar dit.

Designa din egen trädgård korrekt enligt Feng Shui -undervisningen

trädgård design idéer Feng Shui

Barnområde

När det gäller att försköna trädgården i kombination med Feng Shui får inte heller barnområdet ignoreras. För enligt denna undervisning är detta den mest aktiva och dynamiska positionen inom detta område. Det borde vara mycket skratt och glädjeämnen här. Själva jorden måste fyllas med friskhet och positivism. Alla typer av lekanläggningar som kan bidra till detta måste integreras i barnhörnan.

Elegant trädgård som har ett harmoniskt utseende

försköna trädgårdsmöbler växter buketter

Gör trädgården rymlig

trädgård försköna svala utemöbler bekvämt moderna

Behärskar elementet av eld

I det längsta hörnet från mitten och på en axel med det centrala området bör det berömmingsområde som finns i elementet av eld. Du kan inte hitta en bättre plats för en öppen spis eller eld. Införandet av röda färger skulle ha en mycket fördelaktig effekt här. Röda rosor och Berberis skulle vara en underbar lösning. Det viktiga här är att inte använda lera som material. Eftersom lera är ett tecken på jorden och kommer att släcka familjekärlekens låga.

Nya idéer för den lilla trädgården

försköna trädgård golvplattor växter dekorera idéer

Skapa ett vackert trädgårdsutseende

trädgård design idéer exteriör design växter

Gör innergården snygg

försköna trädgården grön gräsmatta krydda husets fasad

Kombinera stenar och växter i trädgården

trädgård design idéer liten trädgård design Feng Shui

Välj lämpliga växter för trädgården

trädgård design idéer Feng Shui växter

Fräsch trädgårdsdesign med golvplattor

Försköna trädgården genom att plantera stora golvplattor