Bröllopsorganisation – en svår och tidskrävande uppgift som i slutändan bör slutföras perfekt in i minsta detalj. När det gäller bröllopskort behöver du en tydlig uppfattning om dem och mycket kreativitet. Nuförtiden lägger fler och fler gäster stor vikt vid dessa kort, vilket garanterar en bra start på evenemanget. Även när du sätter dig ska dina gäster känna en inbjudande och snygg atmosfär. Hur du enkelt kan uppnå denna effekt lär du dig i de följande styckena.

Jämfört med tidigare år måste vår redaktion konstatera att numera kreativa idéer för snygga kort har ökat betydligt. Det finns naturligtvis många nyheter och idéer som också kommer att vara relevanta för 2018.

Om du vill spara kostnaden för platskorten, så har vi ett tips till dig. Bjud in dina vänner till en hantverksrunda och gör bordskorten själv efter din egen smak. Innan du påbörjar skapandet har vi några kreativa DIY -idéer för dig.

Kreativa bordskort skapar en inbjudande atmosfär

dekorativ pumpa i silver

Namnkortdesign

Det första du bör noggrant utforma ett litet namnkort för varje gäst. Var mycket försiktig med detta steg och skriv namnet korrekt. Kortet bör eventuellt vara tillverkat av kartong och ett alternativ är ett vikt kort med lämpligt namn. Teckensnittet och dess färg är särskilt viktiga.

Skriv namnen med stora bokstäver och med elegant teckensnitt. Du väljer färg efter din egen smak. Guldmanuset anses vara en universell idé för denna typ av dekorationer. Du kan sedan placera platskortet på tallriken så att det är mycket synligt för alla gäster. På så sätt kommer du också att förbättra organisationsprocessen avsevärt.

Gör namnkorten mycket noga

namnkort kreativ dekoration

dekoration

När det kreativa namnkortet är klart förblir den ursprungliga dekorationen som det sista steget. Att ha en mängd olika idéer hjälper dig mycket. Som bordskort kan du använda många dekorativa element som skapar ett unikt utseende. De dekorativa pumporna anses vara de mest populära platsställarna. Namnkorten placeras sedan på det dekorativa elementet. Den dekorativa pumpan kan utformas i olika attraktiva färger som guld och silver och placeras noggrant i mitten av tallriken. Du kan också använda dekorativa servetter istället för tallrikar.

Originella bordskort av dekorativ pumpa

deco pumpa orange bröllop

Om bröllopet äger rum på hösten eller vintern kan du också göra en säsongsbetonad kreativ dekoration. De vackra orange bladformarna hör till höstens dekorativa element. Deras fördel är att dessa bladformer också kan användas som namnkort så snart namnet är tillräckligt synligt. Tallkottarna är mycket lämpliga som vinteralternativ, eftersom namnskortet passar perfekt på denna prydnadsbit. Ett färgschema är inte nödvändigt i det här fallet.

Bladformarna kan också användas som namnkort

bladform som namnkort

Det stora utbudet av kreativa bordsställ inkluderar även citrusfrukter, höstblommor och mörkblå lavendel. Välj en dekoration efter din egen smak. Följande bildgalleri består av de senaste idéerna från i år. Rulla ner och njut av de vackra bilderna!

Att göra ett vackert platskort själv är kul

attraktiva former

Skriv namnen på gästerna mycket noggrant och korrekt

bladformer med namn

coola bröllopsdekorationselement  dekorativ pumpa i vitt  dekorationsbröllop dekoration vitt bröllop dekorativt pumpabröllop färsk dekoration plats kort bröllop dekor design bröllop dekor former bröllop dekor namn kort bröllop dekoration plats kort trä dekoration bröllop pumpa i guld lavendel som dekoration namnkortblad  namnkort lila namnkort plats kort namnkort som dekoration Placera kort dekoration placera kortidéer vackra bladformer placerar kort vackert teckensnitt bröllop namn kort tallkotte dekoration bröllop tallriksdekoration