Är du en passionerad hobbyist och älskar att ge bort saker som du själv har sytt och virkat? Eller vill du uppgradera dina textilprodukter och göra dem så igenkännliga som möjligt för dina kunder? Då är personliga textiltiketter av hög kvalitet definitivt rätt beslut för dig. Att designa dessa själv har aldrig varit enklare, men med hjälp av innovativa och erfarna tjänsteleverantörer inom detta område är det barnlek i dessa dagar. Du kan enkelt skapa önskade etiketter med din logotyp, med ett annat motiv eller med en specifik inskription på deras webbplats med lämplig programvara och beställa dem i valfri storlek och antal.

märkesvävda etiketter designa dina egna textiletiketter online

Varför ska du beställa enskilda textiletiketter online??

Många är fördelarna med högkvalitativa, egendesignade textila etiketter. I första hand bör man nämna brandens ökade erkännandevärde. Som ett resultat ser produkterna mycket mer eleganta och av högre kvalitet ut. Å andra sidan skulle ett visst budskap också kunna förmedlas genom symboler och inskriptioner.

Vi har det med Textiletiketter från Wunderlabel Försökte och är helt övertygade om det intuitiva online -designverktyget på webbplatsen. När du designar vävda etiketter har du möjlighet att välja mellan cirka 200 Pantone -färger, ett stort antal symboler och många teckensnitt. Det säger sig självt att din egen logga enkelt och enkelt kan laddas upp och placeras på etiketterna. Fullständig designfrihet, högsta kvalitet och snabb leverans, vilket vi njöt maximalt och kan rekommendera.

vävda etiketter beställer textiletiketter online

Vilka typer av textila etiketter finns det i allmänhet??

Om du behöver textiletiketter kan du i princip välja mellan tre huvudtyper eller kombinera dem med varandra.

  • Vävda etiketter

Med denna typ av etikett vävs bakgrunden och motivet ihop från trådar för att skapa en så kallad damast. Du kan få det från olika material. Polyestergarn är övervägande föredraget.

  • Tryckta textiletiketter

Dessa etiketter är särskilt användbara för små detaljer och finare lutningar. Ett fyrfärgstryck på polyester satin eller Tyvek är perfekt här.

  • Skötseletiketter

De användbara etiketterna med lämpliga skötselanvisningar för varje plagg kan vävas och tryckas. Det beror bara på dina personliga preferenser.

Du kan också välja mellan att sy in eller stryka på textila etiketter, som är både praktiska och snygga.

ursprungliga textiltiketter designa dina egna vävda etiketter

textilvårdsetiketter beställer vävda etiketter

Vad mer bör du vara uppmärksam på med dina online -textiletiketter??

När du väljer en etikettillverkare, lita på hög kvalitet och bra valuta för pengarna. Var uppmärksam på de material som erbjuds själv, till exempel, ge företräde åt vävda etiketter som är tillverkade av 100% damast. Dessa är då extremt motståndskraftiga, mycket mjuka och flexibla. Det är bäst att skära dem varma och inte slita. För att vara säker och nöjd när det gäller hållbarhet och hälsa bör du välja återvunnet garn och OEKO-TEX® Standard 100 certifierade produkter. Detta gäller förstås även tryckta textiletiketter och skötseletiketter. Och om du fortfarande behöver rätt produkt och presentförpackning kan du njuta av personliga hängmärken, klistermärken och dekorativa band, som bra tjänsteleverantörer också har i sitt erbjudande.

Låt din kreativitet gå fri och designa dina perfekta textiletiketter online!

  designa textil etiketter etikett design själv online