chica inredningsidéer för vardagsrumsstolen gardiner blå

Förvandla ditt vardagsrum till ett konstverk med en Van Gogh -bild

En Van Gogh-baserad design kan göra underverk i ett formellt rum. Ett sådant exempel är föremål för dagens presentation. Detta är en av de mest populära bitarna och dessa presenteras i en vacker ram på mått.

Det finns redan en flygel i samma rum och detta är också integrerat i designen. Du vill behålla formaliteten i rummet och ändå göra det bekvämt och inbjudande för gästerna.

Stjärnkväll av Van Gogh – avtryck – chica dekorationsidéer för vardagsrummet

chic inredning idéer för vardagsrummet bilder måla konst

Detta avtryck är det centrala objektet i rummet runt vilket resten av föremålen kretsar. Du blir kär i de djupa, rika färgerna. För vissa människor kan det verka lite överdrivet. Men effekten av den här bilden är verkligen inte lika påträngande som denna väggaffisch i sovrummet. I en klassisk miljö verkar den utmärkt även i den mest traditionella atmosfären.

Chloe soffa

eleganta inredningsidéer för vardagsrumssoffan bekvämt traditionella

En sådan soffa skulle också passa i detta rum. Du kan hitta denna variant relativt billig och ändå är designen fortsatt bra. Det går bra med Van Gogh -bilden på grund av den ljusa färgen. Detta överensstämmer underbart med skildringens mörka nyanser och med andra tillbehör.

Dekorativa kuddar med mörkblå nyanser

chica inredningsidéer för vardagsrummet kuddmönster vitblått

Du kan värma upp atmosfären i rummet ännu mer genom att lägga till lite textilier. Som i det specifika fallet kan detta lägga till ränder av en typisk nyans för Van Gogh Star Night.

Soffbord i två nivåer

eleganta dekorationsidéer för vardagsrumsbordet oval tallrik

I vårt exempel är det dekorationen av ett rum med runda fönster. Därför kan du underbart integrera ett sådant runt bord på två nivåer. Ett tema upprepar sig i mer iögonfallande och subtila former.

Den gyllene plåtbasen ger rummet ett mer sofistikerat utseende och den vita ytan ger plats för dekorativa tillbehör.

En annan variant för soffbordet

eleganta dekorationsidéer för vardagsrummet bordsskiva i metallform

Här kan du se ytterligare ett runt bord som passar utmärkt till designen. Där expanderas den ovala formen i de små cirklarna. Det hela skapar en koppling till ämnet himmel och kosmos. Du får också den här känslan med Van Gogh Sternnacht.

Arteriors Zena oval cocktailbord av järn / glas / speglar

chica inredningsidéer för vardagsrummet ljusstake modern

Vill du ha fler stjärnor i ditt Van Gogh -rum? Orkanen kvar från sådana former kan tjäna underbart för detta. Den matta ytan är särskilt lämplig för personer som gillar det vittrade utseendet.

Erin Blue Geometric Dekorativa kuddar

chic inredning idéer för vardagsrummet kudde mönster

Vill du undvika att stuva för stora saker och känna dig trång i rummet, precis som jag? Då kan du kombinera olika mönster och på så sätt ge rummet ett pojkaktigt utseende.

Kombinationen av mörkblått och vitt skapar en känsla av kontinuitet.

Ett par underbara kuddar i gult

chica inredningsidéer för vardagsrummet gul sammet

Det ska inte saknas nyanser som motsvarar stjärnornas ljus i bilden. Gula kuddar bland blå och vita skulle göra en underbar kombination.

Jag kan knappt tänka mig så eleganta vikta gardiner i något annat rum som i exemplet här. En sådan syn kan återställa harmonin i dig inom några minuter.

De är det perfekta valet, särskilt för den ovala väggen som visas här.

Ännu en underbar fåtölj

chica inredningsidéer till vardagsrumsfåtöljen vit gosig

Är inte den sköna stolen en skönhet? Det ger elegans till hela rummet. Märker du den fina blandningen av traditionellt och modernt? De är perfekta för ett formellt vardagsrum. Du kan göra detta mycket obetydligt.

 En kudde med en “stjärnklar natttextur”

chica dekorationsidéer för vardagsrumsmönstret färgglada kuddar

Om du vill ta upp ämnet i ytterligare en detalj kan du representera avtrycket av den berömda bilden i ytterligare en form. På bilden är en kudde med en stjärnhimmel. Det skulle också hitta en plats i ditt rum någonstans?

Ett bord med en stjärnformad bas

chic inredning idéer för vardagsrummet träbord liten stjärna bas

Detta är också en möbel som kommer att fungera underbart för att ta upp Van Gogh -temat. Temat för himmelsken är i det subtila stjärnexplosionsmönstret på ytan och den blanka nyansen tillagd.

Matta i mörkblått

chica dekorationsidéer för vardagsrumsmattan blått vitt mönster

Kan du tänka dig ett bättre mönster och mer lämpliga nyanser för Van Gogh -rummet? Trämöblerna sticker ut mot bakgrunden av dessa färger.

Du tycker inte att alla ska ha en elegant serveringsvagn i sitt vardagsrum?

chica inredningsidéer för vardagsrummet barhjul flyttbara

Jag skulle välja just en så gammaldags bit för Van Gogh-rummet och fylla den med olika alkoholhaltiga drycker och glasögon. Jag skulle gå för en bil med så snygga och tunna linjer. Så han kommer inte att vara alltför dominerande i rummet. Du kan välja en praktisk variant med handtag för att kunna skjuta vagnen runt i rummet.

Belysningen – ett sådant konstnärligt rum kommer säkert inte att visas stängt utan vacker belysning

chica dekorationsidéer för vardagsrummet ljuskrona solid

 I detta fall valdes ett ljus som hängde nära taket. Atmosfären bestäms tydligt av deras ljus. På grund av deras storlek kan den etablera sig som en kontaktpunkt. Du skulle behöva lägga mycket tid på att välja rätt armatur. Denna typ av belysning, som är placerad nära taket, är svårt att hitta i rätt storlek för dig. Om du kan hitta rätt bit och ha råd med det, kommer det att vara värt att välja länge, även om det borde kosta lite mer.

Real Green, Real Blue och Real Yellow – Special Edition

chica inredningsidéer för vardagsrummet moderna konstverk

För resten av väggarna kan du välja mindre iögonfallande samtida verk. Tack vare detta borde Van Goghs avtryck komma till sin rätt ännu mer. “Riktigt grönt”, “Riktigt blått” och “Riktigt gult” är namnen på de verk som valts ut för dessa väggar. Man kan också tydligt se det andliga sambandet mellan dessa och Van Goghs verk.

Bok med Van Goghs illustrationer

chic inredning idéer för vardagsrummet bar bok illustration

Du kan komplettera designen med en bok på ett bord. Detta fortsätter att betona huvudtemat och kan användas som underhållning för gästerna.

Gillar du Van Gogh också? vem är din favorit artist? Skulle du ägna designen av ett helt rum åt detta?

        Eleganta kungsblå gardiner     chica inredningsidéer för vardagsrumsstolen gardiner blå