Sensommaren överraskar oss varje år med sina fluktuerande temperaturer ute, men vi kan inte skylla på det, för den här säsongen visar oss en underbar flamm av blommor och färger. Efter den långa och kalla vintern behöver vi vackra, ljusa färger och med det kommer ett bättre humör. Vi blir snabbt på humör inför den kommande sommaren och försöker sprida denna lycka runt omkring oss. Detta är exakt vad dagens artikel handlar om, för vi har valt ut underbara idéer för dig om hur du kan göra ditt hus ännu mer inbjudande. Lycka och lycka strålar från husets entré och hälsar dina gäster på ett unikt sätt. För en vacker dörrkrans signalerar att gäster är välkomna hit! Det är också en speciell blickfångare som uttrycker din individualitet. Välkomna dina vänner med dörrkransar du har gjort själv! Vi visar dig hur! Gjord med färgglada dörrkransar med vackra blommor och mycket fantasi.

Våren är här! Visa upp det med en underbar krans av blommor på ytterdörren!

Dörrkranser vackra blommor rosa

  • Hur kan du göra vackra dörrkransar till husets entré själv?

Nu är påskperioden över (i år var det faktiskt lite tidigare än vanligt), så du måste byta ut din påskkrans mot en sommarblommig krans. Självklart kan du välja blommorna själv. Antingen tar du färska vårblommor från din egen trädgård.

Nu finns dessa i överflöd. Men om du gör dörrkransen med färska blommor måste du varnas för att du måste byta dem med några dagars mellanrum. De vissnar mycket snabbt utan vatten. Av denna anledning väljer många kreativa hobbyister konstgjorda blommor som kan dekorera din ytterdörr i månader. Därför rekommenderar vi dig: ett kort besök i hantverksbutiken hjälper dig att skaffa nödvändigt material. Sedan är det bara att sätta sig ner i en halvtimme och göra dörrkransen. Hur detta fungerar visas tydligt i nästa video:

  • Att knyta dörrkransar själv – vad mer kan komma ifråga?

Det är bättre att titta runt hemma för att se vad du redan har tillgängligt. Titta också in i källaren eller vinden. Där kommer du definitivt att upptäcka många saker för ditt DIY -projekt. Till exempel är det inte alltid lätt att knyta en ring som bakgrund för blomkransen själv. Det är därför vi föreslår att du placerar dina vackra trädgårdsblommor i en gammal korgkorg och hänger den på din ytterdörr. Den här hantverksidén är snabb och elegant, eller hur!

En korgkorg full av vackra blommor hänger på dörren istället för en krans och lockar allas uppmärksamhet!

Flätad korg full av vackra blommor på dörren

 Ett vagnhjul har fått en andra chans och fungerar som en bas för vårkransen.

Gör dörrkransar själv

Hur hittar du den här hantverksidén? Vi hoppas att det är jättebra! Eftersom många gamla saker kan återanvändas och användas i dörrdekorationer. Ett gammalt vagnhjul får en andra chans här och är skickligt iscensatt. Blomsterrangemanget är enkelt och kompletteras med en dekorativ vattenkanna. Man ser inget så vackert varje dag!

Färska gröna och vita blommor välkomnar varje gäst!

Dörrkransar gör färska gröna vita blommor

Individuella bokstäver kan byggas in i dörrkransarna som initialer. Vanligtvis används den första bokstaven i familjens namn på husägaren för detta. Å ena sidan ser det underbart ut och rundar av kransen helt. Å andra sidan anger detta brev vem som bor i det här huset.

Vackra hortensia blommor inramar bokstaven och gör en underbar krans.

Vackra hortensia blommor

 En S gjord av blommor är tinkered som ett monogram.

Dörr som monogram

Innan du väljer rätt blommor för dina dörrkransar kommer du att bli bortskämd med valet. Underbart doftande rosor, förtrollande färger på pioner, magnifika hortensior och vita prästkragar är definitivt bland många DIY -fans. Men du kan också göra kransen till din ytterdörr med lavendelstjälkar, bygga in succulenter och till och med nyligen luktande citroner. Det finns inga gränser för din fantasi och kreativitet. Vårt fotogalleri kommer att övertyga dig om exakt det.

Så kavla upp ärmarna och börja jobba. Välkomna den nya säsongen vid din egen ytterdörr och njut av den glada atmosfären som sommaren ger!

Fina färger i hortensiablommans krans dekorerar ytterdörren.

Krans av blommor hortensior känsliga färger pryder ytterdörren

 … och omedelbart locka uppmärksamhet!

Dörrkranser hortensia blommor

Torkade kvistar kan bindas ihop på ett sådant sätt att de fungerar som bas för kransen.

Tinker dörrkransar själv

 Det är här succulenterna spelar in!

Tinker dörr kransar dig själv grenar saftig dekoration

Men färska citroner och mycket grönt är också väldigt iögonfallande!

Dörrkranser citrongrön

 En fräsch look som är inbjudande!

Dörrkranser citroner

 Hur du ordnar blommorna är helt upp till dig

Gör vita prästkragar själv

 Varje blomsterkrans är ett riktigt blickfång!

Fina färger blommig krans äkta blickfång

 Testa din kreativitet genom att göra vackra dörrkransar!

Testa kreativiteten medan du gör dörrkransar

Först försök att göra något väldigt enkelt

Att göra dörrkransar är något väldigt enkelt att börja med

 En krans av gröna blad kan också se väldigt attraktiv ut, eller?

Få din egen krans av gröna blad att se attraktiv ut

Ju mer färgstark, desto mer iögonfallande blomkransen!

Blomma krans metall staket

Säg bara ”Välkommen!

Tinker dörrkransar välkomnar gäster