planter filt handgjord rosa brud

Ursprungliga krukor i djurform

Gillar du succulenter, kaktusar och luftväxter? Ja, de är lätta att underhålla, mycket robusta och ser bra ut. Vi är mycket entusiastiska över dessa växter och älskar att omge oss med dem. En ny studie säger att kaktusar och succulenter neutraliserar magnetisk och elektrisk strålning och ger positiv energi.

Så lägg ett par av dem inte bara i ditt hem, utan också på ditt skrivbord. Tycker du att konventionella planteringar är ganska tråkiga? Det gör vi också förresten. Om du strävar efter ett mer gott humör och älskar söta djur, har vi det perfekta alternativet för dina planteringar. Du kan försköna dessa med kreativa filtplanter. Stella Melgrati gör dessa roliga filtcachepots för hand och säljer dem Etsy. När vi letade efter nya idéer hittade vi dem av en slump. Ta en titt själv och välj din roliga planteringsskönhet.

Sovande katter av filt

planter filt djur katter

Dessa typer av växter behöver extremt lite vatten, så de passar perfekt för filten som material. Själva filten är också mycket hållbar och dess mjuka yta slipper repa möbelytan. Cachepottarna kan beställas i olika färger och finns i små kartongförpackningar. Mycket enkelt och mycket bekvämt. Överraska en god vän, din partner eller till och med dina barn med en så söt planter. Du känner ingen som gillar succulenter och kaktusar? Gör dig själv en present och se fram emot den positiva karisma som dessa filtcachepots utstrålar. Du kan till och med stryka den mjuka ytan då och då. Detta lugnar dig och hjälper dig att koncentrera dig bättre på jobbet. Testa!

Söt filtkatt i beige

planter filt handgjord beige katt

Den lyckliga ungen i gult

planterade filt handgjord glad chick gul

Om du föredrar grått

planter filt handgjord grå katt

Den enkla blomkrukan är helt förvandlad

planter filt hunddjur

Här har du en söt hundplanterare av filt

planter filt handgjord hunddjur

Om du inte är vidskeplig

planter kände svart katt

Katt i modern senapsfärg

planter filt handgjord katt sover

Snygg filtplanter i ombre -stil

planter filt handgjord ombre stil

Om du gillar den enfärgad och passionerad

kände planteringen röd

Eller föredrar du de naturliga färgerna?

planter filt handgjorda runda naturliga färgsuckulenter