geometriska figurer i inredning design sängkläder sovrum växter

Geometriska figurer i inredning – i ljuset av strålkastarna

Under de senaste dagarna verkar det som om vår blick alltid träffas av något geometriskt, vart vi än vänder det. Alla dessa vinkelfynd – från Geo -grytor och terrarier till de fasetterade vaserna – ger “den perfekta dosen intriger” till ditt bord, på dina väggar eller i din säng..

Det som började som en indie -skapande trend har nu tagit sig till större återförsäljare som West Elm och CB2. Idag vill vi titta på hur geometriska former kan förbättra och berika din interiör.

Det är intressant att notera hur de geometriska figurerna framgångsrikt kan blanda sig med en stor variation av stilar – det är ett mode från mitten av århundradet, minimalistiska och organiska linjer. På tal om organiska strömmar – för att göra en verkligt unik representation av natur och geometri kombineras fasetterade former ganska ofta med växter. Geotrenden är verkligen inte ny, men vi ville bara njuta av dess snygga matematiska virtuositet medan den fortfarande är riklig i branschen. Vi hoppas att du gillar att bläddra bland våra förslag idag, kolla länkarna för information om dina köp …

Geometriska sängkläder

Vi börjar med sängkläderna eftersom det har kraften att bada rummet i en geometrisk stil. Sänglinjen b r z av tillverkaren CB2 inspirerades av hieroglyfiska symboler. Dessa modeller är designade av A / R-Studio och har vit linjär geometrisk grafik på ett grått bomullstyg i 200 lager. Resultatet: elegant, modern glans …

Eleganta trendiga sängkläder dekorerade med geometriska former

geometriska figurer i inredning design sängkläder sovrum trender

Och här kommer ett exklusivt namn – Triangle Chain Dynet Cover of Magical Thinking, designat av Urban Outfitters. Men du är inte ett särskilt stort fan av den blå färgen? Oroa dig inte! Detta sängkläder finns också i grått och orange. Observera att påslakanet är tillverkat i två olika storlekar – Twin / XL och Full / Queen.

Turkosfigurer på en klar vit bakgrund

geometriska figurer i inredning sängkläder sovrum vit blå

Geometriska dekorinspirationer

Den här tiden på året vimlar det av geometriska fynd och varje ytterligare en verkar mer intressant, mer attraktiv än den föregående. Vi är helt galna om dessa fasetterade väggklockor från Etsy -butiken Raw Dezign Studio. Var och en är gjuten av naturligt vitt trädharts och formad till en fritt krökt form. För att inte tala om att formerna huggades ut för hand så att inga två klockor är lika …

Facetterade väggklockor från Etsy shop Raw Dezign Studio

geometriska figurer i inredning sängkläder väggklocka

Detta fräscha, geometriskt inspirerade väggtryck, kallat Spring Awakening och finns i Etsy-butiken First Love av OUNI, lockar oss med en märkligt slående kombination av persika, gula och lila färgade delar. En fasetterad vas står i centrum för den övergripande kompositionen. Så det skulle inte vara en ren designmagi om detta konstverk hittade sin plats på en central plats i ditt hem?

Glöm inte kraften i väggkonst!

geometriska figurer i inredning målning väggbild

Etsy shop snug.studio glädjer spelälskare med möjligheten att skapa sin egen geometriska konst med hjälp av en uppsättning av 12 tätt magneter. Du kan lägga detta roliga spel på dörren till ditt kylskåp och använda det för att skapa ett nytt mönster varje dag. Med färger som grå, rosa och ljusblå är dina skapelser garanterat färgglada!

Uppsättning med 12 snygga magneter

geometriska figurer i inredning väggdesign

 Det är Connect 8 -skulpturmodellen, presenterad av CB2. Denna komposition är en kombination av åtta järnrektanglar som överlappar varandra och skapar optiska illusioner. Den antika mässingseffekten hjälper till att få dekorationen att se subtil och elegant ut. Och i varje rum det pryder kommer det utan tvekan att spela huvudrollen … En liten sidnot: de beställda produkterna är tillverkade i Indien.

Låt oss nu stöta på ett 3D -konstverk …

geometriska figurer i inredning design struktur dekoration

Det är Etsy shop snug.studios tur igen, den här gången med sin ursprungliga snug.vase, vilket beror på att den enkelt kan öppnas för att återuppta sin form som en beläggning av ett glas med vatten. Lägg till färskt grönt bladverk och konstverket är klart!

I själva verket är denna kartongvas mycket mer fantastisk än på bilden

geometriska figurer i inredningsväxter kruka

För att få en överblick över de olika alternativen, ta en titt på Dwellstudios design – en fasetterad vas i svart. Det finns gott om skäl att älska dessa inredningsdetaljer – från och med det rena vinklade utseendet, fortsättningen med den populära mitten av århundradets design som drev deras utförande och slutligen betona deras tillgänglighet i alla tre storlekar, som du kan få göra det perfekta valet lättare. Eller, om du föredrar, köp alla tre för att öka den geometriska effekten!

 Facetterade vaser i svart

geometriska figurer i inredningsvaser svart matt

Ljusstakarna i nästa foto har ingen motsvarighet i allt de kan ha sett hittills … Detta beror på att deras design kombinerar geometriska former, vilket kulminerar i skapandet av underbara, lite oregelbundet utseende kombinationer. Effekten är helt enkelt oöverträffad! Converge Votive, en elegant idé av Dwellstudio, är en metallisk pärla i mässing som hyllar glansen i den geometriska formen. Varför inte få två av dem gratis? När allt kommer omkring har siffror en magisk kraft …

Converge votive är en metallisk pärla i mässing

geometriska figurer i inredningsstake

Det är något oemotståndligt med kombinationen av geometri och glas, tycker du inte ?! Detta växthusterrarium, som erbjuds av West Elm, har en gångjärnsdörr och ett glasgolv som visar dess lämplighet för att visa samlingar. Dessutom, om du låser dina växter inuti, skapas ett fuktigt mikroklimat, vilket leder till en betydande minskning av mängden vatten som du normalt skulle behöva för att vattna dina växtval.!

Detta växthusterrarium, som erbjuds av West Elm, har en gångjärnsdörr och en glasbotten

geometriska figurer i inredningsglasterrariet

Geometriska planteringar

Nu har vi nästan kommit till slutet, men i slutändan kommer det bästa – pentagonmetallvasplanten, en annan design av CB2, är en dekorativ bit av järn och försedd med terrakottalack. Tolv fasetterade femkantiga figurer smälts samman för att skapa denna magnifika form. Tack vare en stark ram som sticker ut i stil kan även de högsta växterna vara fast förankrade i den.

Två geometriska cachepots som, utställda ute eller inne, omedelbart skulle ge ett ämne för många konversationer

geometriska figurer i inredning blomkruka

Diamanter kommer att vara på modet för alltid, så varför inte hänga en på din vägg? Den här diamantformade hängande planteringen, som lanserades av Etsy-butiken Raw Dezign Studio, är handgjuten av naturligt vitt trädharts. Utrustad med ett läderband, det kan hänga på en vägg eller från en krok i taket. Den enkla designen av inredningsstycket skulle i finaste termer kontrastera med någon lövvågsväxt du klibbar i den.

Den här diamantformade planteringen att hänga upp

geometriska figurer i inredning diamant hängande blomkruka

Har du en favorit bland de geometriska dekorativa bitarna? Vilken är det? Är du djärv nog att prova de geometriska mönstrade sängkläderna? Eller kanske har din passion för växter redan lett dig till en geo-planter! Låt oss veta dina tankar genom att lämna en kommentar nedan …