I helgen firade vi första advent och bara fyra veckor från nu kommer den stora julen. Förhoppningsvis har du kommit in i julstämningen nu, eller hur? Men om du inte har det har du fortfarande tid att göra det. Och vilket bättre sätt att komma på humör inför advent än med rätt julbelysning ute. Vi har redan presenterat dig med bra idéer för dina julbelysning inomhus i ditt eget hem. I den här artikeln presenterar vi fantastiska designalternativ för att få ditt hus och din trädgård att lysa. Den festliga belysningen utanför är ett måste för att övervinna vinterns mörker och den eländiga stämning som följer med. Många sagoljus, ljusfigurer och ljusa träd samt stora fe -ljusnät hjälper dig mycket med detta projekt och låter husets fasad och gården lysa.

Dekorera buskar och träd, fönster och väggar festligt och skapa en festlig atmosfär som är varm och inbjudande. Dussintals fantastiska designidéer väntar på att upptäckas!

 Dekorera ditt hem med tusentals lampor och skapa en magisk atmosfär runt huset!

Julbelysning utanför huset och trädgården

  • Vad innehåller de klassiska julbelysningarna utanför?

Uteområdet runt huset har stor designpotential. Använd smart detta och sprid julens magi utanför! På avstånd kan du se julbelysningen ute och omedelbart tänka på de mysiga timmarna med vänner och familj som alla redan har planerat.

Det glada, festliga humöret är smittsamt och har en mycket positiv effekt på vårt humör. Men hur kommer du dit? Här är svaret på det:

 Du kan skapa en snygg utomhuslampa!

Utomhusljusvisning julbelysning

Jämfört med julbelysningen inne i huset är den här lite mer ovanlig för trädgården. Utanför kan du dekorera och på ett mycket klassiskt sätt Fairy lampor att använda. Dessa finns i olika längder och naturligtvis med olika antal små lampor. Om du vill dekorera ett bredare område och markera det visuellt kan du göra ett Nät av ljus hängande. Du kan hänga detta på en gren av ett träd eller placera det över en buske. Effekten blir bara imponerande i båda fallen!

 Julens magi utanför vill inte ta slut!

Julbelysning hus trädgård

 En glödande björnfigur framför husets ingång är en speciell höjdpunkt

Julbelysning ute och inne

Är väldigt attraktiva lysande figurer utanför, de är ett måste i alla utomhusområden för jul. Dekorerar du din innergård med en jultomte eller föredrar du och dina barn en snögubbe? Ren, släde eller små dvärgar, kaniner eller andra figurer är också mycket välkomna. De är fantastiska blickfångare och fördjupar utomhusområdet i festivalens magiska ljus!

 De små vita lamporna skapar en festlig stämning ute!

Utomhus julbelysning

  • Vilka områden kan visuellt accentueras utomhus med julbelysning??

Inuti är det naturligtvis mycket lättare att dekorera, eftersom du kan sätta julbelysningen praktiskt taget var som helst. Men så är inte fallet utanför. Det är därför vi skulle vilja rekommendera några specifika platser där dina julbelysning verkar särskilt effektiva ute. Naturligtvis är detta nummer ett Entréområde. Dekorera den med sagoljus, lyktor och stora LED -ljus och välkomna dina vänner och släktingar! Många husägare insisterar på sina Trädgårdsvägar att lysa upp även på vintern, vilket är helt korrekt. Vi känner de bästa exemplen på julbelysning utanför från klassiska amerikanska julfilmer. I USA gillar man att dekorera det hela enligt gammal tradition Husets fasad och den framsida och får dem att lysa. När du går förbi känner du direkt den festliga stämningen och förväntan på den kommande festivalen ökar.

 

Ett vinterunderland kan skapas med lämpliga julbelysning utanför

Julbelysning utanför vintern

  • Säkerheten först! Vad ska du se upp med julbelysningen ute??

Utan tvekan skapar vackra julbelysning utanför mycket speciella visuella effekter och synen på dem är härlig. Under veckorna fram till julafton vill många att deras hus och utsidan ska lysa i ljuset, men man bör vara mycket försiktig när man väljer dekorativ utomhusbelysning och sedan fatta vissa beslut när man installerar det säkerhetsregler Följ. Dålig isolering, fel pluggar eller trasig plastbeklädnad kan vara farlig. Vi rekommenderar därför att du förlitar dig på kvalitetssäkrade varor och undviker de billiga produkterna i lågprisutbudet. Varje utomhus julbelysning har en stämpel. Läs informationen där och ta reda på mer om installationens säkerhet. Produkterna ska också vara stänkskyddade!

 Alla vill ha brandsäkra julbelysning

julbelysning

Två extra tips till dig:

  • Om du bestämmer dig för att ha julbelysning ute, välj dem med LED -lampor! På så sätt kan du sänka dina elräkningar och inte behöva oroa dig för ökad elförbrukning under hela före julperioden. Moderna LED -lampor är effektiva och medför inga extra kostnader.
  • Det finns för närvarande julbelysning ute i olika varma färger, men det vita ljuset förblir klassiskt. Detta skapar en mysig julstämning och för unga och gamla till feststemning!

Det vill vi önska dig! Se till att du har lämpliga julbelysning ute under den eftertänksamma säsongen och upplev en vacker och oförglömlig jul i ljusets sken!

 Gör ditt hus entré attraktivt och inbjudande

Julbelysning utanför husets ingång

 Attraktiv julbelysning utomhus kan göra underverk

 Utomhus julbelysning

 Eviga symboler för jul, stjärnor och snöflingor, lyser i tävling och sätter dekorativa accenter utanför

Skinande stjärna

 I veckor före julafton lyser det och glittrar framför varje hus!

Överdriven julbelysning

 Följ säkerhetsreglerna under installationen och undvik otäcka överraskningar vid julen!

Julbelysning ute

 Du kan använda detta ljusspel inomhus och utomhus och skapa en WOW -effekt

Spel av ljus

 Ett nät av lampor sätter trädgårdsstaketet i rampljuset

vackra julbelysning ute

Privata hus och offentliga byggnader är festligt inredda och upplysta till jul

dekorera ljus till jul

 Renar är populära julsymboler, och när de står som ljusfigurer är de ännu mer förtrollande än vanligt …..

Julbelysning för idéer utanför

Dekorera utomhus med ljusa färger och snygga figurer!

Figurer julbelysning

 Dessa färgglada ljusbollar visar dig vägen hem!

Julbelysning utanför figurer

 Små varmvita lampor kan skapa visuella effekter och göra blomkrukor och buskar till intressanta blickfång

Små varmvita lampor skapar visuella effekter

 Presenterna finns redan …..

Julklappsljus

 Låt det glittra ute också, det är jul, den bästa tiden på året!

Julbelysning utanför idéer